Банята - 36 тема

• 58 787
  • 796
  •   1
Отговори
# 330
Droidd, ще се отваря навътре към банята. С тези каси изглежда добре. Тези, които слагаха вратата на банята ли ги правиха. При нас интериорните врати и вратата за банята ще са от различни фирми и не зная тези с вратата на банята дали биха могли да сложат такава каса. Вие имате ли праг отдолу и какъв? Може ли снимка?

# 331
  • Пловдив
Droidd, ще се отваря навътре към банята. С тези каси изглежда добре. Тези, които слагаха вратата на банята ли ги правиха. При нас интериорните врати и вратата за банята ще са от различни фирми и не зная тези с вратата на банята дали биха могли да сложат такава каса. Вие имате ли праг отдолу и какъв? Може ли снимка?
Тази баня е на познати. Ние сме още на груб строеж. Праг няма. Допълнителната каса са я слагали от фирмата, която е слагала интериорните врати.

# 332
Ми ние първо вратата поръчахме. Сега лепим плочките( едновременно я обръщаме с тях отвътре). Отвън си я обърнахме с шпакловка. Има изрязан праг, който е съобразен при поръчката....но всичко прави мъжът ми. Трета баня ни е Weary и така е преценил сам...
Трети ден без баня...умирам...

# 333
  • София
Ми ние първо вратата поръчахме. Сега лепим плочките( едновременно я обръщаме с тях отвътре). Отвън си я обърнахме с шпакловка. Има изрязан праг, който е съобразен при поръчката....но всичко прави мъжът ми. Трета баня ни е Weary и така е преценил сам...
Трети ден без баня...умирам...
Дай някой лев на мъжа ти и го почерпи да стане по -бързо.

# 334
Здравейте, каква санитария бихте ми препоръчали модел и марка доказали се във времето....и какви са впечатленията за вградените структури като душ, тоалетна, бойлер?

# 335
  • София
Здравейте!
Имате ли идея с какво да почистя и да поддържам тези плочки? Няколко години издържаха, чистела съм ги само с един препарат на Амуей, но от известно време събират някакъв странен слой, сякаш от сапун. В чудо се видях.

# 336
Здравейте!
Имате ли идея с какво да почистя и да поддържам тези плочки? Няколко години издържаха, чистела съм ги само с един препарат на Амуей, но от известно време събират някакъв странен слой, сякаш от сапун. В чудо се видях.
Скрит текст:

Ето това, продава се в ДМ. И не иска много търкане - мокриш, леко поизтъркваш и обилно изплакваш. Но е силно, ползвай ръкавици и не го дишай много много - дръж вратата отворена и работи бързо.

# 337
Възможно ли е част от покритието на плочите да е паднало със времето и затова да задържат сапун, душгел и т.н.?

# 338
И аз знам, че много препарати за почистване са доста агресивни и след време плочките изглеждат доста мърляви.

# 339
  • Пловдив
Ако покритието е компрометирано,след качествено почистване по-добре да ги напръскат с антистатик или някакъв наноспрей,за да се стичат по-добре капките.

# 340
Идеята за наноспрей е добра. Помага. Има и една течност на 3М, която предпазва от лесно зацапване, ама не съм я виждала наскоро, може да е спряна. Но показаното от мен по-горе действа безотказно и после всичко свети от чистота.

# 341
  • София
Възможно е, струват ми се захабени през последните месеци. А доскоро си бяха перфектно гладки. Ще пробвам с този спрей първо на ДМ. А тези наносорейове/антистатик къде мога да намеря? Помня, че виждах преди време в един сайт някакви професионални препарати с подобно действие....

# 342
  • Пловдив
Не съм ползвала още наноспрейове,но ги смятам за задължителни,защото ще имаме 3 бани със стъклени паравани.
Гледала съм западни клипчета,в които веднъж на две седмици ги пръскат с мебелен спрей  с лимон ,от рода на Пронто.Предупреждават да се внимава да не се напръска и пода,защото може да се стигне до фрактури .Stuck Out Tongue Winking Eye

# 343
Моята душ кабина (параван) е мазана преди две години и си е ОК. С онова на 3М.

# 344
Здравейте!
Наслагванията от сапун се чистят най-лесно с обезмаслител, защото сапунът е мазен.

Общи условия

Активация на акаунт