Отговори
# 585
Здравейте мами,
От коя марка сухари давате или ще давате на бебчетата?
Аз почнах попарата с някакви натрошени български, но ми се ще да са други. Иначе си я хапва с кеф.
Днес бяхме на консултация. За 2 месеца е наддала 600 г.
Още нямаме зъбки, но и в тези жеги предпочитам да изчакат.

Лека и прохладна вечер!
Привет! Аз давам тези на ДМ. Много са хубави Simple Smile

# 586
Аз давам и бисквитките и сухарите на холе със спелта.

# 587
Здравейте момичетаа. Аз другиден вече ще дам и аз попара. Я кажете за следобед какво давате,нещо което приготвяте вие? Аз засега давам само десертните на Слънчо или плодови каши на Слънчо пак. Иска ми се нещо различно да направя аз.
Ние сме с набрало пръстче. Вчера сутринта видях,от тогава правя компреси с ихтиол,дано мине. Много ми е притеснено,че е гной,а педи ми каза да слагам ихтиол.Попитах,ако набира повече какво да правя,отговора и беше: То един ден ще се пукне Confused Аз тук четох стари теми,писали са,че може да се стигне до цепене и даже до рязане на пръст,заради гной...и направо ви казвам косата ми е побеляла Cry

# 588
Ние имахме нещо като кокоши трън на едното пръстче на ръката преди няколко месеца и си мина от само себе си. Не изглеждаше никак приятно, но казаха да не го пипаме. Някой ще ме светне ли как правите попара? Благодаря!

# 589
Аз мисля да слагам две сухарчета,сиренце колкото кибритена кутийка,масло колкото грахово зърно и топла вода или чай шипка около 200мл.

# 590
Сухарът не се хареса аз давам обикновен хляб. Заливам филийка купена от вчера със гореща вода или мляко. Млечни съм въвела изцяло.

# 591
Аз давам от сухарчетата на Хип, без млечни продукти са, а на нас такива ни трябват. И понеже не може да хапва и сиренце и ги накисвам в АМ, добавям ГХИ и малко плодово пюре и и харесва. Също за закуска давам макарони и кус кус.
Мама Мартина за пръстчето не мога да помогна, но пожелавам да се оправи бързо и лесно.

# 592
Ох,днес сякаш е по-добре. Продължавам с компресите,дано се оправя.

# 593
Мама Мартина, браво че е по-добре и дано скоро мине напълно.

Попарата я правя със сухари, сиренце колкото кибритена кутийка и масло наоко и след като се запари я притривам с вилица.

Следобед давам плодово пюре само и понякога купешки плодови десерти от бурканче.

# 594
Колко активно бяхте момичета сега никой не пише в темата. Май на всички им е по удобен фейса.

# 595
Кикаир, така е май. Към 7-8 месец започват да замират темите. В темата на каката се пише веднъж на високосна.

Аз въведох всичко почти. Единствено съм оставила за по-нататък гъби (тежка храна са и по принцип и на голямото дете не съм давала), диня (от нея боли корем и не се дава на малки деца), берита всякакви, ягоди и по-семчести плодове, белтък....

Малката шушулка се изправя вече и седи все по-стабилно, даже се пусна за мъничко, но после тупна по дупе.
Ще ѝ вземем walker от онези, които се бутат.

Другите как сте? Разпишете се, ако все още ни четете❤

# 596
Здравейте,момичета. На мен ми остана рибата да въведа и малко кисело мляко,ама за него мисля да почакам още малко. Ние даже не лазим още,само вдига дупето нагоре и се върти в кръг Joy Зъб нямаме,само мрънка милата.

# 597
Май и моето няма да пролази, а толкова искам лазещо бебе ама няма...

# 598
Кикаир и аз като теб нямах търпение да пролази, но като гледам няма изгледи и направо ще е прохождането, защото права си седи доста стабилно като се държи за нещо, но грам не и хрумва как да пълзи 😃
Алексче, браво на твоята бебунка.

# 599
  • Пловдив / София
Аз започнах да въвеждам глутен, вече почти седмица.
Края на този месец или началото на другия ще започна млечни. В 10-ти ще дам телешко и риба и кисело мляко. А след година и половина неща като мед, кашкавал, краве мляко и пр.

Диня давам аз, по малко, естествено. Не съм забелязала да го боли корем от нея.

Аз чета почти всеки ден, но не пиша толкова, колкото в началото.

Моето човече също не лази, не е правил и опити да се изправя. Явно ще е по-късничко това.

Общи условия

Активация на акаунт