Банята - 36 тема

• 57 449
  • 796
  •   1
Отговори
# 615
Оставили сме само капаро 30% от стойността. Да знам че от магазина ще ми кажат най-точно, просто ако на някой му се е случвало подобно нещо, ще ми е интересно да чуя. А и незнам какви са ми правата в този случай, намерих че за онлайн поръчки има срок от 14 дни в които можеш да върнеш нещо, няма значение защо, но за физическия магазин нищо не пише.

# 616
Ами нали те първи са се отметнали? Кажи им, че в бързината и стреса от ТЯХНОТО отмятане не си преценила правилно и сега се коригираш. Ако не се съгласят искай си първите плочки или да ти върнат парите.

# 617
  • Варна
Аз купих налични плочки с доставка в следващ ден, но се върнах, помолих да сторнират покупката, защото се отказвам, нямаше проблем. (Е, майсторът ми беше много ядосан, но това е друг въпрос Simple Smile) Все пак, вие ще ги гледате тези плочки в бъдеще, магазинът трябва да е гъвкав. Днес ще направи компромис, утре ще го изберете пак за нещо друго.

# 618
Имам питане-решихме в тоалетната, която е на едно с банята, да сложим хигиенно душче. Ще бъде свързано само със студена вода, защото не искаме да е свързано към смесителя.
Можете ли да ми препоръчате модел или какво да гледам, понеже не съм виждала такива по магазините, а честно казано не  бяхме и планували да има монтирано.

# 619
Аз също поръчвах от този магазин на място. Не съм оставяла капаро. Казаха, че не е проблем ако не си взема нещата. Предполагам си зависи и от управителя на магазина. При онлайн покупки е 14 дни, а при офлайн е 7 дни, но пак си зависи от политиката на магазина.

Хигиенен душ гледах на Грое. Най добри цени и избор на марката намерих точно в Баня стил. Пак трябва да е вързан съм смесител. Аз до сега използвам душа на банята, понеже в това ми жилище помещението е едно и шлауха на душа е достатъчно дълъг. В другия апартамент заложих на биде.

# 620
# 621
За душа има коментари в Амазон.
За тоалетната ако въведете продуктовите кодове в сайта също сигурно ще има коментари от вече ползвали ги.

https://www.amazon.de/dp/B01LLRHDPU/ref=cm_sw_r_cp_apa_fabc_65TPFb6V6NNPY

# 622
За Баня стил Пловдив ли говорите, скоро ли е било това, дано да не са променили политиката си, защото взех да се съмнявам, че ще ми позволят да си сменя поръчката с други плочки. Наистина избрахме доста набързо и под напрежение, бременна съм в 8 месец и ми ставаше лошо с маската, на два пъти излизах от магазина, изпотих се, едвам дишах заради маската, вече лошо ми ставаше...но все пак ние сме си виновни.
Аз също поръчвах от този магазин на място. Не съм оставяла капаро. Казаха, че не е проблем ако не си взема нещата. Предполагам си зависи и от управителя на магазина. При онлайн покупки е 14 дни, а при офлайн е 7 дни, но пак си зависи от политиката на магазина.

Хигиенен душ гледах на Грое. Най добри цени и избор на марката намерих точно в Баня стил. Пак трябва да е вързан съм смесител. Аз до сега използвам душа на банята, понеже в това ми жилище помещението е едно и шлауха на душа е достатъчно дълъг. В другия апартамент заложих на биде.

# 623
Не в Пловдив.

# 624
По назад в темата някои мами бяха препоръчали аксесоари капитан за банята - харесах си няколко аксесоара, но всичките ли се лепят и държат ли здраво, защото не искам да пробивам дупки?

# 625
Tangolitta, от две седмици сме с аксесоари на капитан. Всички, които взехме ги монтирахме чрез залепване. Засега държат, но сме отскоро с тях. Единствено се чака между 24/48 часа след като се залепи едната част да се монтира втората и да се използват аксесоарите. Някъде по кутийките или в упътването имаше QR код, който водеше то клипче, в което описват точно стъпките по монтирането. Долу споделям линк, за да добиеш представа. 
https://kapitan.bg/installation_guide.html

# 626
Благодаря! Чела съм мненията в амазон и питам реално някой от темата има ли доволен, ако ползва. Сътоветно приемам препоръки и за нещо по-добро в този ценови клас. И благодаря предварително!

# 627
Здравейте влизам да доразкажа за случея ми в Баня Стил Пловдив....еее сменихме си поръчаните плочки с други, въпреки че половината вече бяха пристигнали в магазина. Направо съм очарована от служителката, която се беше заела с нашата поръчка от самото начало, толкова мила и разбрана жена, не бях срещала. Ако някой ще си търси нещо в магазина в Пловдив обърнете се към Пепа Шахънска, няма да сбъркате. Честно аз не вярвах че ще успеем да ги сменим, но се оказа че имало и много добри и отзивчиви хора.

# 628
Не ми е за тук въпроса,но не мога да преценя за къде е. В раздел ремонти всичко е “препоръчайте ми...”. Чували ли сте, виждали ли сте подово,направено от тръбите на парното (за ТЕЦ говоря). Ако имате представа кой може да го изпълни,ще съм благодарна да споделите. За ново строителство става въпрос.

# 629
  • Велико Търново
Водата в тръбите на парното върви на много по-висока температура отколкото тази в тръби на подово. Чисто физически няма да е комфортно да се стъпва. В подовото температурата на водата е около 30+ макс 40 градуса. Когато се стъпва усещането е приятно.
В радиаторите водата върви На около 60 градуса, т.е. ако се стъпва ще е горещо и неприятно болезнено. Отделно настилките ще реагират на високата температура, напр. Ламинат.

Общи условия

Активация на акаунт