Банята - 36 тема

• 57 386
  • 796
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте, някой правил ли е баня с фаянс Nil Grey 30x60, Nil Light Grey 30/60 за стени, а за под Nil Light Grey 40/40 /като за коридор мислим да използваме същите/. Цената им е около 22лв. на квадратен метър. Ще съм благодарна, ако видя реализирани проекти с тях. Благодаря!
Тези разцветки на феникс Груп ли са?

Аз ги открих в темакс. Има ги и в сайта на Феникс. Пише, че производител е Anka Seramik, Турция.

# 721
Дали някой има поставени от безшумните вентилатори на ММ моторс? Дали ще са ефективни  в баня 4кв и тоалетна 1,4кв или по-добре от по-мощните?

# 722
  • София
Нуждая се от мнения за поставяне на пералня в банята. В правоъгълна баня от2,10х1,70 (3,5 кв.м.) мога ли да сложа душ, умивалник и пералня. Душът ще е с параван. Притеснява ме да не се повреди пералнята от влагата, въпреки, че няма да я вали директно.

# 723
Квадратурата далеч не е най-важният параметър, когато се планира баня. Всичко зависи от това къде е каналът на тоалетната, къде е вратата, къде е лирата на парното, някакви чупки ако има...

# 724
Препоръчайте ми качествен параван за баня, с размери 90-100см.широчина и 190-200см. височина. Искам да е хубаво и дебело стъкло, да търся готов или да търся майстор за поръчка. Благодаря предварително.

# 725
  • София
Квадратурата далеч не е най-важният параметър, когато се планира баня. Всичко зависи от това къде е каналът на тоалетната, къде е вратата, къде е лирата на парното, някакви чупки ако има...
Ако е към мен - няма тоалетна, няма чупки и лира няма. Има бойлер, умивалник и душ наредени на дългата стена. Отсреща е вратата. До бойлерът на късата страна има прозорче 60х60 см.

# 726
Тогава нямаш проблем. В едната страна душ зоната, на обратната стена пералнята (срещу бойлера). И под бойлера може, ама има риск да протече и да я развали. И в средата мивката.

# 727
# 728
Ние сме с 1вото: Debba. Ползваме го от 2 месеца и нямам забележки. Казанчето визуално ми харесва повече.

# 729

Имаме това Нексо в една външна тоалетна. Формите на чинията са добри, почиства се лесно. Не ми харесва празното пространство, което остава под казанчето - стената и чинията. Вкъщи сме с Гап и прилягането към стената по- ме устройва, но и цената е различна.

# 730
Не ми харесва празното пространство, което остава под казанчето - стената и чинията. Вкъщи сме с Гап и прилягането към стената по- ме устройва, но и цената е различна.

И аз не проумявам как плътно допрените до стената моноблоци не са изместили традиционните. Наистина ли някой харесва тази празнина отзад? Да не говорим за меките връзки, подвеждащи водата до казанчето.

# 731
Някой със смесител за вана и душ на Гьохе знае ли как може да се фиксира някак автоматичния превключвател между режим душ и вана? Майтап, но в момента трябва да се къпя или с една ръка, която да държи превключвателя постоянно или легнала.

# 732
Някой със смесител за вана и душ на Гьохе знае ли как може да се фиксира някак автоматичния превключвател между режим душ и вана? Майтап, но в момента трябва да се къпя или с една ръка, която да държи превключвателя постоянно или легнала.
Аз съм с грое и си стои. Като го вдигна нагоре и минава на слушалка. Ако спра водата пак се превключва към чучур, но в режим душ си стои без да го държа

# 733
  • Варна
Аз съм в чуденка от къде да се сдобия с плот за мивката в дървесен цвят. Разгледах доста сайтове и на място, но цените ми се струват много високи. Препоръчайте нещо на разумна цена?!?

# 734
Аз съм в чуденка от къде да се сдобия с плот за мивката в дървесен цвят. Разгледах доста сайтове и на място, но цените ми се струват много високи. Препоръчайте нещо на разумна цена?!?

Но с лошо качество? Колко лева ще спестиш от 3 метра плот? А колко ядове после с евтин такъв? И смяната е почти невъзможна. Купи си най-хубавия плот, а по-евтини вратички, ако нямаш бюджет. Те се сменят.

Общи условия

Активация на акаунт