Хлебарки тази напаст! ПОМОЩ

• 32 067
  • 242
  •   1
Отговори
# 150
Аз също миналата година бях писала в темата. Как получихме хлебарките? Един клиент ми донесе 2 чувала с празни буркани и същите тези чували бяха бъкани с малки хлебарки, а отделно в банята бях намерила две големи. Става въпрос за кафявите хлебарки. Извадихме чиниите от шкафовете в кухнята и започнахме пръскане с Айкън. Не съм вадила нищо от шкафовете по стаите и в килера, само нещата в кухнята. 2 седмици по-късно хлебарки все още си имаше. Тогава купихме Фронтлайн и след 1 седмица хлебарките изчезнаха напълно. От тогава досега не сме имали. Фронтлайн бях разтворила в 1л вода.

# 151
Фронтлайна подейства най-сетне и у дома. Явно след като пръскаха мазетата и общите части се размърдаха, но вече доста време не съм виждала.

Оставих и къщичките, покрай тях намирах някоя и друга умряла, но вече се надявам да са изчезнали.

Опръсках с много концентриран разтвор в отворите на тръбите и покрай входната врата.

# 152
И аз съм доволна от Фронтлайн-а. За 1 седмица видях само няколко бебета, на място, но което не бях пръскалка. Надявам се да изчезнат напълно. В началото намирах умрели.

# 153
  • София
Здравейте, а фирма която да третира общите части и да е ефективно някой знае ли? Каква е цената за 8 етажен входн ориентировъчно.

Аз имам опит със СТОП ВРЕДИТЕЛИ. Даже в миналото някъде съм споделяла за тях. Отърваха ни и от дървеници. За цена не мога да кажа в момента, т.к. беше преди години и не сме имали повече нужда да ги викаме. Със сигурност не беше нещо много скъпо. Само това помня.

# 154
Привет на всички! Колко време след пръскане против тия гадинки в апартамент е нормално да виждам все още живи?

# 155
Зависи с какво е пръскано. Ако е Фронтлайн- след около седмица до 10 дни изчезват, а ако някоя фирма е пръскала със светена вода- все ще ги има.
Викали сме много фирми през годините назад и само една единствена си свърши работата.

# 156
Пробвах всичко! Препоръчайте добър препарат.

# 157
Фронтлайн ампула за голямо куче.

# 158
Пробвах всичко! Препоръчайте добър препарат.
Ако си в София или околностите мога да ти пиша на лични кого да извикаш и да приключиш веднъж завинаги с темата хлебарки.

# 159
И въпреки всичко, ако не е Фронтлайн, кажете някой ефикасен препарат за пръскане, без да викам фирма?Simple Smile

Последна редакция: пн, 03 апр 2023, 12:16 от lil_panda

# 160
A какво му е на фронтлайна без фирма? Абсолютно безвреден за топлокръвни, ползва се лесно, не мирише, намира се във всяка ветеринарна аптека ... Малко по-висока е цената, отколкото на масовите препарати против хлебарки, но реално излиза евтино, защото пръскаш и действа, а не купуваш месеци наред пръскала и пудри.

# 161
Ами чувала съм, че е репелент, а не отрова. Или бъркам?

# 162
Преди наистина да се избавим от тях го използвах. Да, изчезват  след 7-10 дни, но след време пак се появяват. А ако и в съседите гъмжи е загубена кауза.Трябва да се пръска по-често.
С фирмата ( не всяка) - просто край. Дадох 50 лв и забравих. За поддържащо пръскане, без да има гадини, ги повиках пак след 2 години.

# 163
Аналог на фронтлайн-а е  fypryst combo на двойно по-ниска цена.

# 164
Преди2 год пръсках с фронтлайн, е може би не беше за най голямо куче но няколко месеца подред пръсках вс месец. И След известно време пак се появиха и от тогава се чудя какво да правя. Не искам също да ми се пръска по посудата вкъщи

Общи условия

Активация на акаунт