Covid и секс

• 16 513
  • 298
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Именно, че сте от няколко месеца заедно и той копнее за теб. Разхайтени сме всички, които ходим на работа. Мислиш ли, че не прявим нужнито?!
Майка ми трети месец не съм виждала, защото я пазя.
Отговорност не значи да спрем хода на живота, трябва това да разбереш.

# 46
ти си за психиатър. Аз пътувам с метрото,мъжът ми работи с пари, счупихме се от секс.

# 47
  • Варна
Stefani, от ко вирус няма пряка смъртна заплаха. Но от някои полови мизерии можеш да страдаш цял живот. Минимума е стерилитет. А този,ако откаже тест си е несериозен. Пробвай, дори и да е блъф. Бъди сигурна, че той ще е с някоя, без особени предпазни средства. Сезонът на нагона е.
Съпруга на моряк от Бургас, остава плътно до него, до смъртта му. Един от носителите на СПИН е бил. Правили са и секс, представи си. Любов в добро и зло..

Последна редакция: нд, 17 май 2020, 12:31 от Viviana91

# 48
Авторке, надявам се , че не се засягаш, на мен поне ми е много симпатично желанието ти да предпазиш близките си и напълно го разбирам, тъй като и аз споделям същите притеснения и правя всичко възможно да не излагам на риск родител, който е в много рискова група.

Ако мислиш, че връзката ти има перспектива, или просто искаш да правиш секс с този човек, мисля, че можеш да намериш начин да се виждате, като ограничиш вероятността това да стане опасно за близките ти.

# 49
Iris04, не се засягам Simple Smile Свикнала съм на форума от много време и на пишещите тук. Очаквам всичко, и разбиране и захапване. Ето, и на психиатър ме пратиха вече дето не се счупвам от секс 😄
Viviana91, много си ми забавна с изцепките си. Въобще не мисля да коментирам за половите мизерии, които са в твоята глава.

# 50
Нещо ми е странен твоя човек. Допадате си сексуално както и като компания, супер, живот има и извън сериозните връзки. Само че в момента се предполага, че той е "загорял", от х месеца не те е докосвал и т.н. а някак си не се старае да те...докопа. Поне не достатъчно. Врънка те по телефона, окей, но като знае какви са ти притесненията ми се струва съвсем логично сам да предложи да си направи тест и да ти цъфне с него за твое спокойствие. Ако трябва и другата седмица - пак и после пак и пак когато се виждате, голям праз. Едва ли му е за някакви сравнително дребни пари след като има бизнес. И не е като да се налага да го прави всеки ден. Няколко пъти месечно или колкото бихте се виждали там, все е по-добре от нула. Ако наистина те иска е нищожно усилие. А и с времето ти ще се успокоиш и сама ще го спреш. Но поне в началото, след като те желае, след като знае, че има какво да се направи, а не предлага нищо, без значение колко е сигурен, че е здрав, ей така за твоя покой...има нещо гнило, не ми изглежда много отдаден. Дано не съм прав, защото май го харесваш за повече от това, което имате сега.

# 51
Ако междувременно е съгрешил нещо, ковидът може да е бял кахър. Едни пълни изследвания да направи... Nerd

Според мен за човечеца ще се окаже далеч по-приемливо да си намери по-нестрахуващо се гадже.

# 52
Загрижеността ти е разбираема, но абсолютно не мога да разбера факта, че обмисляш да правиш секс без целувки и прегръдки, понеже смяташ, че така ще се увеличи шансът да те зарази. Звучи нелепо.

# 53
  • София
И аз бях филмирана яко първия месец от ИП, докато в един момент теглих майната на вируса и си казах, че каквото има да става - да става! На твое място отдавна да съм го сгънала на четири въпросното гадже.

# 54
Няма ли опция да се изнесеш поне временно? Най-добрата защита на близките ти ще бъде, поне заради тях няма да се паникьосваш. Без секс не се живее добре, особено в стресова ситуация.

# 55
Мила Стефани,

Да си чувала за това, че каквото мислиш - се случва? Страхът е ниска вибрация и с огромна сила. Колкото повече мислиш страхливо, че нещо може да се случи, толкова повече увеличаваш шанса му да се случи. Не го храни толкова тоя страх, защото накрая наистина може да стане най-лошото, въпреки всичките ти жертви.

# 56
Непознатият член си е рисков по много параграфи.😄
Ххахх, както и непознатата в****а. Sweat Smile
А за няколко месеца, както казва авторката, още са във фаза опознаване, особено щом се виждат 1-2 пъти седмично, и то сигурно да са го правили 3-5 пъти, което нищо не е, и не се знае как. MaskSweat Smile

Stefani, мхм, на майтап го обръщаме.
Наред с отговорен, сериозен и "стабилен", съм и шегобивчо. Wink
Не съм "суха паста", или "стерилно-формален" скучняр.

Последна редакция: нд, 17 май 2020, 11:02 от FragranceFanatic

# 57
Ако много се пазиш и внимаваш във всичко, накрая ще умреш здрав......
Като отворя фб, половината ревът, че ще им слагат чипове, другите пък за друго, тук гледам половината са се филмирали яко....
Айде няма нужда, по-спокойно, вируси винаги е имало и ще има. Ще го преживеем и тва, не си разрушавайте животите от страх. Все от нещо ще се мре, ама точно от тва баш няма да е, поне при 99.999% от нас. Наслаждавайте се на животът, и все пак слгайте маски.
Авторката да си приготви един кашон презервативи и няколко туби с дезинфектанти (може и лубриканти) и да отива, няма кво да му се чуди толкова.

# 58
rf22, затова не "отварям", и не чета кой от какво реве, или не. Следя си мои си неща и ми е спокойно. Simple Smile
Не се филмирам и не дължа обяснения на никой за нищо.
То пък единият секс ще е с тия маски, гуми, ръкавици, шапки, смазки, мани-беги. JoySweat Smile
Но кой знае, може да е фетиш за някои. Mr. Green
А тревогите на девойчето са основателни, защото "избранникът" на щенията й не е водил изолирано-пандемично ежедневие, а не само че се е срещал с десетки человеци, а и маска не е носил и ползвал 1 път дезинфектант. Също не се знае дали не е "топвал" чушлето другаде. Съвременните 25-30 годишни по-скоро са промискуитетни, отколкото да държат на "затворена" връзка.
Чак се чудя как "отговорно" и "пазещо" се по думите й момиче, ще се хване с такъв и ще иска нещо повече.
Но тя си знае. Hands V
И не на последно място - потенциално такива като нея после на мен биха се "паднали". Mask

Последна редакция: нд, 17 май 2020, 11:50 от FragranceFanatic

# 59
Ако много се пазиш и внимаваш във всичко, накрая ще умреш здрав......
Айде няма нужда, по-спокойно, вируси винаги е имало и ще има.
Динозаврите: По-спокойно, астероиди винаги е имало и ще има Grinning
Астероид, по-малък от Витоша води до кредно-палеогенно масово измиране на повече от 75% от животинските видове.
Няма нужда от паника, но човечеството и всеки индивид трябва да подхождат отговорно към такива глобални опаснсоти.
Аз лично разбирам авторката, въпреки, че опасенията й по-скоро клонят към неоснователни. Поведението на приятеля обаче си остава безотговорно.

Общи условия

Активация на акаунт