Мъж Телец -18

• 33 562
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
  • Агент под прикритие
Джулая, кой го интересува съседа ти ?!? JoyJoyJoy

Маркиза, на твое място не бих се месил. Това са си тяхни отношения, не са малки (макар, че изглежда да се държат като такива), да се оправят. Ако тръгнеш да играеш развален телефон между тях или кажеш лично мнение, накрая ти може да излезеш виновна дори.
Драма, която можеш да си спестиш. Simple Smile

# 466
  • София
Твоята приятелка ми прилича на побъркана. Как ще кажеш лека нощ на някого и след време ще звъниш да се чуете? Нали идеята на лека нощ е да се каже преди заспиване.... Боже, луда работа.

И Феникс, спри да си накриво. Аз съм от семейство телци и съм напълно ясно с позитивите и негативите на зодията. Явно с Джулайка много ви дразним, ама напук ще продължаваме да пишем. В тия 19 теми има стотици жени със същите проблеми, обаче не, не е зодията. Ако се възхвалявахме и пишехме любовни стихове сигурно пък щяхте да аплодирате и да викате "такива сме телците". Айде научете се малко на критика, де 😁😘

# 467
Почвам да му съчувствам на тоя Телец. Звънене по това време не е ок, ако са просто познати.

# 468
  • Пловдив
Почвам да му съчувствам на тоя Телец. Звънене по това време не е ок, ако са просто познати.
Лори, ще се повторя, но всеки човек е различен. Едни правят драма от това, че някой бил звъннал след казване на "Лека нощ" в края на разходката заедно, а други не го вземат чак толкова присърце. Нима едно позвъняване след излизане се счита за нещо чак толкова лошо или пречещо? Smiley

Връщайки се едни 8 години назад, се сещам за една мацка зодия Телец, която бях изпратил до тях след срещата ни из града. После ѝ пиша текстово въобщение, в което ѝ благодарях за приятно прекараните часове заедно. На другата сутрин със свададжийски тон ми се оплакваше, че докато се къпала, майка ѝ прочела съобщението и цяла вечер я разпитвала с какъв мъж излизала.  И това, защото дъщерята пазела в тайна от майка си, че се среща с мъже и била излъгала, че била у приятелка. Ето как от една лъжа накрая аз се оказах виновен. И се започна с едни драми и обвинения как на мен не можело да се разчита, защото "заради мен" тя имала пререкания с майка си, задето я е хванала в лъжа. Ако беше казала истината на майка си, вместо да я мотае, нямаше въобще да се стигне до подобни драми. Smiley А пък и майка ѝ къде се е бутала да рови в телефона на дъщеря си... Явно толкова ѝ има доверие.

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 23:09 от Жребчe

# 469
  • Атина
За побъркана - не е, разбира се. Очевидно така го изживява. Вложила е чувства и е очаквала да стане нейното.
 А драмата мога да си спестя, ама не искам. Мъчно ми е за нея. Не съм гълъб-предател, въпреки, че би ми се искало да се намеся. Нямам право.
Така.. сега изчезвам, ако ми позволите. Че моят благоверен и кротък рибок ще ме изпрати във тях.

# 470
Жребчо, те на разходка ли били?
Или за твой казус питаш?
Абеее... всичко е според зависи. Sunglasses

# 471
  • Пловдив
Жребчо, те на разходка ли били?
Или за твой казус питаш?
Абеее... всичко е според зависи. Sunglasses
Нашето си беше баш целодневна разходка тип "опознаване с цел да установим дали ще си допаднем". Всъщност навремето бяхме в една гимназия, но тя бе в по-долен клас, и бегло се помнехме оттогава. Просто при срещата на живо се познахме и приказката така тръгна, че въобще не усетихме колко време сме прекарали заедно. Но това беше и последната ни среща. Simple Smile В дните след това разбрах колко истерична и прехвърляща вината към други хора може да бъде тя и открито ѝ бях заявил по телефона, че нямам желание да продължаваме да общуваме, защото свадите не са моят начин на прекарване на свободното време с други хора. После тя светкавично се ядоса много на тези мои думи и изрече нещо от сорта, че не можело мъж на нея да ѝ казва, че ще прекъсват отношения, защото винаги тя ги прекъсвала. Голям зор беше за нея да има усещането, че тя е тази, която слага край - може би, за да се чувства по-добре вътрешно, че не е отхвърлена от мъж. Simple Smile Аз пък в отговор на това ѝ казах, че ми е харесала като на срещата ни на живо, а не каква е след това, а тя и от това се ядоса, казвайки "Сега харесва ли ти и другото ми лице!? Мога и да хапя!". Но по-скоро звучеше като безсилна да поправи нещата, защото си личеше, че съжалява и не ѝ харесваше развоя на познанството ни. Фактът, че продължаваше да ми пише почти седмица след това дълги писма, ме наведе на тази мисъл. Ето ти пример за два Телеца - мъж и жена, които имат противоположен начин на мислене.

# 472
  • София
Разбира се, че не. Аз казах, че телеца никога не бърза да се обвързва, защото прекалено бавно избира. От това следват драмите на жените тука.

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 05:31 от bubanka

# 473
  • Пловдив
Разбира се, че не. Аз казах, че телеца никога не бърза да се обвързва, защото прекалено бавно избира. От това следват драмите на жените тука.
Разумните хора обикновено нямат навика да прибързват, нито скачат на първия срещнат като удавник за сламка. Това не значи, че някой "избира прекалено бавно". Просто не прибързва, защото това обикновено в почти всички случаи води до предварително обречени (опити за) отношения и загуба на време. И пак зависи от човека, от възрастта и от житейския опит. Като по-млади, много хора са склонни да се "пуснат в дълбокото" без много замисляне, но например същите хора след 1-2 десетилетия биха подходили по-умерено, с добре изградени представи какъв човек биха желали (и особено какъв не биха желали) да имат до себе си; като задължително биха вярвали най-вече на действия, а не на думи.

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 05:32 от bubanka

# 474
  • Агент под прикритие
Значи, от последните няколко страници май най-после проумях къде била драмата с мъжете - Телци. Дори виждам две такива:
1. Нещата не се случват с бързината, с която трябва според план-графика в главите на някои хора.
2. Мъжът - Телец не тича след жената като кученце, както се очаква да прави мъжът, поне само защото някои други го правят.

Те тия две неща са тясно свързани, но ако трябва да се направи обобщение: нещата НЕ се случват според чуждите очаквания.

От второто ме полазват тръпки, защото прилепчиви мъже и жени са ми еднакво стряскаща гледка.

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 11:05 от Phoenix Wright

# 475
Според мен везната е отчаяна, а отчаянието никога не е водило до успешна развръзка, така че да се отдалечи от телеца и да търси взаимност другаде. Разбирам, че неизживяното остава най-желано и обречените любови са най-незабравими, но здравият разум трябва да вземе превес, за общото благо. Не са на по 15, и май там е проблема, ако бяха на по толкова всичко щеше да е някак по-оправдано.

# 476
  • Пловдив
Скрит текст:
Значи, от последните няколко страници май най-после проумях къде била драмата с мъжете - Телци. Дори виждам две такива:
1. Нещата не се случват с бързината, с която трябва според план-графика в главите на някои хора.
2. Мъжът - Телец не тича след жената като кученце, както се очаква да прави мъжът, поне само защото някои други го правят.

Те тия две неща са тясно свързани, но ако трябва да се направи обобщение: нещата НЕ се случват според чуждите очаквания.

От второто ме полазват тръпки, защото прилепчиви мъже и жени са ми еднакво стряскаща гледка.
Като се замисля, ми се е случвало някъде на 21-22 години много бързо да обикна и да угаждам на една госпожица и понеже тукашното мнение на няколко жени е, че Телците не бързали да правят гореописаното към жените, излиза, че на младини явно съм бил от друга зодия... Smiley Но от коя тогава? Питам, понеже ми е важно, тъй като и занапред възнамерявам да обичам и угаждам, а стана ясно вече от нечии твърдения, че Телците не били такива. Да зная в каква зодия да се преместя. Wink

# 477
  • Агент под прикритие
Нарича се израстване, Жребче. Grinning
Ако все пак размислиш, има още 11 зодии. Избери една и газ! Joy

# 478
Жребчо, асцендентът знаеш ли си? Grinning
Питам, щото например Телец с асц. Близнаци може да се усеща като чист Близнак. Laughing

# 479
  • Пловдив
Жребчо, асцендентът знаеш ли си? Grinning
Питам, щото например Телец с асц. Близнаци може да се усеща като чист Близнак. Laughing
Ха-ха, явно съм Телец на двойна степен. Ето това пише в https://www.astrohoroscope.info/ascendent.htm

Цитат
Според часът и мястото на раждане които въведохте, вие сте с Асцендент Телец

Този асцендент ви определя като спокойна, уверена и доверчива личност. За вас е много важно да постигне някакъв устойчив успех в живота си. В резултат на тази амбиция вие най-вероятно ще преминавате през живота си с предпазливост и внимание и винаги ще търсите начини да подобри материалното и икономическото си положение. Асцендентът Телец обича да се радва на красивите неща в живота, да се наслаждава на хубава храна, дрехи и се нуждае от много ласки и физически прояви на любовта. Веднъж като почувствате сигурност – емоционална или финансова - у вас възниква твърдата решимост да не позволите на никой да ви отнеме придобитото. Хората с изгряващ Телец обикновено са надарени със силен физически магнетизъм и приятен външен вид, особено ако управляващата планета Венера е добре разположена.

Пълни щуротии са писали. Всеки нормален човек от всяка зодия се стреми към успехи и по-добър живот. Същото важи и за хубавите дрехи и храна.
 И за физическото привличане не са познали, защото аз съм грозен. Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт