Мъж Телец -18

• 32 388
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
жените раче ,лав,дева,везна,скорпионка  има искра  има диалог смислен почти еднакви виждания за живота и наи важното доверие което е много важно за нас макар и да не го показваме понякога

# 616
Зодиите сами по себе си не могат да покажат цялостната картина. А Луна, Меркурий, Венера, Марс... цялата карта И аспектите с планетите на отсрещния.
Жребчо, казваш, че 1/12 от мъжете няма как да сте еднакви. По принцип да, защото другите ви планети са в разнообразни конфигурации. Nerd

# 617
  • София
Та, няма как такива хора да оценят, например, че дама знае как се поставя правилно кърпа за хранене, че джентълмен умее да следи празни чаши и да налива вино правилно или че сервитьорът сервира с правилната позиция на тялото.
Масовата дефиниция за дама е що-годе нежна жена, която не използва цинизми, прекален жаргон и силен диалект и не нарушава грубо социални норми. За оценяващите детайли и фини обноски това е абсолютният минимум и база. В добрия случай се долавя разликата, но не може да се посочи в какво точно се състои. Малцина могат, виждат и ценят.

Да, ето това имах предвид, че телците май го виждат. Походка, осанка, жестове. Просто те биха се отегчили и отстранили от ситуацията лека- полека. Докато една дева, примерно, ще ти каже, че си като хваната от гората и ще те осмее, че си се явила като прошляк в бар или ресторант.
Съгласна съм, че при лъвовете е лустрото. Ако жената събере вниманието дори с глуповати поведение, пак ще се изкефи, щото му е важен резултатът, а не есенцията.

Това е офф, но наистина огромна част от хората нямат обноски или елементарно поведение на маса, диалог, улица и гордо сочат нормалността като надутост и снобария.

# 618
  • Атина
Никакво развитие тук, а аз идвам с новини.
Ходили са на вечеря. Везничка със синът си, а Теленцето се е обадило и после се е присъединило към тях.
Ние със съпругът ми се прибирахме и се спряхме да ги поздравим, честна дума, не съм виждала и в него, съпругът ми де, да му блестят така очите, обръщайки се към мен.
Развитие: Прибрал ги е, тя е споменала, че обича коприва, а на следващия ден той ѝ е занесъл готова, от деливери.
Целувки- няма. Вечерни обаждания - две, доколкото разбрах.
Шах с пешката. Имам чувството, че следя тийн сериал.

# 619
  • София
Имам чувството, че си везничката.
А ако не, имаш много промитивни интереси да следиш изкъсо какво се случва и да ни донасяш като в изповедалнята.

# 620
  • София
Имам чувството, че си везничката.
А ако не, имаш много промитивни интереси да следиш изкъсо какво се случва и да ни донасяш като в изповедалнята.

То това е повече от ясно. За какво са блестяли очите на съпруга й? И той ли е влюбен в телеца... Мирише на нещо гнило отвсякъде 😁

# 621
  • Тра-ла-ла
Маркизата, ако всички герои се намирате в Атина (на профила ти пише този град)...там не затвориха ли още от 3 ноември заведенията заради Ковид-а?

The Catcher in the Rye, тя твърди, че е Раче Scream

# 622
Тази сага само на мен ли не ми е интересна? Не се нуждая от ъпдейти.

# 623
Отдавна написах, че и на мен не ми е интересно ама грам. Както и че подозирам, че именно везната пише, не мога да си обясня по друг начин това ровене и споделяне на лични отношения между двама, било то и приятели на авторката.

# 624
Мне, аз искам да чуя развръзката. Я да видим фактите и техните възможни обяснения:
1. Отишъл е на вечеря с тях (ясно, Телецът обича да яде)
2. Очите му блестели (пил е алкохол)
3. Занесъл коприва (обича, но не знае как да си я приготви)
4. Целувки нула (кво да коментирам)
5. Две вечерни обаждания, не знаем кой на кого (ако е Телецът, мисли "Ок, занесох копривата, тая  не се ли сети да ме покани на супа?? Ако й звънна, може да я подсетя.")
Sunglasses Ся, това е просто шега... Всичко може да е съвсем друго... Joy

# 625
Идвам и аз с едно Телче, прясно гадже - аз Овен. С телец не съм била, дори и не се сещам да познавам.

Нищо не разбирам от зодии, но и аз и той сме интроверти (той повече) и викам да видя зодията  докато събере енергия за разговори Simple Smile

# 626
Аз искам да разбера какво стана с Телеца и Везната. Nerd

# 627
  • Атина
Ида, Лори. Animal Cat2
Преди две вечери утешавах и обяснявах.
Излизания- 2 броя със други лица. Обаждания- три. Отдръпване на Телец- неочаквано. Все едно е нарочно- един вид " Аз те гоних досега, сега ме чакай".
Преди две вечери Везничка му се е обадила да го чуе, той ѝ казал: " Имам работа, всичко е наред" и е затворил..
Край, финото, дъ енд, конец и т.н..
Не зная защо сте останали с впечатлението, че пиша за себе си. Общо взето пиша тук за да разнищим телешката сдържаност.. а и малко или много всички обичаме да си пъхаме носа в чужди работи..

# 628
каква сдържаност?!?
мъж, който наистина иска една жена, не се държи като описаното гов... телец

# 629
Е, той още не знае какво иска, много е рано.

Общи условия

Активация на акаунт