Банята - 36 тема

• 57 583
  • 796
  •   1
Отговори
# 555
Хансгрое-то е супер, не си сгрешила. И на мен на външен вид ми харесва повече.

И винаги се радвам, когато видя проява на мисъл за потребителя при някоя стока - на принципа "малко акъл, но навреме". Тези бутони като на първата батерия - на Гроето, са стандартни. Колко пъти съм проклинала тези, които са ги измислили, защото този гладък цилиндър, с който се сменя функцията душ-чучур,  като се опитваш да вдигнеш и леко да врътнеш, за да спре в горно положение, със сапунени и мокри ръце, за мен винаги е било проблем. А Хансгрое-то са се сетили да направят това като топче - много по-удобно ще бъде за обслужване, според мен.

# 556
   моята малка баня си чака вратата и малко закачалки тук там

# 557
Честита баня! Ние мисля (до колкото виждам) че купихме същият душ. Иначе взехме и вана, шкафове, мивка, плочките... Чакаме си ремонта, който ще е към коледа. Душа го монтирахме сега за проба, но ми се струва слабичка струята, свикнала съм да тече по-силно. При вас как е?

# 558
Благодаря.Вчера ги монтира майстора. ще не съм пробвала душа. Ще  проверя като отида там.

# 559
  • Norge
Избраният кран има и това предимство пред другия, че всичко по него е закръглено.
Равните плоскости, в случая при първия, задържат вода (+сапун ++) и изискват повече чистене.
Чисто естетически, равното, с ясни ъгли, често ми допада повече, но от опит знам, че водата при него не се изтича както при втория тип.

# 560
  • София
Момичета, имам въпрос - ако случайно ви се е налагало да викате фирма за откриване на теч с термокамера, можете ли да ми препоръчате някоя? Или ако сте ползвали услугите на някоя от посочените по-долу, имате ли впечатления от тях?

Скрит текст:
Едната е https://151.bg/, другата - https://buildings-audit.com/, третата http://www.viktechovebg.com/

# 561
Аз се записвам с един каишки въпрос, но има ли специален термин за тези смесители т.е. без обща част за настройване на водата, а два разделени?

# 562
Здравейте, предстои ни завършване на нов апартамент и чувствам, че най-голям проблем ще имаме с направата на банята. След кратко проучване на пазара, установих, че предлаганите плочки са с ужасно качество, криви, с разминаване в размерите. Притеснявам се как ще успеем да намерим нащо, което да е наистина качествено и  да ми хареса. Загледах една серия на Ape ceramica. https://baniastil.com/luxury/%D0%BB%D1%83%D0%BA%D1%81%D0%BE%D0%B … ramica-11542.html
Моля за мнения за този производител.

# 563
  • София
Mimito_75, вкъщи сме с Marazzi гранитогрес и плочки Monopole Ceramica - никаква забележка откъм качество.

# 564
И аз препоръчвам да търсите италиански, испански, за турските също съм чувала добри отзиви, но задължително да са първо качество. Второ качество или MS качество (което май е смесено) може да създадат проблеми.
За да са с еднакви размери, търсете калибровани плочки. Доколкото си спомням, това означава, че първо се изпичат на голяма плоча, след това се режат. Тогава няма разлики в отделните плочки от изпичането. Двойно изпечени плочки също гарантират отлично качество.

# 565
  • Пловдив
Ние използвахме друга серия на APE (гранитогрес),качеството беше много високо.

# 566
След като се целите в плочки висок клас, можете да видите на място и предлаганото от Мултимо дизайн. Италиански плочки с много високо качество, включително и дизайнерски и ръчно рисувани. На Раковска и Патриарха е магазинът, на място най-добре.
Плочките от линка много ми харесват.

# 567
Аз се записвам с един каишки въпрос, но има ли специален термин за тези смесители т.е. без обща част за настройване на водата, а два разделени?

двуръкохватков може би

# 568
  • София
Линеен сифон за баня с плочка на добра цена? За какви марки трябва да гледам? Знам само за Viega, ама те мн. пари.. Гледам сега на промоция един в Praktiker за 115 лв 60 см, ама ми се вижда мн. евтин.. Другите вървят по 250-300 лв.. Този толкова малко пари, да не нещо да му има Grinning Дайте съвет какво да гледам за да взема нещо що-годе приемливо, че трябва да купувам 2 линейни и 2 рогови и не искам да дам 1К за сифони, но и все пак трябва да работят нормално тези, които ще взема Grinning ....

# 569
  • Пловдив
Аз купих три линейни сифон от производител в София.От OLX го открих.Монтирани са,не са ползвани още ,но са от доста дебела неръждавейка ,имат си утайник.ВИК майсторите ги харесаха.Дори ,единият сифон го поръчах с допълнителна суха клапа,защото банята рядко ще се ползва.Цена около 130-140 лв за еднометров.

Общи условия

Активация на акаунт