Слънцезащита 2020 - V

• 69 105
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
В сайта, даже поръчах, може да е изтекла.
Благодаря ти, че го сподели тук! Веднага щом писа - проверих сайта, но в кошницата не ми сложи втора опаковка подарък и аз се отказах, защото и без това имам една неотворена. Снощи обаче пробвах пак и ми даде втора опаковка. Пуснах си поръчката. Едната ще подаря на майка ми, защото в последните година - две и избиха петна. Тя е на 65 и цял живот умира да се пече на слънцето. Кожата и е доста по-тъмна от моята и като цяло плътна и хубава. Досега нямаше никакви проблеми, но в един момент изведнъж и се появиха няколко петна. Смятам да я принудя да ползва ежедневно Smile
Аз по-подходящо от Екрана така и не открих. В момента ползвам защита на Герлен. За зимата ми е ок, защото е доста плътна и леко мазнее. Освен от слънце и от дехидратация в студа ме предпазва. През лятото не съм сигурна, че ще я изтърпя. Подозирам, че ще лъщи.

# 376
Здравейте, ползвам Australian Gold Bot. Tinted за лицето, но ми е много сух за очите. Търся слънцезащита 50 фактор, която да нанасям само под очите без Авобензон, че ми люти ужасно от този филтър и ако може да е нещо овлажняващо. Също избягвам и Октокрилен като филтър.

Чудя се на Australian Gold другите, които не са оцветени, дали са също с такава текстура, матови и сухи - ако някой е ползвал?

Благодаря предварително!

# 377
здравейте,

някой ползвал слънцезащитен крем на Oriflame  и да е доволен след дълго седене на плаж, също така дали оставя бял филм, мерси

# 378
Момичета, освен фактора каква е разликата между двете? 50 фактор е по-евтин от 30? Аз ли не вдявам нещо Grinning
https://366.bg/avene-promo-tinted-cream-sensitive-skin-spf50-50ml.html
https://366.bg/avene-tinted-cream-spf30-50ml.html

# 379
Привет! Аз... да ви следя по- отблизо Grinning. за отзиви, промоции, ако има някъде и т.н. На този етап екпериментирам.
 Nestle, в момента ползвам  Avene Sun Cleanance
https://www.eau-thermale-avene.bg/slnce/slnce-grizha/slncezashch … ezashchita-spf-50
Доволна съм, не лъщи след попиване, а ако лъсне, на работа ползвам кушонa на Missha SPF50+.
 Сравнявам с предната на Eucerin, понеже в наше село не открих, каквото търсех ( LRP Anthelios) и не ми се поръчваше тогава, та ползвах ей тази

С това се изчерпва скромният ми опит, та за предния въпрос не мога да помогна. Ако си харесам нещо, пращам на щерката, тя да чете състав. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 380
Момичета, освен фактора каква е разликата между двете? 50 фактор е по-евтин от 30? Аз ли не вдявам нещо Grinning
https://366.bg/avene-promo-tinted-cream-sensitive-skin-spf50-50ml.html
https://366.bg/avene-tinted-cream-spf30-50ml.html
От видяното - кремът със SPF 50 е на промоционална цена, а този със SPF 30 - не е.

# 381
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте,
Прехвърлям си питането от друга тема
Някой с мнение за слънцезащитата на Юсерин? Конкретно за този https://subra.bg/kozmetika/slncezaschitni-produkti/eucerin-sun-s … l-promo-cena.html

В момента съм с шака флуида на Ла Рош, но е много сложен за намиране, а ми е на привършване и му търся заместник. Важно ми е да не оставя бяло, да не мазнее, да не щипе и да става за под фдт.
Допълвам - и да става за около очи. Ползвала съм анти ейдж слънцезащитите на Авен и Виши - не ми харесват.

# 382
Искам да се обърна към момичетата от вас, които са ползвали екрана на Кларинс. Дали е пестелив при нанасяне? Една опаковка за колко ви стига горе долу при ежедневно ползване? Чудя се дали една опаковка може да ми стигне за летния сезон, тъй като имам други 2 отворени почти пълни и с него ще си имам три, и се чудя имам ли нужда от повече от тези опаковки за годината.

# 383
За мен е достатъчна една опаковка за летния сезон, но аз нося грим и не се излагам продължително на слънце.
Ако се подновява по няколко пъти на ден не знам колко ще стигне.
Иначе се нанася много леко и е икономичен.

# 384
Здравейте, изчетох всички страници но не намерих това което ме интересува. Не съм използвала до сега спрей мист SPF 50 и ме интересува дали го бива? Искам да го използвам за лицето, кожата ми е чувствителна и склонна към акне. Намерих този спрей:
https://www.laroche-posay.bg/tretirashti-produkti/Anthelios/Anth … D1%82-p23457.aspx

Има ли и друг подобен на него? Или да взема на ларош да го тествам?
Искам да напръскам и да е свежо усещането, да не седи мазно и да не запушва порите.
Досега съм използвала флуида на Авен-седи ми мазно и ми запушва порите...

# 385
Искам да се обърна към момичетата от вас, които са ползвали екрана на Кларинс. Дали е пестелив при нанасяне? Една опаковка за колко ви стига горе долу при ежедневно ползване? Чудя се дали една опаковка може да ми стигне за летния сезон, тъй като имам други 2 отворени почти пълни и с него ще си имам три, и се чудя имам ли нужда от повече от тези опаковки за годината.
Една опаковка ми стига за доста време. Три годишно купувам сякаш, но не съм сигурна, защото не следя ... може да са и 4.
Лятото върви повече. На почивка ходя без грим, излагам се на дневно слънце и подновявам често, пък и мъжете у нас са му фенове и ми го ползват. Та, тогава точно опаковката хвръква бързичко.
В момента подмятам една, отваряна есента. Покрай локдауна и хоум офисите не излизам и не нанасям ежедневно, обаче. А и с още една от друг вид редувам.

# 386
  • София
Здравейте, изчетох всички страници но не намерих това което ме интересува. Не съм използвала до сега спрей мист SPF 50 и ме интересува дали го бива? Искам да го използвам за лицето, кожата ми е чувствителна и склонна към акне. Намерих този спрей:
https://www.laroche-posay.bg/tretirashti-produkti/Anthelios/Anth … D1%82-p23457.aspx

Има ли и друг подобен на него? Или да взема на ларош да го тествам?
Искам да напръскам и да е свежо усещането, да не седи мазно и да не запушва порите.
Досега съм използвала флуида на Авен-седи ми мазно и ми запушва порите...

Аз много го харесвам. Открих го това лято и на морето даже ходя само с него някой път. Не ми е запушвало пори, има хубаво покритие и не лъсвам от него. Дай му шанс да видиш как ще се държи при теб. 💐

# 387
Здравейте! Някой ползвал ли е този крем на Миша? По принцип ползвам тонирана слънцезащита и се чудя дали този крем ще ми свърши работа? И дали неговия фактор е равен на 50 фактор на специалните кремове за слънцезащита?

# 388
  • София
Здравейте! Някой ползвал ли е този крем на Миша? По принцип ползвам тонирана слънцезащита и се чудя дали този крем ще ми свърши работа? И дали неговия фактор е равен на 50 фактор на специалните кремове за слънцезащита?

Изпуснах да коментирам къшъна на Миша, та сега ще е правилният момент. Имам и къшъна 21 номер и ббто, което е на снимката също 21 номер. Кожата ми е нормална, леко омазняване в т-зоната. Първоначално не харесах бб-то. Обаче! След 2-3 нанасания отгоре с безцветна пудра съм влюбена. Хубаво покритие, държи ми и не съм като с маска. 21 номер леко сивее, та за пролетно-летния сезон ще си взема 23. Къшъна за сметка на това... Лъсвам от него, не държи изобщо при мен, има много леко покритие и май не бих го повторила, въпреки че като консистенция и нанасяне по кожата се усеща доста лек, но определено не е моят. Отделно че ми личат порите от него. Няма да коментирам, че носенето на маска сваля почти всичко от носа, но бб-то се държи в пъти по-добре от къшъна. Поне при мен.

Имай предвид, че обсъждането на този тип продукти е в темата за фон дьо тени. Иначе си отговаря на фактора, но аз задължително отдолу слагам 50 фактор. Това ми е рутинна та грижа - слънцезащита и отгоре бб или фон дьо тен отново с фактор.

# 389
Light Beam, кожата ти предразположена ли е към образуване на петна и пигментации? Чудя се слънцезащитата на Кларинс предпазва ли наистина?
Имах друга слънцезащита на Кларинс, която със сигурност напълно предпазваше, но я спряха.
Аз ходя доста пеша навън по слънцето и последните години, ако не съм с надежден крем, ми стават петънца.

Общи условия

Активация на акаунт