Biologique Recherche

• 45 538
  • 384
  •   1
Отговори
# 225
Доволни ли сте от Crème VIP 02? Каква е цената му?

# 226
Здравейте, видях групата и реших и аз да споделя моя опит с BR. Ползвам само тази козметика от 7-8 месеца и ходя веднъж в месеца при Илияна в салон NUSHI в София. Е, мога да ви кажа, че тя е страхотен специалист. Аз съм от Пловдив и заради нея, всеки месец съм там. Имам много проблемна кожа - комбинирана, с белези от акне, честа поява на комидони, свръх чувствителна, неравномерен тен и не на последно място със себореен дерматит. Преди това бях пробвала почти всичко на пазара от масовата медицинска козметика и посетила множество дерматолози. При Илияна започнах с няколко неща: през седмица ходих в салона за процедури, а за домашна грижа ползвах в началото: млякото, лосион P50, всеки месец различни серуми и крема placenta. Още през първия месец имах ефект, но с времето той ставаше поразителен. Забравих д кажа, че преди това кожата ми лъщеше доста. С времето почти изцяло се махна лъщенето, изравни ми се тема, белезите почти изчезнаха и с кеф вече няма нужда от никакъв фон дьо тен - няма нужда (освен за сватби, разбира се) Grinning. Продължавам да ползвам козметиката и да ходя при Илияна, като идеята е да ползвате наистина изцяло тази козметика и вашия консултант спрямо моментното състояние на кожата да сменя продуктите - с времето ползвах различни серуми, смених и крема с collagen Marine, започнах около очния крем и серума de tent. Постоянната грижа е ключът към успеха. Simple Smile)

# 227
Здравейте момичета.
Вече почти 2 месеца ползвам лосион + 2 серума и са почти на свършване. Скоро пак ще се ходи на $$$ пазар та исках да ви питам вие как решавате дали даден продукт трябва да го смените с друг или дали трябва да добавите още нещо ( или да махнете някой продукт)? Всеки път ли трябва среща с консултант, който да огледа състоянието на кожата и да прецени с какво да се продължи?

# 228
Здравейте момичета.
Вече почти 2 месеца ползвам лосион + 2 серума и са почти на свършване. Скоро пак ще се ходи на $$$ пазар та исках да ви питам вие как решавате дали даден продукт трябва да го смените с друг или дали трябва да добавите още нещо ( или да махнете някой продукт)? Всеки път ли трябва среща с консултант, който да огледа състоянието на кожата и да прецени с какво да се продължи?
Изцяло се доверявам на консултанта. Тя следи състоянието на кожата ми и препоръчва подходящите продукти. Аз не познавам продуктите и не мога сама да се ориентирам.

# 229
аз също се доверявам на консултантите, но и на всеки 3 месеца ходя на кислородна терапия, та в салона имат добра представа за нуждите на кожата ми и кои продукти ползвам и как се отразяват,

Горе имаше мнение на момиче, получило кир ефект от тинта. Аз го ползвам откакто е излезнал на пазара и според мен или е ползвала продукт, чиято формула и консистенция е несъвместима с БР, или е прекалила с количеството от някой от използваните продукти и затова се е получила такава реакция.

# 230
От кои салони (съответно и консултанти) в София сте доволни?

# 231
Салон NUSHI в София - Илияна Кондова. Уникална е Simple Smile

# 232
Хелоу отново момичета Simple Smile
Един бърз ъпдейт, за съжаление с леко отрицателен нюанс. На първата си консултация + процедура Biologique Recherche ходих в Амбър Бюти и общо взето всичко ми се стори ОК тогава.
Наскоро обаче продуктите, които си взех първоначално посвършиха и си запазих час пак там само за консултация и да си взема каквото ми е необходимо на този етап според състоянието на кожата.
Консултацията ми беше при друга дама от Амбър Бюти и за съжаление бях потресена от неадекватното преживяване. Започвам оттам, че дори не ме покани да седна, гледаше ме от около метър, каза точно 2 изречения и общо взето аз й казах какво искам да си взема вместо тя да ме огледа и да даде своите препоръки... Все едно зарзават от Женския пазар си купувах... Sad
Та за Амбър Бюти да си знаете - много е важно при кого ще попаднете...
Следващият път обаче сменям мястото. Sad

# 233
Преди една седмица отидох на диагностика във варна, знаех че ако купиш продукт скин чека е безплатен но ми взеха 80лв. Жената, която ми направи консултацията не беше Яна а Ива, както и да е хареса ми нейното отношение, притеснителното е че съм на 31 и нищо против бръчки или хидратиращо, всичко изписано ми е за себум регулация и крема и маската . Много големи надежди възлагам на марката да видим!

# 234
  • Варна
Не я познавам Ива. Само за Яна гарантирам. На мен никога не са ми взимали пари за скин чек във Варна. Но като цяло и при мен първо въведе продукти да се регулира себум, пори и т.н и по-нататък въведохме хидратацията. Мисля че го направи по-скоро за да не ме затрупа с продукти и да ми дойде прекалено скъпо. Но за 80лв по-добре да си беше записала час за процедура, тя по време на процедурата чудесно може да ти прецени кожата и да ти каже от какво има нужда. Не знам... другия път по-добре питай направо за Яна.

# 235
Здравейте,
бих искала да попитам тези от вас, които не ползват измиващото мляко, с какво си почистват лицето преди Lotion50 ,защото ми казаха да не е с мицеларна вода? Това е единственото нещо, което не си купих от списъка и просто се чудя с какво да го заменя?  с мое тоалетно мляко ли? Аз по лринцип само грима на очите си трия с такъв продукт?

# 236
Най-добре си купете млякото на BR. Иначе най-добре питайте  консултанта/ козметика си с какво може да се замести.

# 237
  • Варна
Аз честно казано не се сработих с това мляко и го подарих.Ползвам Age purify на Filorga за измиване.

# 238
Marie, аз съм със сходни впечатления от Амбър.
Първата процедура + консултация беше ок, макар и малко сдържана откъм отношение, но на мен ми беше важно да си взема правилните продукти.
От всички останах доволна. ✌️
Като ги свърших, минах пътьом от там, за да си взема големи опаковки, или пък да ми предложат нещо друго, ако има нужда и промяна е кожата. Всичко беше доста набързо и от разстояние. Казаха ми, че кожата ми е дехидратирана. По мое настояване и малко от немай къде ми дадоха серум Амниотик за това.
Изводът ми е, че за сигурните продукти бих ходила там да се зареждам, но ако очаквам нова преценка на кожата и напасване на продуктите, както се споменава често тук, може би ще отида на друго място.

# 239
Здравейте, бихте ли ми препоръчали добър консултант на марката в гр. Пловдив?
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт