Хлебарки тази напаст! ПОМОЩ

• 32 029
  • 242
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
От ветеринарната аптека си вземете фипронил и напръскайте.
За два часа всичко изчезва.
Безвредно е за хора.

# 226
здр те можели мнение за тази отрова за хлебарки вкъщи неможем дасе отървем от тях опитахме всичко някои имали мнение за това

# 227
Фронтлайн за голямо куче.

# 228
Викайте сериозна фирма и не си давайте парите за глупости. По-евтино ще ви излезе от това да пръскате през няколко месеца с разни аматьорски препарати.

# 229
Твърдо Фронтлайн и всички подобни. Само това ни помогна.

# 230
  • Mediterraneo
Няма нищо аматьорско във Фронтлайн, доказан ефект има, за разлика от "професионалистите", които ще препоръчат второ и трето пръскане с незнайно какво, само за да ти вземат пари.

# 231
Да, преди Фронтлайна/ моето беше с друго търговско име / идва фирма и пръска 2 пъти...и без резултат.

# 232
Да, преди Фронтлайна/ моето беше с друго търговско име / идва фирма и пръска 2 пъти...и без резултат.
У нас пръскаха веднъж и се приключи завинаги.Трябва да се търси читава фирма.

# 233
От форума научих за Фронтрайн. Вършебен е. И неотровен.
Пръскала съм с него. След 2 дена сметох 3-4 трупа и това беше. Вълшебен е. Може и от ампулата директно след 2 седм да се накапе в ъглите.

И с цепеметрин съм пръскала че е евтино 2 лв ..но силно отровно. И то помогна.

# 234
  • Mediterraneo
Заложих на Фронтлайн( с друго търговско име) заради кучето. Абсолютно вълшебно, наистина.

# 235
  • Бургас
Аз бях пръскала с Фипронил (от ветеринарната аптека). Всичко изчезна за два часа!

# 236
Изчезват, но след няколко месеца пак се появяват  щом в сградата има хлебарки. Пръскала съм и аз навремето с Фронтлайн , дори и в темата съм го препоръчвала, докато не разбрах, че това е временно решение. Скъп е, жилището е голямо  и като го купя 2 пъти в годината надвишава цената на качественото, професионално пръскане .
Първият път си напръскахме няколко апартамента и общите части бяха обработени. Трима не поискаха, че било отровно. После пък те видяха, че има полза и идваха и при тях.
От няколко години пролетно време пръскаме само общите части профилактично. Не са се появявали гадините.

# 237
2г нямаше при мен. После пак пръснах.

# 238
Седма година вече нямам (изключвам  отделни екземпляри миналото лято, явно им беше станало много горещо и изпълзяваха по 1-2). С една ампула за голямо куче Фронтлайн, разредена в 1,5 пръскалки. Напръсках обилно 1 път, останалото половин шише доизразходих след 2 седмици.

В съседна кооперация, нова, чистак нова на 2 години, пръскат 2-3 пъти годишно с фирма, пак има.

# 239
  • Бургас
Аз пръсках преди почти 13-14 г и с години не бях виждала такава гад у дома. Сега рядко срещам по една и то в банята, явно из тръбите и отдушниците излизат.

Общи условия

Активация на акаунт