Мъж Телец -18

• 33 518
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
Mim_09, препоръчвам ти да се върнеш и да проследиш мненията си в темата от началото. И развитието на взаимоотношенията ти с Телеца. Да видиш синтезирано всичко и барем ти светне нещо.

Аз се върнах да чета за друго и се сетих коя е историята ти. Телецът се връщал при бившата, но постоянно говорил лоши неща за нея. Бил ти казал, че иска само секс чат-пат. Но ти е правил фасони, че не си се закотвила с него, а си си намерила и ти някой друг. А ти стоиш и го чакаш ли чакаш. И по-лошото - оправдаваш го защо се държи тъпо. Бил искрен, държал си на думата....офффф. Ама видиш ли как бил признал, че те харесва. Уау!!! Ами не, не е свенлив. Гъз е!!! Искал да живеете заедно, НО!!! изчезнал. Нарекъл те "дар от Бога", НО!!! има нужда от време. 3 години - се навърта около теб, НО!!!

Прав си много, много... Точно така е!

# 526
3 години без развитие. Понякога хората ме удивляват с наивността си...

Няма какво толкова да се удивявате. Първо опознаваш един човек,виждаш как реагира в различни ситуации.. След това започваш да го харесваш, да изпитваш нещо.. След това започвате да прекарвате повече време заедно. За вас е нормално от вратата за краката така ли да разбирам?! 😉

три години да се лекува от бившата и да е все още неизлекуван - просто не си му ти тя с главна буква

# 527
3 години без развитие. Понякога хората ме удивляват с наивността си...

Няма какво толкова да се удивявате. Първо опознаваш един човек,виждаш как реагира в различни ситуации.. След това започваш да го харесваш, да изпитваш нещо.. След това започвате да прекарвате повече време заедно. За вас е нормално от вратата за краката така ли да разбирам?! 😉

три години да се лекува от бившата и да е все още неизлекуван - просто не си му ти тя с главна буква

Не съм казала никъде, че 3 години се лекува от бившата си.. Казах, че от 3 години се познавам и се върти около мен. Има разлика.

# 528
И добре де, какво като се върти? Действия... фактологически? Не просто "навъртане" , то па голямо чудо, че се навърта, а няма други постъпки.

# 529
въртял се е около теб докато е бил с нея, а сега се лекува от нея?
ако те разбирам правилно, звучи още по-зле

едит: мъж се върти около жена = свалка /за мен/

# 530
въртял се е около теб докато е бил с нея, а сега се лекува от нея?
ако те разбирам правилно, звучи още по-зле

едит: мъж се върти около жена = свалка /за мен/

Да правилно ме разбираш.

# 531
  • Пловдив
Не зная дали съм разбрал правилно, но от написаното по-горе изглежда така, сякаш той те е свалял, докато е бил обвързан с друга жена, а сега според теб същият "определено си заслужава като мъж". Такъв типаж ли трябва да минава за качествен материал?

# 532
Не зная дали съм разбрал правилно, но от написаното по-горе изглежда така, сякаш той те е свалял, докато е бил обвързан с друга жена, а сега според теб същият "определено си заслужава като мъж". Такъв типаж ли трябва да минава за качествен материал?

Да правилно си разбрал. Това е минус съгласна съм да.. Но за мен е качествен, добър човек.

# 533
  • Тра-ла-ла
Ами чакай си го тогава още кусур години и късай маргаритки "обича ме-не ме обича, иска ме-не ме иска, ще забрави бившата-няма да забрави бившата, ще се обади-няма да се обади, ще живеем заедно-няма да живеем заедно" Bowtie

# 534
  • София
Ам, то е ясно, че жената не иска мнения. Иска подкрепа "че е на правия път" явно. Загубена кауза, прключен случай. Следващата драма, моля! Че от цели 3 дни никоя друга не е писала за проблеми с телец и започнах да се страхувам дали не са станали нормални телците вече.

# 535
Аз уж същите неща ги имам с мойто Телче, но не ми пречат. Пускам го да пасе (служебни негови неща) и си се занимавам с мои си неща когато е във фаза отстъпление. После пак си идва при мен. Колко време трябва да мине за да започне да ми пречи?

# 536
  • София
Аз уж същите неща ги имам с мойто Телче, но не ми пречат. Пускам го да пасе (служебни негови неща) и си се занимавам с мои си неща когато е във фаза отстъпление. После пак си идва при мен. Колко време трябва да мине за да започне да ми пречи?

Това, което пишеш е супер. Отстъпи ли, отстъпление също. Фундаментален урок за поведение на една жена с който и да е мъж.

# 537
  • Тра-ла-ла
Много оскъдно инфо. Само гаджосани ли сте, заедно ли живеете, бракувани, от колко време, деца? Коя зодия си? Едно е някой да изчезне, за да си бачка. Друго е да зачезва с дни...

Това, което пишеш е супер. Отстъпи ли, отстъпление също. Фундаментален урок за поведение на една жена с който и да е мъж.
При някои мъже тия циркове трябва да се разиграват доживотно, за да им е интересно или за да отстояваш себе си. Доста изморително. Ако изходим от оскъдната информация на авторката - тя се занимава с нейните си неща, когато Телецът е в отстъпление. Т.е. се води по неговите настроения.

# 538
Сгодени. Аз съм Скорпион. И на двама ни луните са в Лъв.

# 539
А на Телците как им действа, когато се отдръпнат от тях или ги игнорират?

Общи условия

Активация на акаунт