Covid и секс

• 16 512
  • 298
  •   1
Отговори
# 255
Всяко правило има изключения.
Имам много близка приятелка (щом обсъждаме и темата секс), поради здравословни проблеми секса в семейството им е мираж от близо 10г.
Но близостта и хармонията в семейството се усеща доста повече от в други, където има секс. За протокола проблема е в съпруга и. И не ,не му изневерява.

# 256
Нима не знаеш, Рози - само бг мамите (и може би има и татковци, де) не могат да живеят без секс, натирват и сменят мъж заради лош секс/липсата му или поне съветите в тази посока са една от най-силните им страни.
Simple Smile

# 257
  • София
Всеки според потребностите си.
10 години пост не са за всеки.

# 258
Всеки живее с избора си. Реално малцина са тези с пълната хармония, уви и тя не е вечна.Тази за която споделих..Дружка от ученическите години от тези ,които се виждате след 5г и пак си откровен.
Та ясен спомен нямам, но той( съпруга и ) е ученическа любов..може би около 8-ми,  9-ти клас. Сега сме след 40..
Последните 10г се виждаме често..Пък покрай моя развод станахме брутално откровени..

# 259
Ще коментирам темата извън конкретния случай на авторката, защото принципно съм се замисляла какъв дълготраен ефект ще окаже това постоянно промиване на мозъците за дезинфекция, дистанция и предпазване върху привличането между хората. Тялото на другия се разглежда като нещо заразно и опасно, от което трябва да страним, да не го доближаваме и да не го докосваме. Устата пръска бацили и трябва да е под маската. Как да ти се прииска да целунеш устните на друг човек, когато си подкован с трите Д-та  на щаба? Ми не ти се приисква, инстинктивно се отдръпваме вече един от друг, дори при случаен разговор на улицата, не се качваме със съседите в един асансьор и не пускаме у дома даже приятелите си. Прегръдки и целувки за здрасти отдавна няма, въобще не знам тези без постоянен партньор къде ще търсят секс ако въобще им се прище. Хората ръка не си подават вече, какво остава секс да правят.

# 260
Брях тоя щаб, по-силен от природата, от инстинктите, погасяващ нагона и убиващ страстта. Ако оставя единия бацил (или маска, или хрема) да ми утепе сексапила на някоя жена, то вируса ми е най-малкия проблем.

# 261
А има и хора, дето въобще не им пука (притесняват се колкото от грип). Sunglasses

# 262
А има и хора, дето въобще не им пука (притесняват се колкото от грип). Sunglasses

Аз съм от тия хора. В сексът повече се притеснявам от полово предавани болести, отколкото от ковид. За мен си е грип, но при някои хора гените им са такива, че просто не издържат и умират. Но това е така със всяка една болест.

# 263
Интересно какво стана с авторката. Дали се сексят с любимия женен мъж, или са си тръгнали всеки по пътя.

# 264
СПИН-ът не е ли вече страшен?

# 265
  • София
Не. Има терапии.

# 266
При нас има втори локдаун, затворени са ресторанти, барове, дискотеки, вертепи.  На бардака до нас има табелка, че е затворено, дворната врата е вързана със синджир и катинар. Но понякога виждам една азиатка да излиза по халат (без маска) и да изпраща клиенти (също без маска) . Така, че дали с Ковид или локдаун, няма как, бизнесът трябва върви, все пак наем трябва да плащат, храна, че и да пратят някой лев на семействата си.

# 267
При нас има втори локдаун, затворени са ресторанти, барове, дискотеки, вертепи.  На бардака до нас има табелка, че е затворено, дворната врата е вързана със синджир и катинар. Но понякога виждам една азиатка да излиза по халат (без маска) и да изпраща клиенти (също без маска) . Така, че дали с Ковид или локдаун, няма как, бизнесът трябва върви, все пак наем трябва да плащат, храна, че и да пратят някой лев на семействата си.
Катето, къде е това? В коя държава?

# 268
  • В.Търново
Заради този тъп вирус хората се отчуждиха.
Мисля, че не трябва да се втелясваш толкова. Приеми, че вируса ще го изкарат доста хора.Повечето го минават като всеки друг вирус.
С тази паника най-много да си докараш някое друго заболяване, а така нито на себе си помагаш, нито на близките си, че и накрая и без мъж ще останеш.
Интересно какво стана с авторката. Дали се сексят с любимия женен мъж, или са си тръгнали всеки по пътя.
Ама той женен ли бил?Не ми се чете цялата тема.Ако е женен , значи да не се занимава с него. Като че ли мъжете свършиха.
Пък, ако толкова я е страх от този страшен вирус да си сложи маска, ръкавици, очила и така да правят секс. Simple Smile аааа, забравих, и презерватив.

# 269
Катето, къде е това? В коя държава?

Австрия. Треперя, че от другата семдица може да им щукне да затворят и училищата.

Общи условия

Активация на акаунт