Мъж Телец -18

• 32 348
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Не, разбира се, че няма да го потърся повече. 10ина дни вече. Много обидно това, с изчезването. Най-накрая всичко (каквото и да е било) приключи. .

Телците на началните нива от отношенията (разбирай срещи и опознаване) хич не ся обяснителни. Имат си някакви изисквания и си водят отчет в главата. И си бият шута без обяснения.

За илюстрация споделям, че преди 2 седмици познат ми сподели, че е гоустнал някаква мадама, защото й заговорил за Буцефал, от там за Росинант, Ицитат и всички други кончета. После към митология, книжки и т.н. Тя не знаела за какво става дума и се оказало, че не чете кьорава буква. На мен ми каза, че не си представя да излиза с някого, когото смята за елементарен, но на нея дали й е казал нещо- не. Нито е изразил недоволство или пуснал коментар, докато са говорили. И сто процента тя си няма и идея защо не й се е обадил повече.

Мисълта ми е, че те си имат калъп и понякога причините са прозаични.

# 106
Ами то когато някой не се обади повече, май е ясно, че не му допадаш. Какво именно в теб не му допада... сериозно ли искаш да знаеш? Има ли значение?

# 107
Ами, вече не!
Може би съм старомодна в това отношение, но аз винаги избирам диалога. Особено, когато отношенията не са имали отрицателен заряд. Споделям тук, защото пряко касае темата, а не за да получа отговор "защо?". 🙂

# 108
  • София
Еми, човещинка. И аз бих искала да знам сякаш, но си давам сметка, че на етап вижданка, а не сериозна връзка (там е доста кофти постъпка) не можеш да очакваш обяснения. Понякога това, което те е отблъснало, е нещо съвсем прозаично, както казах, няма нужда да се обяснявате. На етап, в който просто се виждаш с някого, без да си влюбен в него, могат да те отблъснат буквално стотици неща. Никой не е длъжен да харесва някого и е в правото си да има критерии.

Не знам какъв е случаят при потребителката и защо. Може да е просто мухльо, но за дадения от мен пример аз лично не си представям диалог.
Що не ми се обаждаш бе?
Щото нямаш грам обща култура и те мисля за проста.
Ти пък си мнгоо сложен. И се започва....

Хората не приемат добре отхвърлянето. Малко хора биха уважили и оценили желанието да се изяснявате, ако съдържанието е колко не ги харесва някой заради нещо си. По- добре да го пише мухъл и да не се чуди що и какво. По- щадящо е. При всички положения е нещо дребно. Все пак няма как за десет виждания да разшифроваш цяшата душа на човек.

# 109
  • Тра-ла-ла
Всъщност е много простичко - "Виж, приятна жена си, но няма да се получи." или нещо сходно. Не влизаш в обяснения, запазваш уважението, не се изнизваш като пундьо. Няма нищо лошо хората да не си допаднат, но нека бъдат честни, зрели и етични в отношенията си.

Телец да не си в днешно време... Joy
Трудно е да си истински мъж в днешно време...мнозина вече се отказаха! Trollface

# 110
  • Агент под прикритие
Ами то когато някой не се обади повече, май е ясно, че не му допадаш. Какво именно в теб не му допада... сериозно ли искаш да знаеш? Има ли значение?
Само дето, Лори, практиката показва, че точно тия, които не го правят, те най-много мрънкат, когато някой им го приложи на тях. Двойни стандарти... Simple Smile

Всъщност е много простичко - "Виж, приятна жена си, но няма да се получи." или нещо сходно. Не влизаш в обяснения, запазваш уважението, не се изнизваш като пундьо. Няма нищо лошо хората да не си допаднат, но нека бъдат честни, зрели и етични в отношенията си.
.... особено когато НЕ става дума за сериозна (кой каквото разбира под това) връзка, какъвто е случая на esperanzas....
Сигурно се шегуваш. Simple Smile

Последна редакция: пт, 05 юни 2020, 17:29 от Phoenix Wright

# 111
Момичета, абе вие като такива (момичета) не сте ли гоуствали минимум по един муньо мамин , без значение зодията му? Божкеее, колко са мили и учтиви всички останали по света! Че аз, в периода м/у 16- 28 години съм гоустнала 98,9% от муньовците, които съм решила. То остана и да слушам на мунчо глупостите и обвиненията, след като е разбрал, че няма да го огрее, нямам нужда от това.
Добре че излезе този "термин" гоуствам, че да знам как точно му се казва на това, по мое време му викахме "не ми се занимава с глупости".
Давам уроци, ако някой има нужда! Но са малко остарели морално явно. Smile

# 112
  • Тра-ла-ла
Ти си Телец Stuck Out Tongue Winking Eye

# 113
Феникс, я кажи нещо полезно - ако чакам разправия с Телец, как да поднеса инфото, за да не се ядоса много? Телецът не ми е интимен партньор. Май няма да одобри нещо, което ще му съобщя. Всъщност е дреболия, но може да й придаде голямо значение и да негодува. Чувствам се притеснена... Rolling Eyes Дай практични съвети - телефонен разговор или как, с какво да започна, директно, заобиколно, какво... Хелп! Rolling Eyes
За всички ще е полезно. Smirk

# 114
Абе тука наистина от сто кладенеца вода се носи, за да се оправдае невъзможността на един мъж да застане и да каже, че нещата няма да се получат и толкоз. Нещо толкова просто, което може да спести много чудене, чакане и разочарование у човека, с когото сте се виждали и сте си изкарвали приятно няколко седмици, месеца и т.н.
Може да не е било нещо сериозно за него, може никой на никого да не е длъжен в тоя живот, но "гоустването" просто не е мъжка постъпка. Не е достойно, не е кавалерско. Жалко е.

# 115
Ако става дума мъж да гоустне жена, не, не одобрявам разбира се, жени да се изпокрият от тъпички досадници, да, ама разбира се, че да. Но мъжлета да се държат като женички, никога не ми е било секси.
Не ходя по срещи доста от отдавна, навремето само жените гоустваха, модерният мъж доста се е феминизирал откакто съм извън сезон явно.
Не ми се е случвало такова чудо. Той толкова зор трябва да си даде, да се навия точно с него да изляза, че и ако пък ме гоустне после, ще е услуга за мен наистина. Егати тъпака!

# 116
Според мен и жена да ghost-ва не е ок.
Измисли нещо и бъди човек.

Иначе, как в тоя форум никой никога не е бил ghost-ван, само вие ги правите тея неща, ама на вас не ви се е случвало, лол

# 117
Ами вижте, гоуствайте си, не си, който както иска, въпрос на личен избор. На мен ми беше супер да си гоуствам, дори го препоръчвам на други жени! За мен това си е типично женски номер, и мъже, които биха се държали по този "женски" начин, за мен са си тъпаци, но и това казах. Освен това не ме е никак грижа за правата на мъжете,(сериозно ли?? Scream ), как ли пък не.
А защо не ми се е случвало, пише в по-горния ми пост, който го е грижа

Аз от този форум го научих "гостуването", както вече написах, викахме му по друг начин преди. Пък за другите потребители  не мога да знам какво им се е случвало или пък не. Въртим се в кръг.

# 118
Е, да бе, хахах. Някой да дойде специално да ми се обяснява, че не ни се получават нещата. Joy Айде, няма нужда, мисля че тези неща са повече от ясни за двамата и без приказки. Ще ми спести доста излишни моменти.

# 119
  • Варна
Не съжалявам, че съм тук.
Поне разбрах какво е кеся😁

Общи условия

Активация на акаунт