Отговори
# 570
Ох,тези зъбии.. И ние сме така втора седмица-рев,мрънкане,дразнене,литри слюнки,дъвче всичкоо. Дано по-скоро избият,че така се мъчи милата. Добре че поне вечерта си спи,нямаме проблеми тогава. Иначе ние стоим стабилно сами,обръщаме се по корем и до там. Още не пълзи,само надига дупето нагоре и гледа да изближе паркета,лудницата е страхотна Joy Бяхме за уикенда на планина-мина супер,там не мрънкаше,много и хареса. Сега в петък ще я водим на плаж. Хубав ден,момичета!

# 571
Добро утро, минавам да се похваля, че проби първото зъбче и от 3 дни Дари ака на гърне 😁 Сутрин след закуската я слагам и до 3-4 мин. има резултат 😃😊
Вие и бебоците как сте? 😁

# 572
  • Пловдив / София
Честито зъбче и браво за гърнето.
Аз все още се колебая кога да започна с това гърне. Сега, до чесец, да кажем или по-натам, когато малко или много ме разбира.

# 573
Михаела честито зъбче💚Браво и за гърнето
Ние нямаме никакви зъби още,а такова мрънкане не е истина.Мисля и аз да започна да си слагам след месец примерно,да свикват.

# 574
Да, аз точно за това я слагам. То е ясно, че не може да запомни или да си каже, но когато може, вече ще е свикнала и ще е по - лесно. То дори и сега и е по - удобно. Иначе се напъва доста повече, а на гърнето и е много добре.

# 575
Моето от 3 месечно ака на гърне, в началото я придържах. Има две зъбчета и вчера каза баба на свекървата. Тя много се зарадва каза го осъзнато за да я вдигне от леглото. Мама също казва осъзнато, това и е първата дума .
А любимата е айдеее Joy

# 576
Здравейте, идвам да ви почерпя виртуално за втория рожден ден на каката😊

Ние сме добре. Малката бандитка пълзи като стрела, изправя се с опора, казва мама, дада, кака и в общи линии всички думички с по две еднакви, или поне подобни срички.
Не я слагам на гърне, защото имах много зор да слагам толкова рано и Вики, след което като стана на 10 месеца някъде и започна да се страхува от гърнето. Мисля и малкото да откажа от памперсите, както успях каката. Вярно, не е на годинка да съм успяла, но малко преди две годинки Вики започна да си казва и от тогава не сме имали инциденти.

# 577
Алекс, честит рожден ден на Вики! Да е здрава, усмихната и щастлива ❤️ Браво на малката бонбонка.

# 578
Здравейте, идвам да ви почерпя виртуално за втория рожден ден на каката😊

Ние сме добре. Малката бандитка пълзи като стрела, изправя се с опора, казва мама, дада, кака и в общи линии всички думички с по две еднакви, или поне подобни срички.
Не я слагам на гърне, защото имах много зор да слагам толкова рано и Вики, след което като стана на 10 месеца някъде и започна да се страхува от гърнето. Мисля и малкото да откажа от памперсите, както успях каката. Вярно, не е на годинка да съм успяла, но малко преди две годинки Вики започна да си казва и от тогава не сме имали инциденти.
Алексче,честит рожден ден на Вики🍰🥂🍭🎂💚
Да ви е жива и здрава, много усмихната,много щастлива и сърдечна.
Весел празник!

# 579
Честита рожденничка, Алекс BalloonTadaBirthdayBalloonBalloon

# 580
Аз започнах с гърнето малко след 6тия месец и съм много впечатлена от резултата. Слагам го по 2-3 пъти на ден. Ака на гърне и винаги пиша. Скоро ще започна да го слагам по - често. Сега е идеалният сезон.

# 581
И аз смятам утре да купя гърне и да започна да я слагам,тя на 12ти става на 8 месеца. Ще пробвам да видим. Ние продължаваме с мрънкането,но зъбче нямаме Confused

# 582
Не съм чак толкова амбициозна да махам памперс на 7 месечно. Може би догодина по това време.

# 583
Пробвах и аз с гърне, но не иска да седи изобщо, все едно на тръни го слагам. Няма да го насилвам, а и едва ли разбира що е то гърне и за какво служи 🙂
Зъби няма, но папка с апетит. Опитвам се да му пробутам попара за закуска, но не съм сигурна харесва ли му. Уж яде ама някак едва едва. Аз попара не харесвам и не бих яла.

# 584
Здравейте мами,
От коя марка сухари давате или ще давате на бебчетата?
Аз почнах попарата с някакви натрошени български, но ми се ще да са други. Иначе си я хапва с кеф.
Днес бяхме на консултация. За 2 месеца е наддала 600 г.
Още нямаме зъбки, но и в тези жеги предпочитам да изчакат.

Лека и прохладна вечер!

Общи условия

Активация на акаунт