Хлебарки тази напаст! ПОМОЩ

• 32 025
  • 242
  •   2
Отговори
# 240
  • Mediterraneo
10 години живея в това жилище, не сме имали никога. Донесохме ги с един багаж от друго място, докато се усетя, бяха плъзнали гадините. След единствено пръскане, вече 2 години не са се появявали, не вярвам и да се появят, сградата е чиста.

# 241
Аз също миналата година бях писала в темата. Как получихме хлебарките? Един клиент ми донесе 2 чувала с празни буркани и същите тези чували бяха бъкани с малки хлебарки, а отделно в банята бях намерила две големи. Става въпрос за кафявите хлебарки. Извадихме чиниите от шкафовете в кухнята и започнахме пръскане с Айкън. Не съм вадила нищо от шкафовете по стаите и в килера, само нещата в кухнята. 2 седмици по-късно хлебарки все още си имаше. Тогава купихме Фронтлайн и след 1 седмица хлебарките изчезнаха напълно. От тогава досега не сме имали. Фронтлайн бях разтворила в 1л вода.

Обилно ли мокрехте стените? Как процедирахте в стаите с килими, мокети? Пръскате ли вътре в шкафовете като цяло и по специално в кухненските шкафове?

# 242
Хлебарките са голяма напаст. Много е относително отърваването от тях. Там където бях на квартира. Пръскаха редовно и никакъв ефект. Ама аз имам чувството, че един комшия ги развъждаше.
А при свекъра беше някакъв кошмар. Стане ли вечер и в целия вход плъзваха. Стъпваш по тях, по стените, по дръжките. Просто със засилка притичваш и се молиш да не ти падне на главата. Бяха огромни. Пръскаха веднъж и се отърваха. Не знам с каксо точно, но имаше много добър ефект.

Иначе са удома спасение нямаше. Идваха от някъде и така не разбрах. Винаги имаше в мивката в кухнята. Една вечер се събудих светнах лампата в кухнята. Тя се стресна и се подхлъзна и падна в мивката. От там не можеше да излезе. Поне разбрах, че си имам работа с много съкати хлебарки. Joy

Общи условия

Активация на акаунт