Слънцезащита 2020 - V

• 68 925
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Аз миналото лято заложих на Isdin за детето и за мен ultrasun.
Много доволна останах и май тази година пак с тях ще съм.
А за лице Neostrata(много добър).

И аз си взех Ultrasun, ,с мазна кожа съм, не лъсвам, но ми прави леко кир ефект, отдолу слагам хидратиращия бустер на юсерин. И някак докато го размажа засъхва.При Вас има ли подобно нещо? Под него слагате ли друг крем или само него?
Аз имам неоцветен и един леко оцветен.
https://www.ultrasun.com/en-EU/shop/face/product/face-anti-pigme … f-50-plus-defr/50
https://www.ultrasun.com/en-EU/shop/face/product/face-anti-pigme … f-50-plus-defr/50
Продукта на Ultrasun който аз полвах беше за тяло,тонирания вариант. Не лепне, овлажнява добре, предпазва и прави страхотен равномерен тен.

# 106
Благодаря за отговора , за тяло нищо тяхно не съм пробвала.

# 107
Mademoiselle,  този на Неострата ползвах преди две години. Цветът му беше много хубав. Миналото лято установих, че цветът са го развалили и беше едно мъртвешко жълто. Твоят цвят какъв е?

# 108
  • Отвъд алеята зад шкафа
След проучване реших да пробвам слънцезащитния крем за лице на Filorga. Днес ще го поръчам и като го тествам, ще нам отзиви.

Ползвате ли дневен крем заедно със слънцезащитния и ако да, в какъв ред ги нанасяте?

# 109
  • където си пожелая...даааа...
Ползвате ли дневен крем заедно със слънцезащитния и ако да, в какъв ред ги нанасяте?
Слънцезащитата се нанася СЛЕД крема за лице.

# 110
Здравейте,

някой има ли отзиви за този крем ?

Galenic Spf50
Скрит текст:

Чудя се какъв да си взема, кожата ми е чувствителна, но и мазна в Т зоната, имам лунички и съм много светла.
В момента съм с Кларинс Екран и отгоре разчитам на  грим, но вече започна да става по-слънчево и искам да взема по-голям фактор.

А отзиви за
Avene Sunsimed

или Avène Sun protection mineral cream крем SPF50+

Като цяло като че ли искам да е минерален , преди използвах Дейлонг и бях доволна  .

# 111
Отзиви за слънцезащитата на Ланкастър?

# 112
  • София
Взех си този по препоръка в темата. Засега се държи много добре на кожата ми.

# 113
missence, матира ли този крем? Simple Smile

# 114
  • София
missence, матира ли този крем? Simple Smile
едит-вам се: ако има, то е много лек, за да не заблудя някой.

Последна редакция: пт, 05 юни 2020, 23:03 от missence

# 115
Слънцезащитните на Сlarins са чудесни според мен. Предимно тях ползвам и за лице, и за тяло, но определено не са от най-матиращите.

# 116
  • София
Слънцезащитните на Сlarins са чудесни според мен. Предимно тях ползвам и за лице, и за тяло, но определено не са от матиращите.
При мен сякаш има някакъв, но аз го ползвам от няколко дни и може да си права. Като цяло мнението ми е, че попива бързо, не мазнее, не белее. Идеален е за градска среда. Консистенцията му е чудесна. Има лек, фин аромат.
Не си спомням кой го препоръча тук, но благодаря!

# 117
Отзиви за слънцезащитата на Ланкастър?
Да, стават петна с нея в облачен фен и под чадър.

# 118
Аз съм със суха кожа и хич не държа да матират. Тези за лице са 2 вида - gel to oil - тя дори лъщи леко и dry touch - не съм я забелязала да лъщи, но не е и силно матираща. И двете не белеят. Само екранът им за градска среда има леко белеене, без това да е драма.
Продуктите за тяло и за след слънце също са чудесни. И мъжете у нас им станаха фенове за почивки край морето. Само дето ми ги изразходват много бързо Persevere

# 119
Light beam, а кожата ти предразположена ли е към образуване на петънца? Ако да - екранът на Кларинс и другият техен слънцезащитен, който сте показали, предпазват ли от появата на нови?

Общи условия

Активация на акаунт