Какво се случва, дайте мнение моля.

• 11 185
  • 99
  •   1
Отговори
# 45
Сега, като се замисля и през цялото време докато четох автора, ми се върти нещо, че вече имаше такава тема. Пак беше пусната от мъж и за същото нещо ставаше дума. Че той давал всичко от себеси, но тя се променила като тръгнала на работа, сексът спрял.....Дали пък авторът не е един и същ?

# 46
  • Сф
Май автора пита в неправилния форум.Тук жените се подкрепят срещу мъжа,колкото и да е хрисим, се намира кусур- не един!  А  пък да изневерят- абсурд!
"Твоят Иван, виждате ли се сега"...за мен е ясно , че има или е имало по- скоро нещо.По- скоро това ще помисля , отколкото че са двама Ивановци и така ги различават, освен ако жената не е шефка и има поне 3 ма Ивановци.
Ами...вероятно е приключило,щом жената не се старае вкъщи, иначе са по хитри и се прикриват и не отбягват секса така явно.
Съжелявам че ще го напиша, но позната на позната прави подобни номера на мъжа си.Не знам как не се усеща той- има много високо самочувствие явно, хем са в малко градче.Ходеше по хотелите в окръжния град с някакъв колега, пак женен.И много се гордееше че не я хващат.Даже на консултант ходиха по негова инициатива, той опитва какво ли не, а тя не го понася! Не знам защо, сигурно има някакви фин.отношения , въпреки че Тя изкарва повече.Може да е заради " какво ще кажат хората", не знам..Отвратително ми е поведението на подобни жени и мъже с деца и на 35+
Едно знам, липсва ли секс- има проблем!Ако не се реши е мъчение и за двамата.

# 47
Такава любов като авторовата води до ендогенни депресии у обекта. Дано и се размине на жената.
От любов до любов има огромна разлика. Предполагам, че и  Jack the Ripper е обичал ....по свой си начин.

# 48
Как пък нищо хубаво не му казахте на тоя човек...Той се е самокритикувал достатъчно в мнението си.И какъвто и да е..тая жена е с него вече 15 години и вероятно това не е случайно..Какво се случва...трудно някой може да каже.Според мен,добре ще е да се поотдръпне,да спре да пресира съпругата си и ако тя още има чувства към него...в някакъв момент сама ще почне да го търси,да иска да си говорят и да прекарват повече време заедно.

# 49
  • София
Съвсем възможно е след стартиране на работа, жената да е уморена и да не ѝ се прави секс. Макар, че да се мине рязко от 3 пъти дневно на 3 пъти месечно е странно, особено ако преди това жената наистина е имала лично такова желание, а не го е правила, за да угоди на мъжа си.
Хвала на двойки, които след 15г. съвместен живот и двамата имат мерак за по 3 пъти дневно, но автора трябва да знае, че това не е класическият случай и да е напълно убеден, че жена му не е симулирала желание преди това.

Тоалети и маникюри също е нормално да съпровождат една уважаваща себе си жена, още повече когато е в ситуация на ежедневна социализация. Все пак и в тази насока, човек не се променя много рязко. Кокетките са си кокетки, неглижарките са си над тия неща. Странно би било ако жената преди това хич не се е контила, пък сега изведнъж рязко е започнала. Но аз бих го свързала не с изневяра, а с криза на средната възраст и себедоказване.

Иван може да е всеки и да е съвсем безобидно. Ти може да си прекалено ревнив и властен, но истината е, че писането и разказването на история е едно, а личното усещане за взаимоотношенията между двама човека е съвсем друго. Щом си се регистрирал, пишеш и рискуваш 200 женища да те нападнат тук, значи нещо усещаш. В БГ ми се струва, че флиртове, закачки, бъзици, подмятания на раб. място са доста разпространени. И ако жената е била капсулована 15г. у дома, може да изпадне в еуфория и да се заиграе.

Сега както добре можеш да анализираш себе си, седни и си направи сам един анализ: Аз ревнив ли съм по принцип? Случвало ли ми се е преди да ревнувам жена си с повод и без? Обсебващ ли съм? Разрешавам ли и да прави каквото иска или винаги се налагам? Харесва ли ми тя да е независима и да ходи на работа? Кое ме притеснява повече - липсата на секс или възможността да съм излъган? Тя само секс ли ми отказва или има и други червени лампички, за които си затварям очите? Какво правя, за да не е уморена жена ми и след работа? От 15г. правя ли нещо ново в кревата, за да я впечатля и изненадам? Ако ми изневерява, искам ли да знам?

# 50
  • град-държава
Не знам къде видяхте самокритика. Самодоволство обаче определено прозира, под цялата тирада от "самобичуване". Самоизтъкване също така. Сякаш целия пакет от "недостатъци", служи за доказнане на високоинтелигентната му и неповторима натура. Всъщност няма никакво значение колко си изкарал на тест за интелигентност (на който с повече тренировки можеш да изкараш, колкото си искаш), ако си пълен кретен и гадняр.
На въпроса с Иван - твоят Иван в повечето случаи се използва за личен интерес. Взаимен, или не. Понякога и повече от интерес. В други случаи, аз поне нито съм го срещала, нито употребявала.

Последна редакция: пт, 15 май 2020, 17:39 от Vermilion`

# 51
  • София
Пак ни пуснаха по пързалката...

# 52
  • Terra incognita
Пак ни пуснаха по пързалката...
Егаси километричната пързалка. Кой би се хабил да пише фермани посред нощите?

# 53
  • София
Егоцентрик деспот.

# 54
Прочетох този път целия пост, наистина трудно се чете.
И пак стигам до това: Говори пак с жена си, кажи й за неволно дочутия разговор. След като сте толкова близки, нека да ти каже какво се е имало предвид. И ако даде приемливо обяснение, гледай да й повярваш, защото иначе не знам за какво да я питаш изобщо.

# 55
Авторе,ти хубаво си направи самоанализ,но вие сте семейство от 15г.Жена ти те познава много добре и те е обикнала с плюсовите и минусите ти.

Промяната в нея идва с промяната на нейния ритъм на живот.Не търси проблема в себе си.
Ако години наред е била домакиня сега живота и се е обърнал.Открива един нов свят.

Голям колектив.Колеги,колежки.Нови лични познанства.Това е стрес.От една страна работата,от друга страна да позициониреш себе си в колектива.
Може и самата тя да не разбира себе си.
Да се чувства поласкана от колеги,които я ухажват.
Което не значи изневяра или,че ще хукне...

Просто в момента ти си на по-заден план.

Спри да я натискаш с разговори,внимание и желания..Дай и въздух.В един момент ще усети промяната ти и сама ще те потърси.

# 56
Това, което се случва, е типичен случай на жена, която си стъпва на краката след като осъзнава,че е живяла с токсичен нарцисист. Дори, когато привидно се критикуваш, звучи сякаш носиш недостатъците си като медал на честта(въпреки конкретното описание, не се споменава за промяна, разбра се само че обичаш да мислиш и говориш за себе си). Искаш да говориш за жена си, а започваш с тази протежна и отегчителна автобиография, а за нея написа двойно по-малко информация. Не си интелигентен, защото имаш ограничен мироглед и благодарение на явно високия тестостерон, за който спомена(високия тестостерон спира здравия разум, логичното мислене и кара човека да си мисли,че е винаги прав). Не си също и  емоционално интелигентен, защото простичкия факт,че си хванал някоя жена за косата, вкарал си я в пещера и през годините не си я сменил за друга, не е гаранция за безкрайна обич - доказва само,че я приемаш за мебел, която е част от къщата. 

Имаш прекрасен,човек до себе си, който според мен не заслужаваш. Мислиш,че я обичаш, но ти дори интересуваш ли се от нея? Оставил ли си я да говори за новата си работа? Дали пък не е уморена, защото вместо да релаксира вкъщи, се прибира при немски педант- дървен философ, който я изморява допълнително? Съсредоточи се върху нея, ако не искаш да я изгубиш, постави себе си на второ място и може би и с теб ще разцъфне:)

# 57
Не знам защо, но на мен публикацията ми прозвуча като самореклама на някого, тръгнал на лов за...гъбки. Не знам как и от къде човек, който има работа, деца и семейни задължения може да намери сили за секс 2- 3 пъти дневно, ежедневно,
15 години 😶. Ей таквиз хора не познавам. Съвсем нормално е това да се промени, освен ако рязко не се е увеличило денонощието.
Струва ми се, че прекалено остро съдите автора, който просто пита:"Кой е Иван?". В кратък текст, само около 30 изречения. Вероятно, ако беше описал жена си в поне 10-15 от тях, можеше да отговорим по-смислено.
Авторе, бих заложила, че Иван е колега, тип закачка, с когото не се е и вероятно няма да се стигне до нищо.

# 58
Човече, ти си неспасяем смучай, колкото и да си интелигентен.
За Иван е ясно, че е колега,  че е имало флирт, закачка, нещо си, тя го харесва явно, ( по-скоро си мисля, че го е харесала, защото й е обърнал внимание и се е почувствала поласкана)  но все пак имате семейство и нещата са останали до там.

# 59
Всички индикации , говорят за стандартна изневяра  с колега .
 Жена ти прави секс , ама не с теб , а с  нейния  Иван !
Другото са празни приказки ...те жените направо са се подиграли  с теб ,с тези  смешни солидарни коментари !

Общи условия

Активация на акаунт