Слънцезащита 2020 - V

• 69 093
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Може ли да помоля някой, с кожа, която е склонна към образуване на пигментации да ми каже открил ли е слънцезащита, която да предпазва наистина от нови?

# 406
Момичета, бихте ли ми препоръчали добра слънцезащита за дете (7г.), която може да се ползва и за лице. Миналата година взех на Биодерма, но много трудно се нанасяше, стоеше някак суха въпреки, че беше спрей и оставаше кожата бяла.
5годишния ми син миналото лято мазах с 50-ти фактор на wooden spoon. Доволна съм. Като състав са изчистени, сега са с нова формула и май дори не оставят бели следи както миналогодишния.

# 407
Може ли да помоля някой, с кожа, която е склонна към образуване на пигментации да ми каже открил ли е слънцезащита, която да предпазва наистина от нови?
City Block - Clinique, Ecran Multi-Protection - Clarins, BB Chanel, Piz Buin, ISDIN - от никой не мога да се оплача. А и няколко японски и корейски също съм използвала Биоре и още нещо си в синя и бяла опаковка - също стават, но се отказах от азиатска козметика.
Естествено, не говорим за излагане на плаж. На плаж не ходя от поне 25 години.

# 408
Здравейте момичета.
Имате ли мнение за така нашумялото кремче на биотрейд-pure skin с спф50?
Наблюдавам, че доста голяма част от инфлуските го рекламират и му се чудя доста. В състава си има хиалуронова киселина и ниацинамид,които със сигурност не са в особено големи количества.
Оставям и линк. Всяко мнение би ми било от полза. https://biotrade.bg/pure-skin-ozaryavasht-i-regenerirasht-dneven … a-kiselina-spf50/

# 409
Здравейте момичета.
Имате ли мнение за така нашумялото кремче на биотрейд-pure skin с спф50?
Наблюдавам, че доста голяма част от инфлуските го рекламират и му се чудя доста. В състава си има хиалуронова киселина и ниацинамид,които със сигурност не са в особено големи количества.
Оставям и линк. Всяко мнение би ми било от полза. https://biotrade.bg/pure-skin-ozaryavasht-i-regenerirasht-dneven … a-kiselina-spf50/
Моята кожа е комбинирана в Т зоната с този крем лъсва след 1ч. Та за мен не е ок. За суха кожа предполагам ще е добре.

# 410
На 29 съм, с доста мазна Т зона. Не ползвам фдт. Пробвах това матиращо Vichy, но ми излизат пъпки след седмица редовно ползване.
Предложете алтернатива за мазна кожа. Ще се носи над матиращ и хидратиращ крем, без особен грим отгоре. Благодаря.

# 411
Може ли да се използва слънцезащита след крем скинорен (ако да след колко време трябва да се нанесе)?
И всъщност може ли да ми препоръчате някоя за мазна кожа?

# 412
По- добре Скинорен да се нанася вечер. А през деня друг крем и след него слънцезащита.

# 413
Melany 99, благодаря! Clinique City Block с фактор 40 ли си ползвала?

# 414
Да. Идеален е за под грим.

# 415
  • София
Здравейте, търся порепоръка за сравнително бюджетен слънцезащитен продукт, от който да не лъщя и да не ми се омазнява кожата. Сега видях, че има специална тема за това. Пробвах вече 2, които са с приличен състав, но и от двата имам този ефект, а кожата ми дори не е мазна. Тоест нещо "invisible" ми трябва, което е подходящо за ежедневна употреба. Сутрин си почиствам лицето, понякога слагам серум, после хидратиращ крем и след това слънцезащита.

Съща така, мислите ли, че има смисъл да пробвам нещо с по- нисък фактор? Според мен това няма да има влияние на нежеланите от мен ефекти.

# 416
  • Някъде по Дунава
Аз ползвам Авен Сънсимед. На промоция е 37лв, но е 80мл и стига за по-дълго. Много добре попива и е добра основа за грим. В темата за евтините продукти се коментира крема на ДМ. Той е 8-9лв.

# 417
Имам въпрос за стик слънцезащитите.
Разтапят ли се ако например отида на поход в планината и е супер жега?
Мога ли да имам подобен проблем да ми се разтече от жегата?
Защото не съм ползвала стик никога, а ми се струва най-удачен избор за сегашната ситуация за подновяване. Мацаш по няколко пъти и си окей. Дали не си го представям прекалено хубаво, за да е истина? 🤔

# 418
Имам два стика на една и съща марка, но самите те са различни. Едният се разтича, другият- не.

# 419
Имам два стика на една и съща марка, но самите те са различни. Едният се разтича, другият- не.
Моля те сподели марката и модела.
Много благодаря 🌺

Общи условия

Активация на акаунт