Слънцезащита 2020 - V

• 69 122
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас/Пз
Благодаря, Ваня Simple Smile Аз не съм с мазна кожа, но съм го ползвала лятото и много ми хареса. От кремовете на Юсерин лично аз не съм доволна, не съм убедена, че ми предпазват лицето особено на плажа. За градски условия може и да стават, но за плаж не мисля.

Някой може ли да сподели мнение за този крем на Филорга https://marvi.bg/shop/filorga-uv-bronze-face-%D1%81%D0%BB%D1%8A% … 0-40-%D0%BC%D0%BB

# 346
  • Reasonford Manor
Личното мнение на сухата ми кожа е, че ако продуктът е формулиран добре - алкохолът не е проблем.
Нямам предвид продукти, които още при отварянето те удрят в носа.
Много повече ми изсушават някои защити с физични филтри. Има формули без алкохол, които буквално ми гипсират лицето.
Всичко е до субективно възприятие и усещане. А кое до колко е вредно, вярвам всеки може да се информира и да направи своя избор.

How Bad Is Alcohol in Skincare

# 347
  • София
Да ви кажа, като чета кой филтър колко рисков е (и говорим за рак, а не за изсушаване и опъване на кожата), спиртът им е последната грижа на слънцезащитните...

# 348
Здравейте, може ли да ми препоръчате крем за лице за суха кожа, който да е бюджетен вариант около 15лв. За сега не съм попадала на такъв, който да не ми изсушава.

# 349
Нивеа с Q10. В ДМ е около 12-13 лв, но не знам има ли го сега. Аз съм се запасила с 2 опаковки за зимата. На други места е по-скъп, днес го видях в Метро за 24 лв.  
Флуидът на Сънденс също не е лош, сега давършвам една опаковка. Мирише на спирт, но не ми изсушава и опъва и си чувствам добре кожата с него.

# 350
Тези на нивеа не съм забелязала да имат SPF, ама аз и не купувам нивеа нищо. Точно се зачудих дали някои от дм-ските не става, ще го пробвам. А оставя ли бял слой?

# 351
Тези на нивеа не съм забелязала да имат SPF, ама аз и не купувам нивеа нищо. Точно се зачудих дали някои от дм-ските не става, ще го пробвам. А оставя ли бял слой?
Eто за този говоря аз:
Скрит текст:
И двата не оставят бели следи и попиват доста бързо. Не мазнеят, отгоре слагам грим и не ми правят проблеми.

# 352
Нивеа имат крем с фактор 30 Hyaluron Cellular Filler. Мисля е ориентиран повече към бръчки,отколкото към защита.Аз го ползвах миналата зима и бях доволна.Пролетта и лятото не съм го ползвала .

# 353
Здравейте,

Опитвала съм този екран на Кларанс - но не се получи при мен, твърде е течен за моята кожа, страхотно ми опъва дори малко след нанасяне.
Затова обикновено търся поне да е крем, мус, т.н. Въпреки че наскоро пробвах един ББ крем на Клиник, към който може да се допълнят различни "пълнителни" според типа на грижа - срещу бръчици, за овлажняване. Неговата текстура е много течна (на ББ крема), но уникално ми овлажнява кожата и стои страхотно. Така че съм наясно, че няма значение текстурата, а какво има в нея. Жалкото е, че няма никакъв фактор и отпада за летните месеци.

pink olive, ти беше споменала за личен блог-инстраграм профил - може ли да пуснеш линк, или на лични,благодаря!

# 354
Опитвала съм този екран на Кларанс - но не се получи при мен, твърде е течен за моята кожа, страхотно ми опъва дори малко след нанасяне.
Това зависи по-скоро от продуктите, нанесени под Екрана. Ако сложиш само него без крем отдолу, определено не става.

# 355
Здравейте,

Затова обикновено търся поне да е крем, мус, т.н. Въпреки че наскоро пробвах един ББ крем на Клиник, към който може да се допълнят различни "пълнителни" според типа на грижа - срещу бръчици, за овлажняване. Неговата текстура е много течна (на ББ крема), но уникално ми овлажнява кожата и стои страхотно. Така че съм наясно, че няма значение текстурата, а какво има в нея. Жалкото е, че няма никакъв фактор и отпада за летните месеци.

pink olive, ти беше споменала за личен блог-инстраграм профил - може ли да пуснеш линк, или на лични,благодаря!
Клиник имат един  City Block със SPF, който е идеален за под грим и градски условия. Сега погледнах има дори със
 SPF 50 - Superdefense City Block SPF 50.

# 356
  • София
Дами, дали бихте могли да ми препоръчате крем, флуид или друго с поне 30 фактор, най-добре 50, задължително с минерални филтри, подходящ за комбинирана кожа, за лице, който обаче не блести и не оставя бял филм. Знам, че мисията е почти невъзможна, но все пак... Предпочитам да не е оцветен.

# 357
  • гр.Видин
Аз също държа на физични филтри и кожата ми е комбинирана.
Аз много харесвам
Paula's choice Super-Light Wrinkle Defense SPF 30
Australian Gold Botanical Sunscreen Tinted Face Mineral Lotion SPF 50
NIOD Survival 30
С много добри отзиви, но не съм го пробвала още
Clarins UV PLUS Anti-Pollution Day Screen Multi-Protection
в момента има промоция в нотино.
Корейските са страхотни като усещане, но не съм сигурна, че състава е обявения /не зная защо и вероятно не съм права/. Тези съм ползвала.
Missha All Around Safe Block Soft Finish Sun Milk EX SPF50+/PA+++
Sun Care All Around Safe Block Waterproof Sun SPF50+
Sun Care All Around Safe Block Essence Sun Milk SPF50+

# 358
  • София
R_penkova, благодаря! Ще погледна всички предложения. Аз също на този етап предпочитам слънцезащитата да не е корейска.

# 359
  • Пловдив
Здравейте дами!Да ви питам от къде се сдобивате с Australian Gold Botanical Sunscreen Tinted Face Mineral Lotion SPF 50?Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт