Covid и секс

• 16 545
  • 298
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Иска да се откаже, но не може.
Като се наситите ще стане от самосебе си. Оправдания сега не ти трябват.

# 166
Тъкмо щях да ви питам за св. мъченици ли ще кандидатствате, че седите на сухо толкова време. Пък то било само ти.

# 167
Ох, Стефче, случва се. Със сигурност се случва на тези, които са се възмущавали преди това. Ама явно не го искаш вече. Ти си го и знаеш.

# 168
Ако Вие не искате да се виждате с женен мъж е едно. Просто му кажете, че вече не Ви изнася и да си търси други увлечения. Какво толкова страшно имаше да кажете директно - искам да разкарам женения си любовник? Все едно форумът е смисъл на живота и ако тук не одобрят, светът ще свърши.
Ама такава драма с вируса при положение, че почти всички мерки паднаха...

# 169
  • Варна
Единственият ми въпрос е как съчетаваш гнусливост и ревност, делейки го с друга жена?
Мъжът може да ги върти и 5, без особени скрупули.

# 170
  • София
Закопала си е принципите, как. Не е на живот и смърт.

# 171
Всички сме гнусливи и ревниви и после се появява някой "нещастен, пренебрегван от жена си, чакащ да го спасим" мъж. Да знаете, stefani, той не спи с жена си и сигурно не се развежда заради дете/ имот/общ бизнес/жена му е болна/луда и склонна към самоубийство. Flushed

# 172
Много от вас предположиха, че освен вируса имам и някакви други резерви към този мъж, затова уточних. Форума не ми е смисъла на живота, но понякога човек изпаднал в някаква ситуация, има нужда и от малко безпристрастни мнения, тези на приятелите си си ги знам.
Гнуслива съм, да. От това, че си ляга и с друга. Затова и използвам презервативи. Два пъти се е случвало да е без, единия път просто се скъса. И след двата пъти, веднага хукнах за изследвания. Странното е, че за разлика от много други в същото положение, аз изобщо не го ревнувам от жена му. И не, няма го това лъжене и мажене, че е нещастен, пренебрегван от жена си, че не спи с нея, че не може да се разведе заради детето или други глупости. Никога не го е казвал, и да беше, аз никога нямаше да му повярвам. Наясно съм какво правят другите, как се изкарват жертви милите те. Напълно съм наясно със всичко.

# 173
Леле, историята придобила голям обрат.
Stefani, адвокатствах ти, ама сега се отричам от теб Grinning

# 174
Нормално, всички ще го направят сега.

# 175
  • София
Не. Аз не. И Братан не.

# 176
Стефани, аз ти предлагам тоз убавец да го джиросаш на жена му. Не те съдя, но в контекста на последните ти преживелици със страха би трябвало да си дадеш сметка, че живота е кратък. Постой сама и си намери друг по възможност свободен мъж. Ако хване втора вълна вирус ще можеш да се изнесеш при него Wink

# 177
  • Варна
Не е страх Stefani, а съвест. При другия липсва.

# 178
Няма, бе, ще те поздравим за сценария. Нещо те е захапала скуката. Прощаваме ти.
Нормално, всички ще го направят сега.

# 179
Не ти предаваш жена му. Не виждам морален проблем с теб.

Общи условия

Активация на акаунт