Covid и секс

• 16 503
  • 298
  •   1
Отговори
# 30
  • Anywhere
Намери си някой страхлив програмист за секс. Той ще си седи вкъщи без да срещас други хора освен теб....
Честно не мисля,че ще си спокойна ако се видиш за секс с този човек!

# 31
Скрит текст:

# 32
  • Варна
Stefani, секс чрез пипане няма. Сериозни отношения, без интимност, също.
Поискай му пълни мед.изследвания - за ко вирус и венерически заболявания.

Последна редакция: нд, 17 май 2020, 00:36 от Viviana91

# 33
Вяско намери това, за което говорех, и реши проблема! Joy

# 34
  • София
Да бе, много смотан тоя секс. С ръкавици, маски, презервативи, дезинфектанти и лубриканти.

# 35
Що бе, я колко подходящи варианти се оказа, че имало. Слагаш маската и ръкавиците  и готово.

Иначе авторке, такъв дето веднъж се живее, да става каквото ще, то каквото ти е писано,  и айде през просото - от мен да знаеш, че не става, и не само за секс, ами за нищо.

# 36
Сексът по месинджър или скайп... не е ли пак... нещо като секс? В смисъл като няма риба...

# 37
  • София
Риба има, няма рибарки.

# 38
Дезинфекцираш го хубаво, слагате ръкавиците и маските, една молитва преди старта и риск печели риск губи. Накрая го напръскваш със спирт, още една молитва и чао-чао.

# 39
stefani, не знам по какво си го избирала въпросния (сигурно заради "бизнеса"; аз нарочно не казвам, че имам, и какво имам/нямам), но ако беше толкова отговорен колкото теб, отдавна да живеете заедно, не да си при мама и тати сега, и щеше да имаш желаното.
Това твое поведение е тенденция. Масово са с "приятелчета", познати за секс, а не в двойка, връзка да го имат секса.
Едно е сигурно - изпитанието сега или ще ви сплоти повече, или всеки ще си хване чукалата, след като се изнервите.

Lore, голяма забава и свежарка си. Wink
Една от най-приятните дами във форума си. Много ме кефиш - кратко, ясно, без логорея списваш.
Чакалката е подобна. Wink
Викаш в метрото ще се засечем. Ама няма да се познаем. Mask
Оня ден се качих за първи път от 2 м. за 3 спирки.

Последна редакция: нд, 17 май 2020, 00:04 от FragranceFanatic

# 40
Аз я разбирам авторката, понеже майка ми е в рискова група и безкрайно се притесняваме всички вкъщи за нея. Живеем в един вход и разчита на нас за пазар и други битови неща, тоест няма как да не контактуваме. Ние не сме паники изобщо, но с рисков член на семейството вниманието ни е на макс. Симпатизирам на авторката, заради това, че се грижи за безопасността на родителите си.

# 41
  • Варна
Непознатият член си е рисков по много параграфи.😄

# 42
Ей съвсем го обърнахте на майтап, добре, че нося на такъв. Секса въобще не е мръсна работа, кой го беше казал по - напред. С маски, ръкавици, шлемове, скафандри, молитви, тцъ, мерси. Няма да влизам в болница все пак, секс ще правя. А по какво съм го избирала, определено не е заради бизнеса. Защо все по това една жена трябва да избира един мъж, да се чуди човек на такива логики. Не живеем заедно, защото се виждаме от няколко месеца и не мисля, че е дошло времето за това. Не съм от тези жени, които на втория месец се нанасят и надяват хомота. Дали ще е само секс, или нещо по - сериозно, това не е целта на темата 😉
Кафе с Канела, благодаря ти Simple Smile За много хора сигурно е неразбираема загрижеността ми и ме приемат за паника, но за кой да се притеснявам, ако не за най - любимите ми хора.

# 43
  • Варна
Аз сериозно те посъветвах да му поискаш изследвания. Правила съм го, мъжа не абдикира. Това си е и тест за скрити намерения. Нямаше ко вирус, но си има рискове.

# 44
Какъв е смисъла от тези изследвания, освен ако не си прави тест всяка седмица? В момента в който го прави може да е здрав и още на следващия ден да се зарази. А колко е достоверността им, и в какъв етап на заболяването е отделен въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт