Банята - 36 тема

• 57 606
  • 796
  •   1
Отговори
# 540
Най-хубавите се познават по теглото, това е базово правило.
Но иначе когато човек търси:
- дизайн (тип на чучура)
- размери (достатъчна височина и обхват на чучура)
- естетика (да ти харесва)
- екологичност (имам един досаден еко модел, на който подцених екологичността)
И се оказва, че изборът се свежда до 3, 4, 5 или 6 модела, не до десетки.

# 541
Във всички магазини ми обясняват, че разликата в цената идва от разликата в дизайна Joy
Сигурна бях, че има и друго.
Уви, няма как да го пробвам. Всъщност пробвах сега набелязаният смесител. Пробвах е силно казано, вдигнах му "ръчката".
Ходих в един хипермаркет, наснимах си тамошните модели да ги проуча. Оказа се, че цената им е модерна, но модела демоде, щото онлайн изчерпани навсякъде.
Турция ми е далеко. Аз съм доста на север. Иначе си го мислех като вариант, но отпадна.

# 542
Ние сме от Варна, но си струваше.
Скрит текст:
Плочки за кухня, ламинат за коридор, мокро и спалня. Теракот за кухнята.
Както писах по-рано плочки за баня, смесителя, душът със стойката, а и пропуснах шкаф за банята от Икея...ама пак от там.
И всичко 50% надолу от БГ... като се има в предвид и лирата колко се срина...

# 543
  • Sofia
От мен едно "ЗА " за Лидълските смесители. Имам Гроета в баните,но за кухнята се чудех дали висок извит модел ще ми е удобен и реших първо да пробвам с евтин вариант и да преценя как е в експлоатация преди да купя скъп и "истински". Е,вече 4 години съм си с пробния от Лидл и нямам никакви забележки Simple Smile Даже си купих и изтеглящ за вилата пак от техните.

# 544
От мен едно "ЗА " за Лидълските смесители. Имам Гроета в баните,но за кухнята се чудех дали висок извит модел ще ми е удобен и реших първо да пробвам с евтин вариант и да преценя как е в експлоатация преди да купя скъп и "истински". Е,вече 4 години съм си с пробния от Лидл и нямам никакви забележки Simple Smile Даже си купих и изтеглящ за вилата пак от техните.

Чувала съм и друг път да хвалят лидълските смесители, един вид ли са? Понеже май следващата седмица ще се предлагат и се интересувам?

# 545
Предстои ни да изберем шкаф за баня, с плот, върху който ще е умивалника тип купа.
Къде в Пловдив може да дадем поръчка за изработка на шкафа?

# 546

Чувала съм и друг път да хвалят лидълските смесители, един вид ли са? Понеже май следващата седмица ще се предлагат и се интересувам?

От днес има батерия за кухня според мен.Понеже и аз се интересувам, хубава е особено като се има предвид цената й.

# 547
Позачудих се дали не е за баня...
Ще ходя да я видя на живо.

# 548
  • Sofia
Различен  дизайн са ,но мисля,че като качество нямат разлика. Особеност е,че са с по-широка основа-немски стандарт и трябва да се има предвид за монтажа.

# 549
Позачудих се дали не е за баня...
Ще ходя да я видя на живо.

Според мен високият модел става за кухня, а ниският за баня,  моля да споделиш мнението си след като видиш моделите на живо Yum

# 550
За баня гледах този смесител. Дори го видях на живо.
https://www.amazon.de/dp/B003TGCTEC/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_i6WJFbT … ng=UTF8&psc=1

Обаче в крайна сметка се спрях на този. Стори ми се по читав. Дано не съм сбъркала.
https://www.amazon.de/dp/B003VZGJ42/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_r7WJFbP … ng=UTF8&psc=1

И двата ги следя отдавна. Цената им в момента е идеална.

# 551
Мисля, че не си. Вторият е явно по-скъп, по-тежък и, според мен, по-красив.

# 552
Мисля, че не си. Вторият е явно по-скъп, по-тежък и, според мен, по-красив.

Вторият поръчах аз.

# 553
Нали знаете че грое и хансгрое са различни марки?

# 554
Аз знам. На няколко места ми казаха, че Ханс е по - добър вариант. Бях си харесала към 6-7 модела и от двете марки общо. Следих ги доста време и се спрях на тези двете. За да бъда честна, харесах чисто визуално друга батерия на Ханс, но цената беше доста по - висока от тези та изобщо не ми беше опция.

Общи условия

Активация на акаунт