Мъж Телец -18

• 32 393
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
  • Атина
Лори, аз историята я научих по-късно. Когато кафето е било изпито и приемо-предаването на клетия пълзящ добитък е било осъществено.
Размислих, не искам да го пека на шиш, след като разбрах, че не само е излязъл по-рано, ами и закъснял с половин час за работа, за да пият кафе заедно. Първи клас, зимната ваканция. За обяда- ако негово дебелокожие искаше, със сигурност щеше да се състои. Не ми се вярва да е ровил в градината в 6 вечерта само от съжаление. Но от страни лесно се съди. Аз специално не мога да преценя.

# 601
Не виждам и аз да има нещо по-различно от приятелство в главата му на този господин. Нека да си го ползва жената, че защо да си няма човек за ровене на червеи,  в списъка си с познати и приятели. 😂😂
 Другите неща да ги забрави.
Мисля, че се усеща, ако някой иска нещо повече от ровене на червейчета, особено някой мъж, винаги. Имах един приятел, както си бяхме приятели, почна да ме кани по някакви романтични вечери, мислех си, че е защото рядко се виждаме, но всъщност не беше точно заради това. То не, че  нещо, защото аз бях вече обвързана, то аз кога ли не съм Scream но забелязвят се тези неща, и то лесно.
Чудиш ли се и маеш ли се дали един мъж те харесва, значи не те харесва.

# 602
Днес и мен една позната, като ме вкара във филма си, нейн,цял ден ми мели в месинджера за няколко типа.
Разбира се, този, който тя харесва, не е ясно той дали я харесва нея. А този, който със сигурност я харесва, тя пък него, не. Че и много опции има, голям смях падна, докато умувахме, кой, какво. 😂😂  Всичките ги охарактеризирахме.
Понеже е нова позната, не я знаех кога е родена, викам си, чакай да се пробвам сега, след толкова време обсъждане на тази и онази зодия тук, дали ще позная  нейната??
Веднага направих предположение - Везна!!! Няма начин, забавна, общителна, чак досадна, говори няколко езика, хубавица, флиртуозница, каква да е???
Нищо не познах, изумих се като ми каза, Козирожка!! Astonished Smiley
Пълен провал. Аз от Козирог толкова думи изречени за цял живот не съм видяла/чула 😂😂

# 603
  • София
С Меркурий в стрелец или водолей е напълно възможно козирога да е свръхразговорлив...

# 604
  • София
Тя го е помолила да събира червеи?
Аз не бих... Joy
Не създава романтично настроение. Grinning
Ми те Телците не са много по романтиката. Направо са като дървени човечета. По-скоро ще покажат интерес и/или чувства чрез грижа. Ако ще и да са червеи. Не им е проблем да направят услуга.
Но не значи, че биха го направили само за човек, когото харесват романтично. Поне може да разчита, че му е "ценна", след като е инвестирал време в нея. Телците са много мързеливи и ако не бръснат някого за слива, изобщо няма да си мръднат пръста. Само от любезност няма да стане.
Противно на очакването според мен на телеца му трябва много богат душевно и интересен човек, за да му пали мързела и инертността, не да го карат да събира червеи. И постоянен. Имах един познат, дето все капризничеше и намираше кусури на жените, попадна на една, която си беше down to earth, хладнокръвна и последователна (е, и хубава беше, класическа и женствена, те са малко повърхностни, тъй като много обръщат внимание на перфектните пропорции, но то пък кой мъж не обръща Joy) и като си загуби ума по нея, стана като паленце. Предложи й брак на 4-я месец. Та мисля, че телците обичат силни жени.

А за горната аз бих предположила близнаци. Те така се заплесват без капка постоянство. И жаднеят за внимание . Чуя ли някой да ми дрънка за тоя, за оня, ама имало и трети и пети, веднага се сещам за близнак.

# 605
Телците са много мързеливи

Та мисля, че телците обичат силни жени.

За съжаление, между двете има взаимовръзка - поне по мои наблюдения конкретно при телец, но и при мъже като цяло. Имам си едно наум и наблюдавам много внимателно, като мъж каже "обичам оправни/самостоятелни/силни жени".

# 606
  • София
Имах предвид силни в добрия смисъл- уравновесени и целенасочени, умеещи да целеполагат. Не непременно залитане в сценария за издеянването и изземването на много отговорности, докато той мързавее, защото според мен не харесват такива- носещи панталоните.

Това са ми впечатления от познати телци, респективно какви жени си избират, реално не съм имала романтичен опит с тях. За мен са добри и стабилни приятели.

Върнах назад и ми се иска да спомена, че макар да съм напълно съгласна с повечето мнения, за мен е комплексарско да чакаш някой да ти сваля звезди и всичко да е еднопосочно, защото свалките са танц между двама и флирт на душите. Днес ми е поетично. Да късаш цветчета "обича ме, не ме" също не е окей, разбира се, просто видях много категорични мнения, че вместо да събере червейчетата, е трябвало да скокне да замени всяко едно с морска перла или изумруд и да ѝ поднесе искрените си съболезнования, че е лудо влюбен в нея и не знае дали ще оживее от такава мощна любов. Ох.

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 18:01 от The Catcher in the Rye

# 607
Хаха, много е любопитно, че го казваш. Може и да има разлика между приятелското им лице и романтичното лице. Няколко от най-близките хора  на телеца, който аз имам предвид, ми казаха дума по дума следното: "Разчитам на него на 100%/Ако ми трябва лопата в 3 през нощта, това е човекът, но да не ти е в къщата."
Grinning

# 608
  • Пловдив
Хаха, много е любопитно, че го казваш. Може и да има разлика между приятелското им лице и романтичното лице. Няколко от най-близките хора  на телеца, който аз имам предвид, ми казаха дума по дума следното: "Разчитам на него на 100%/Ако ми трябва лопата в 3 през нощта, това е човекът, но да не ти е в къщата."
Grinning
Въпросът тук е: За какво ѝ е на жената лопата в 3 часа след полунощ и какво или кого ще заравя в задния двор, че да опира до нуждата от помощ от страна на самоотвержения Телец?

# 609
  • София
Да, можеш да разчиташ на тях от червеи до охлюви и понита. Laughing
Може би наистина не са най- добрите любовни партньори. Забелязала съм, че много държат жената да е женствена. Не непременно крехка и лутаща се, както някои грешно приравняват понятията поне според мен, ами буквално женствена- да се усеща нежност, топлота и да има обноски. Много мразят хора без обноски и незнаещи как да се държат на обществени места. Отива на ресторант с маратонки или с дънки, примерно. Обръщат внимание на тия неща. Затова хората ги смятат за капризни. За мен си имат съвсем legit точки. Малко наподобяват девите в това отношение.

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 00:31 от The Catcher in the Rye

# 610
По-скоро наподобяват лъвовете. Аз неизлъскан лъв не познам.
Иначе телците харесват наистина нежни, деликатни и женствени жени.

# 611
  • Пловдив
Може би наистина не са най- добрите любовни партньори. Забелязала съм, че много държат жената да е женствена. Не непременно крехка и лутаща се, както някой грешно приравняват понятията поне според мен, ами буквално женствена- да се усеща нежност, топлота и да има обноски. Много мразят хора без обноски и незнаещи как да се държат на обществени места. Отива на ресторант с маратонки или с дънки, примерно. Обръщат внимание на тия неща. Затова хората ги смятат за капризни. За мен си имат съвсем legit точки. Малко наподобяват девите в това отношение.
Ако това, според теб, касае мъжете Телци, би ли посочила тогава мъжете от кои други зодии харесват груби, студени, с лоши обноски и неженствени жени? Smiley

# 612
  • София
Не, не бих.
Мерси за участието.

# 613
Pandora_sue, аз виждам разлика между телци и лъвове. Лъвовете често са показни, фукат се, имиджът им е важен. И не говоря за здравословно мъжко его от типа на "Знам в какво съм добър, за мен е чест да си върша работата като партньор/баща/служител/син/приятел", а за склонност към празен имидж - ценят формата повече от съдържанието. Има лъвове, които са си култивирани простаци. При повърхностно познанство изглежда чудесно, при задълбочаване лъсват липси и дупки в "логиката" на характера и поведението. Докато при телците си има доста субстанция, няма как иначе - все пак са земен знак Simple Smile
Интересното е, че при лъвици не го забелязвам това - пак са горди, понякога горделиви, но по действията, поемането на отговорност и покритие между приказки и действия много ми напомнят Козирожки, всъщност :д

Може би наистина не са най- добрите любовни партньори. Забелязала съм, че много държат жената да е женствена. Не непременно крехка и лутаща се, както някой грешно приравняват понятията поне според мен, ами буквално женствена- да се усеща нежност, топлота и да има обноски. Много мразят хора без обноски и незнаещи как да се държат на обществени места. Отива на ресторант с маратонки или с дънки, примерно. Обръщат внимание на тия неща. Затова хората ги смятат за капризни. За мен си имат съвсем legit точки. Малко наподобяват девите в това отношение.
Ако това, според теб, касае мъжете Телци, би ли посочила тогава мъжете от кои други зодии харесват груби, студени, с лоши обноски и неженствени жени? Smiley

Айде по-малко буквализъм. Просто има хора - тук не говоря за зодии, които оценяват по-фините обноски повече от други. Масово не се ценят. М-а-с-о-в-о. И то не защото хората са простаци, а защото няма как да оцениш естетиката или умението в нещо, което ти самият не умееш. Доста хора не могат да си служат с нож и вилица. Не ти говоря за етикет при ядене на охлюви, а за елементарна фина моторика и грация, характерни за всяко отработено движение, каквото, по дяволите, трябва да е яденето с нож и вилица. Гигантска - и имам предвид ГИГАНТСКА, част от хората не са запознати с базов етикет за обличане - потресена съм как не се прави разлика между тоалет за сватба и тоалет за чалга бар. И от мъже, и от жени.
Та, няма как такива хора да оценят, например, че дама знае как се поставя правилно кърпа за хранене, че джентълмен умее да следи празни чаши и да налива вино правилно или че сервитьорът сервира с правилната позиция на тялото.

Давам примери с етикет при хранене, защото е най-лесно за разбиране. Има далеееч по-фини примери, които не покриват знанието по дадена тема, а усет в социална ситуация. Там вече става мазало.

Масовата дефиниция за дама е що-годе нежна жена, която не използва цинизми, прекален жаргон и силен диалект и не нарушава грубо социални норми. За оценяващите детайли и фини обноски това е абсолютният минимум и база. В добрия случай се долавя разликата, но не може да се посочи в какво точно се състои. Малцина могат, виждат и ценят.

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 19:00 от bambinnah

# 614
  • София
Ами да, други мъже нямат против някоя по- огнена жена, по- джаста праста, по- шумна. Кое не разбра. Бамбина ти го е казала, нещата лежат на ос, не на антонимична права. Просто ти се чудиш за какво да спориш и да точиш енергия в тоя форум. Кой още ти се връзва, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт