Biologique Recherche

• 43 539
  • 382
  •   1
Отговори
# 90
Някой по-запознат може ли да ми обясни какво значи, че лосиона p50  се използва за 50 дни? А след като минат, прави ли се почивка, заменя ли се с друг лосион? Аз вече го използвам малко повече от 50 дена и малко се шашнах. Напоследък ми излизат доста пъпчици, дали е възможно да съм прекалила с ексфолирането?

# 91
  • София
Всеки салон може да си слага надценки. Те няма как да контролират цените на всяко салонче по света. С всяко нещо е така, не виждам защо тук да има изключение.
Някой има ли ходене до представител, да провери крема Placenta дали като има нова формула, има и нова цена? Сега се казвал Iso Placenta. Досега това им беше най-евтиния крем - 80лв. Интересно ми е сега на каква цена е.

102 лв

# 92
В някой от салоните предлагат ли тези подаръчни кутии?

Също така, чувала съм, че идеята на фирма е да се продава всичко навсякъде на еднакви цени, за което се следи.
Отделно дадох миналия ден над 600 лева за продукти и не ми дадоха нито един тестер! Пък аз никога няма да тръгна да си прося! Никога повече няма да си купя продукт на марката от България! Харесвам страшно много продуктите, обаче не харесвам отношението, може и аз просто да съм попаднала на кофти салон.

# 93
  • Варна
Пак казвам, ако не са Ви дали тестер, не е от марката, от салона е. В експертния център във Варна са ми давали тестери и в началото по тяхно усмотрение и в последствие съм искала на една маска тестер и ми дадоха. Имат малки кутийки и отсипват дори и да нямат конкретно тестер. Може да давате имена на салони тук, от които не сте доволни в някакво отношение, било то завишени цени или недаване на тестери. Би било полезно за всички. От друга страна ако сте закупила нещата, които са необходими за Вашата кожа, даването на тестер се обезсмисля, защото целта не е пълнене с продукти, а ползване на точно определен набор от продукти, които експертът преценява, че са подходящи за Вас в този момент. Аз като питах за тестер маската Biomagic, Яна ми каза, че не смята че е за мен в този момент, но ми отсипа да я пробвам. И наистина не е за мен.

# 94
Смятам, че тъй като не са никак евтини е хубаво човек да може да тества поне някакво минимално време, за да купи и големия продукт. Мен ме дразни точно факта, че най-вероятно тестерите се раздават на приятелки и познати, не и на клиенти на марката.

# 95
Обожавам марката! Ето продуктите, които ползвам и цените им, за да сравните. Моята кожа е дехидратирана и чувствителна, започват да се появяват бръчици. Ползвам големите опаковки
- мицеларната вода -60лв малка опаковка - единствената хидратираща кожата ми мицеларна вода;
- Почистващо мляко Lait U
- Лосион P50V
- Серум Еластин
- Крем Emulsion Originelle Régénérante Visage

Винаги може да помолите да ви отсипят малко от продукта, дори и да нямат тестер. Аз се колебаех между 2 околоочни крема на сходна цена, козметичката нямаше тестери и ми отсипа и от двата в стерилни контейнерчета. Тук опира до желанието на персонала да е от помощ на клиентите.

Аз съм ходила в няколко салона в София, еднакви са цените, само в Есте Спа има разлика, по ирония ми е най-удобно като локация.

# 96
  • софия
Обожавам марката! Ето продуктите, които ползвам и цените им, за да сравните. Моята кожа е дехидратирана и чувствителна, започват да се появяват бръчици. Ползвам големите опаковки
- мицеларната вода -60лв малка опаковка - единствената хидратираща кожата ми мицеларна вода;
- Почистващо мляко Lait U
- Лосион P50V
- Серум Еластин
- Крем Emulsion Originelle Régénérante Visage

Винаги може да помолите да ви отсипят малко от продукта, дори и да нямат тестер. Аз се колебаех между 2 околоочни крема на сходна цена, козметичката нямаше тестери и ми отсипа и от двата в стерилни контейнерчета. Тук опира до желанието на персонала да е от помощ на клиентите.

Аз съм ходила в няколко салона в София, еднакви са цените, само в Есте Спа има разлика, по ирония ми е най-удобно като локация.
Каква цена са околоочните кремове?

# 97

vip02 15ml -117lv
creme contour des Yeux biosensible - 15ml - 149lv
имат и още околоочни кремове, те са по-скъпи.
Тествах и двата, взех от серията biosensible, доволна съм много. Няколко поредни опаковки взимам. Освен около очите, го слагам и около контура на устата, страхотен е
Скоро ще взема и тинта им, чакам само на привърша другите, които ползвам

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 13:33 от Анонимен

# 98
Здравейте!
Как съхранявате козметикака си? Трябва ли да държим серумите в хладилник?

# 99
Здравейте!
Как съхранявате козметикака си? Трябва ли да държим серумите в хладилник?

Аз лично ги държа в хладилника. Не знам обаче дали е правилно, но у нас е адски топло. Околоочния също съм го сложила в хладилника - приятно ми е да ползяам студения апликатор.

# 100
  • софия
Моята козметичка ми каза да съхранявам всички продукти в хладилника.

# 101
  • Варна
На мен само за серумите ми е казала Яна да държа в хладилник.

# 102
  • Варна
vip02 15ml -117lv
creme contour des Yeux biosensible - 15ml - 149lv
имат и още околоочни кремове, те са по-скъпи.
Тествах и двата, взех от серията biosensible, доволна съм много. Няколко поредни опаковки взимам. Освен около очите, го слагам и около контура на устата, страхотен е
Скоро ще взема и тинта им, чакам само на привърша другите, които ползвам
А кой е по-подходящият за тъмни кръгове, знаеш ли?

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 13:33 от bubanka

# 103
Аз всичко без серума държа в банята. Серумът в хладилник.

Диди, вип 02 https://www.aidabicaj.com/collections/biologique-recherche/produ … r-des-yeux-vip-o2
Аз понеже нямам тъмни кръгове взех другия той става и за контура около устните

# 104
Красавици, имате ли впечатления от маската Vivant?

Общи условия

Активация на акаунт