Covid и секс

• 16 554
  • 298
  •   1
Отговори
# 150
Ковид бил като рогата, може да го носиш и да не знаеш. Тоест ти си си здрав, но заразявали останалите. Нали за това носим маски, не да се пазим, а за да не заразяваме останалите.

# 151
  • BG
Мен лично по ме е страх от венерически заболявания, отколкото ковида.Че от едното се гътваш и се отърваваш веднага, докато другите може да ги влачиш с години и имат постоянно рецидив. Примерно една проста хламидия може да предизвика безплодие, да не говорим за ЧПВ и прочие.
 Тъй че

Оставяме короната настрана.

Авторката има някакво притеснение, глупаво ли е, неоправдано ли е, все тая, важното е, че я мъчи.
Бъдито не споделя тревогата ѝ. Вариантите му на поведение са грубо два. 1 - Да реаргира с ти добре ли си, няма такъв филм, не ме занимавай с глезотии, да не си ми жена нещо.
2 - Не си права, но понеже те терзае ще направя каквото мога да ти е спокойно. Искам да ти е комфортно ако и само да се чукаме.

Положението се свежда до - в рамките на това което правим значиш/не значиш нещо за мен.

Ако тя значеше нещо той досега да е дал знак, има 100 начина по които може да го направи. Примерно да се тества по своя инициатива.
В другия случай - иска ли тя да е с някой, който не би положил елементарно усилие за нея - дори секс играчките изискват някаква грижа, за да работят изправно.

# 152
Проблемът на авторката е психологичен и ако ще любовника и всеки ден да се тества, едва ли ще се промени нещо. Тя не може да приеме опасността и по всякакъв начин се опитва да се скрие от нея, но това не е решението.
Аз съм претръпнал към такива неща, защото от 20 годишен работя все опасни работи, както и съм отговарял (и в момента отговарям) за безопасността на други хора. Неща като монтаж с кран на тежки стоманени детайли на голяма височина, работа с високо напрежение и др. т.е. ако нещо се обърка, много по-сигурно гушваш букетчето, от колкото заради някакъв вирус. Трябва да приемеш опасността като част от живота, спазваш всички правила и мерки за безопасност, а за другото, което не зависи от теб, просто не мислиш.
Също не е възможно да работиш активно и да спазваш всички предписания за маски, ръквици и какво ли още не, просто няма начин. По-назад писах какво трябва да направи, според мен също мъжът държи на нея, за да я чака толкова време.
Нека да напише как се развиват нещата и дали се е справила с притесненията си.

# 153
  • София
Стефани, разбирам те напълно. Паниката ти идва заради родителите и да не им пренесеш нещо.
Мислете за вариант да живееш при него или под наем временно. Може пък той да ти помогне с наема, ако много държи на теб.
Иначе - и аз бихте посъветвал да НЕ рискуваш, за да не ти тежи евентуално после на съвестта. Още повече, щом е от хората, за които "я го знам бе, баце, нема такова нещо, па и да има я го карах миналата зима. Тия в Ню Йорк, Мадрид, Париж, Лондон, Москва, Истанбул, они си измислят бе, то нема вирус, лъжат ни нас българите, болниците им празни, ма нас ни лъжат, че са пълни".

# 154
Така де, остана само камионите с трупове и тук да подкарате.

# 155
  • София
Така де, остана само камионите с трупове и тук да подкарате.
Не бе, глупости, те ни лъжат, всичко е, за да ни чипират и ваксинират с несъществуваща ваксина, как!

# 156
Не мож вля акъл там, където диктува страхът. В този ред на мисли, във връзка между инакомислещи по основни житейски въпроси, не знсм каква перспектива се очаква. Да си търси мома безстрашна, а тя мъж, да се целуват през маски и тва е Simple Smile

# 157
  • Варна
Авторката е уточнила- секс без допир. Виртуален.

# 158
Проблема ми е психологичен, точно. Пак казвам, че аз по принцип не съм страхлив човек. Кихали са и са кашляли преди върху мен, въобще не ми е пукало. Пълно е с вируси и бактерии навсякъде около нас, знам го, но и за повечето от тях си има лечение. Мутафчийски изглежда е успял да ми промие мозъка на мен 😄 Много се ядосвам на себе си, най - лошото е да се живее в страх. Та дори баща ми почна пак работа на старото си място и въобще не го мисли. Не мога да гледам едва ли не на всички хора по улиците като преносители изкарващи го на крак и пръскащи заразата без да знаят. От днес съм си казала, че се стягам и обръщам страницата.
Всички се опитвате да ми насочите вниманието към венерическите болести, дали за да не мисля за този вирус, или просто за да се пазя. Пазя се, не съм безотговорна, и там много внимавам. Правим го с презерватив, много рядко се е случвало да е без. Откакто водя полов живот, си правя редовно профилактични изследвания, такъв навик си изградих отдавна.

# 159
  • Варна
stefani^, браво, че си отговорна! Възможно ли е нещо коренно различно от вируса, да ти пречи на взаимоотношенията с него? Сама каза, че се държал много добре преди ситуацията, даже и по време на нея. Да не би да има дете от друга жена или нещо друго, което много те спира? Макар че сега като го пиша, то, ако е имало, надали си щяла да продължиш срещите с него.....

А той към днешна дата, търси ли те още?

Ако сметнеш, че не е нужно да отговаряш, няма проблем!

# 160
  • Варна
Stefani, ако генерала нареди да не се пазим и вируса е аут, ще се чувстваш ли облекчена? Мисля, че не изцяло.
Имаш известни резерви, спрямо мъжа. По-вредна за теб ще е непълноценна връзка. Ти си прецени дали ще си щастлива с този мъж. Прекалено много се съобразяваш с др. хора и фактори. Правила съм го и аз- грешен подход.

# 161
Проблема ми е психологичен, точно. Пак казвам, че аз по принцип не съм страхлив човек. Кихали са и са кашляли преди върху мен, въобще не ми е пукало. Пълно е с вируси и бактерии навсякъде около нас, знам го, но и за повечето от тях си има лечение. Мутафчийски изглежда е успял да ми промие мозъка на мен 😄 Много се ядосвам на себе си, най - лошото е да се живее в страх. Та дори баща ми почна пак работа на старото си място и въобще не го мисли. Не мога да гледам едва ли не на всички хора по улиците като преносители изкарващи го на крак и пръскащи заразата без да знаят. От днес съм си казала, че се стягам и обръщам страницата.
Всички се опитвате да ми насочите вниманието към венерическите болести, дали за да не мисля за този вирус, или просто за да се пазя. Пазя се, не съм безотговорна, и там много внимавам. Правим го с презерватив, много рядко се е случвало да е без. Откакто водя полов живот, си правя редовно профилактични изследвания, такъв навик си изградих отдавна.
Знаем, че е психологически проблемът.
Щом сте го правили и без, какъв е смисълът да продължавате със?
Ако е така, значи сте си се доверили един на друг, и сте омешали химиите и бактериите. Sweat Smile
Откога водиш полов живот?
Колко "редовно" си правиш проф. изследвания? 1 път годишно, или при смяна на партньор?
Колко си имала досега?
Иначе имаш палче. Hands Plus1
Добър навик. Wink

# 162
Ще отговоря на всички сега, които вникнаха в дълбокото и усетиха, че има и друг проблем. Много сте проницателни. Не исках темата да отива в тази посока, но изглежда няма друг начин. Тежи ми и ще го кажа. Знам, че сега ще ме сложите набързо в една друга категория жени, ще ме обявите за каква ли не и ще ме разкостите. И ще си го заслужавам. До оня ден съдех такива жени, възмущавах се на такива връзки, карах се на мои познати впуснали се в нещо такова, казвах си, че на мен това никога няма как да ми се случи, защото е въпрос на съзнателен избор. Защото съм гнуслива, защото съм ревнива, защото не мога да деля, защото съм принципна, защото не е редно и не искам да причинявам на някой нещо, което не искам на мен да ми се случи. Няма да се оправдавам повече - женен е! И не, не искам да се развежда, не съм от тези жени, които целят това. Всъщност, нищо не целя. Затова и тези отношения нямат перспектива. Даже бях сигурна, че точно тази изолация ще ги преустанови. Това е, не знам какво друго да кажа. Всичко, което вие ще ми кажете обаче го знам.
Да, той продължава да ме търси. И най - вероятно ще продължи да го прави докато аз не сложа край. На него му е изгодно така.
Защо аз продължавам да не слагам край? Не знам. Може би с това колебаене и дърпане в момента донякъде съм го сложила вътрешно в себе си.

# 163
  • София
Е, хубу, де. Ако задълбаваш спри, иначе си го ползвай със здраве.

# 164
Последно? Кво общо има това, че женен с вируса? Да не искаш да кажеш, че има опасност ти да го заразиш и се стреснала?
Wink

Общи условия

Активация на акаунт