Слънцезащита 2020 - V

• 69 106
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте дами!Да ви питам от къде се сдобивате с Australian Gold Botanical Sunscreen Tinted Face Mineral Lotion SPF 50?Благодаря.
Последно съм купувала от немския им сайт (до адрес на български превозвач в Германия). Имаха намаление преди празниците, отделно получих друг продукт от серията като подарък и талон за намаление, но предполагам че безплатният продукт беше коледен бонус.
 https://www.australiangoldshop.de/

# 361
  • Пловдив
В Дъглас Екран на Кларанс е на оферта 1 бр купуваш и 1 бр ти подаряват.

# 362
  • Пловдив
Здравейте дами!Да ви питам от къде се сдобивате с Australian Gold Botanical Sunscreen Tinted Face Mineral Lotion SPF 50?Благодаря.
Последно съм купувала от немския им сайт (до адрес на български превозвач в Германия). Имаха намаление преди празниците, отделно получих друг продукт от серията като подарък и талон за намаление, но предполагам че безплатният продукт беше коледен бонус.
Благодаря. Имам познат в Англия,който си идва скоро,но не знам къде да го насоча да търси?В аптеки,магазини или...някой има ли идея?

# 363
Благодаря. Имам познат в Англия,който си идва скоро,но не знам къде да го насоча да търси?В аптеки,магазини или...някой има ли идея?
Нямам идея дали се намира във физически магазини там, но ако не е проблем за вашия познат, можете да поръчате до адреса му от английският сайт на АГ.
https://australiangold.co.uk/

# 364
Здравейте, не мога да се ориентирам с филтрите . Аз съм бременна , имам дете на 2 години и мъжа ми е с чувствителна кожа . Опитвам се да намеря лосион за тяло и крем за лице с филтър , който не влиза дълбоко в кожата , а е отразяващ . Дали да се доверя на Ла рош например отново без да знам точното действие на филтъра ? Все по - слънчево става и няма как да не използваме крем с фактор като сме на разходка . Как да се ориентирам по - лесно?

# 365
В Дъглас Екран на Кларанс е на оферта 1 бр купуваш и 1 бр ти подаряват.
Това оферта само за физическите магазини ли е? На сайта не виждам такава.

# 366
  • Пловдив
В сайта, даже поръчах, може да е изтекла.

# 367
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, в търсене съм на слънцезащита за акнеична кожа, не толкова мазна, по скоро нормална към смесена, но предразположена към пъпки. Затова ми трябва слънцезащита, която да не запушва порите. Ла рош имат такъв вариант, но ми се иска и нещо с цвят, понеже имам тук там белези от пъпки и някои петънца. Грим не нося, само за поводи. Hug

# 368
Здравейте, в търсене съм на слънцезащита за акнеична кожа, не толкова мазна, по скоро нормална към смесена, но предразположена към пъпки. Затова ми трябва слънцезащита, която да не запушва порите. Ла рош имат такъв вариант, но ми се иска и нещо с цвят, понеже имам тук там белези от пъпки и някои петънца. Грим не нося, само за поводи. Hug

Аз съм доволна от Bioderma photoderm nude touch. С 50 фактор е и не седи като маска. Под нея обаче слагам друга слънцезащита обилно, защото само с цветната не мисля, че предпазва достатъчно.

# 369
Да, цветната не предпазва добре, защото не слагате достатъчно от нея заради цвета.

# 370
  • Plovdiv, Bulgaria
А ще има ли ефект ако взема една с цвят и една без (от една марка и серия) и да ги смеся? Питам защото съм много бяла и едва ли цвета ще ми пасне.
Малко офф топик, в момента ползвам La roche posay effaclare duo+ за проблемна кожа и смесвам обикновената версия с цветната, получава се приятен цвят и двата крема са еднакви по състав и си действат. Но не мога да вмъкна слънцезащита под формата на крем и ползвам спреи миста на Ла рош, който се обсъждаше тук. Но мисля, че не е достатъчно сега за пролетта и лятото.
А някой да е ползвал ББ крема на Missha с 42 фактор?

# 371
Имам този ББ крем на Миша, но го ползвах рядко(сега ще съм по- редовна). От скоро имам и база за грим пак с ув защита. Та ще натрупвам- слънцезащитен крем, база за грим и ББ крем или ФДТ.

# 372
  • гр.Видин
За ББ крема на Missha с 42 фактор- в ДМ го има в 3 нюанса. Аз съм много доволна.

По въпроса за количеството, нещата явно се развиват и вече не е необходимо толкова голямо количество. Използвах промоцията в Дъглас за екрана на Кларинс. Страхотен е! Благодаря на armira, че сподели информацията.
И се вижда на клипчето за това как се ползва
https://youtu.be/LBM9z7uq4EU
че изобщо не се клепат с такова голямо количество.

Виждам, че промоцията я има и сега.

# 373
Имам този ББ крем на Миша, но го ползвах рядко(сега ще съм по- редовна). От скоро имам и база за грим пак с ув защита. Та ще натрупвам- слънцезащитен крем, база за грим и ББ крем или ФДТ.

Слънцезащитата не се натрупва, т.е. ако ползвате крем с 30 фактор и бб крем с 30 фактор, не значи, че сте сложили 60 фактор на лицето си. Ако това сте имали предвид, де.

# 374
Не, не това, а че ще се опитам да се застраховам още с поставянето на няколко продукта със слънцезащита.

Общи условия

Активация на акаунт