Отговори
# 120
  • София, Дружба 2
 LIBBRA, радвам сеq че вече си в къщи. Искрено съжалявам за момченцето. Да ви е жива и здрава малката принцеса.

Mila84 честито миличка!

Честито на Муцката и на Денис, да са ви живи и здрави дечицата!

Тази седмица започва с много хубави новини!!! Много се радвам!  bouquet Heart Eyes Grinning

# 121
  • Бургас
[b]Честити бебчета на Денис и Муцката  smile3501 !!! Да са живи и здрави, а на мамите бързо възстановяване  smile3525[/b]
Иринии ,  видях я на тоалетната хартия, но оттогава нищо  Rolling Eyes Не смятам, че това е цялото количество. Докито каза утре сутринта на преглед за разкритие, ако, естествено, дотогава не се случи нещо. Сутринта имах и леки менструални болки, в момента - тц  Naughty

Към 16,30 ще мерим тоновете на бебка при другата лекарка, може би тогава ще науча нещо повече  Simple Smile

# 122
Браво! Браво! Браво!

Аз да отида до магазина и като се върна, какво да видя?!? Още едно бебе на мама септемврийка! Цялата се разтрепервам вече!! Да ти е жива и здрава момата, Муцка!

А аз като си помисля, че още до никъде е сме стигнали с ремонта... В сряда ще идват да изциклят паркета в половината апартамент, а в петък - другата половина! Дано да стане хубаво и да посрещнем беба на свежо!

# 123
Много се зарадвах да  прочета добрите  новини за  Денис  и Муцката  Grinning
Момичета честито и на двете,  да са живи и здрави бебетата  bouquet , възстановявайте се  бързо  Hug
Либра, мила съжалявам за момченцето ти  Cry Надявам се скоро твоята бебка да я  изпишат и да си я  гушнеш в къщи, това е  най-голямото лекарство срещу всичко лошо ...

На Шоколадчето, стискам палци всичко да  мине добре, не разбрах ще вадят  ли бебето сега  или е само под  наблюдение. Моля се всичко да мине  добре и да  имаме  добри новини само  Praynig

Мене днес ме изписаха най-после  Grinning Въпреки, че на'ща темичка е  "... докторът не  ще те върне" много се радвам , че  ни се размина  и бебка  още е в коремката  Grinning
Да ви разкажа на бързо какво стана:
Сутринта излязохме на  пазар с  мъжа ми , който бая  ме  измори, тея  жеги направо ме  изтискват, доста често спирахме, защото имах стягания  на  коремчето ...
После като се върнахме , доволна  от  покупките, си рекох да започна  да  пера всичко на бебко. Та трябваше  бая  да се  навеждам , при което внимавах - невнимавах , но все  пак притисках малко големия ми търбух ! Както виждате грешка след грешка  Rolling Eyes Накрая за капак изпуснах кутията с клечките за  уши , които се разпиляха  из цялата  баня и за да  извадя тези зад  тоалетната така се сгънах , че корема веднага реагира, така ме стегна, че  не можах да дишам, цялата се  изпотих по гърба  Rolling Eyes "Това беше" , казах си и оставих всичко и отидох да си легна. Само, че малко късно , започнаха периодични контракции, отначало на  20 мин , после все  по-често. Пих но-шпа , след  4 часа пак пих, нищо не ставаше. Накрая , понеже съм го чела в  една  книга, че успокоява контракциите, си пийнах и една чашка червено винце, това стана някъде  към 8 часа вечерта. Към 9 никаква промяна а контракциите ми се засилваха бяха на 8 мин. Само стягания , но бая силни, преминаваха за около 30секунди до 1 мин. , но не  болезнени. Притесних се и се  обаждам на доки, да  ми каже  поне  какво да пия , че  да спрат  Rolling Eyes Той ми вика веднага да  пристигам в  болницата и защо не съм се  обадила  по-рано  Embarassed Докато се оправим и тръгнем , ми се засилиха  контракциите стнаха на  5 мин, и започна да ми изтръпва гърба  от кръста надолу към таза. В колата получих една наистина много силна, за  първи път ме заболя, изпотих се , трудно си поемах дъх, от кръста надолу отзад почуствах нещо като тежест и изтръпване, държа ме  по-дълго време докато премине. На всичкото отгоре и почуствах, че  нещо ми тече отдолу, не силно но воднисто. Голям ужас  Crazy
Оказа се , че нямам разкритие , а това което е  потекло е по-воднисто течение...
но записите на тоновете на  бебка бяха с  голяма амплитуда (знак , че може да започне раждане) и докато ги мериха (15 мин) другия уред отчете  3 пъти контракции.
Доки каза, че  ако бях си останала в  къщи тая нощ до сутринта можеше да си родя  Shocked
Дадоха  ми гинапрал и изоптин, набиха ми една  инжекция в  дупето и ми включиха системата  Grinning
И после ме оставиха да си поспя! Какво ти спане, цяла нощ не  можах да мигна  Sad
Беше зверски горещо , задуха направо, прозореца беше отворен , но навън минаваха коли по булеварда цяла  нощ , супер шумно беше и като капак на всичко влезнаха  комари през отворения  прозорец  Close
Момичета незнам как ще е в болниците къде  ще раждате, но да ви предупредя да си вземете  нещо против  шума и комарите, а за  жегата може някакво малко вентилаторче и който има късмет - стая с  климатик  Mr. Green
В св. Лазар  има  и стаи с  климатик , но са 50 лева по-слкъпи, аз за втората нощ си се  възползвах  Mr. Green

Та това е от нас, ситуацията е  овладяна и сега съм си вкъщо вече , а бебка в  корема поне  още  3 седмици, както си трябва  Grinning

Целувки на всички  Hug

# 124
Ziyah, от твоя разказ направо тръпки ме побиха! Та твоя термин е само един ден преди моя! Стискай здраво и не давай на малката да излиза от там! Радвам се, че всичко се е разминало! И да не забравя да ти се скарам - НЯМА ДА ИЗВЪРШВАШ ДЕЙНОСТИ, КОИТО ВЛИЯЯТ НА БЕБА! А иначе как е малката, какво казаха докторите?

# 125
Честити бебчета на Денис и Муцката!Да са ви живи и здрави и много да ви радват и слушат!     bouquet

Алина  много се вълнувам за теб.Стискам палци всичко да мине нормално и до няколко дена очаквам новинки от теб.  Hug

ziyah   радвам се,че всичко за сега се е разминало.Има още време за твоето бебче,нека си поседи още малко в коремчето на мама.И аз съм като тебе постоянно си намирам нещо за вършене из къщи.Работата няма да избяга,но и аз се дупя,пъшкам,охкам ама сама да си я свърша  Crazy

Вече си имаме легъце за малкия ни мъж.Татко го сглоби вчера и сега не мога да му се нарадвам.Много съм щастлива.  Heart Eyes Легълцето ни е същото като това http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=23_69&products_id=2561

Хайде от сега нататък само хубави новини за сладки бебчовци!  Two Hearts

# 126
Понеделнишки ни тръгна на бебечета! Честито на Муцката и на Денис, да са ви живи и здрави бебоците! newsm51 Само радост да ви носят! newsm44 newsm44
Либра, стискам палци малката принцеска да папка много и бързо да се прибира в къщи при мама и тати! Да бъде тяхна радост и опора!  newsm10
Ziyah, явно не му е дошло времето на бебчо да излиза и по-добре, има още време да поседи в корема на мама.
Имам усещането, че тази седмица ще имаме много бебчета, в това число и моето надявам се newsm17. Сутринта определихме с док датата - 24.08 - толкова скоро и толкова много се вълнувам!Нямам думи да опиша какво чувствам и  толкова много се притеснявам! Дано всичко мине добре! Днес след почти едномесечно отсъствие се прибра и нашия батко и още не мога да му се нарадвам! Малко е болничък и се надявам много бързо да овладеем ситуацията, защото не ми се мисли какви могат да са последствията...

# 127
  • В света на мечтите
Малееее Зия какво си преживяла. Просто не е за вярване какво можем да се причиним сами. Радвам се че всичко е свършило добре въпреки всичко. Дано малката да постои на топличко достатъчно дълго и да излезе в най-благоприятниятният за нея момент.
Стес ами то не е останало - само 3 дни до срещата с малкото човече. Представям си колко си развълнувана. Нали имаш телефона на някое момиче за да съобщиш добрата вест? Дано баткото да се оправи бързо.

# 128
КОЛКО МНОГО НАСТРОЕНИЕ!!ЧЕСТИТКИ НА ДЕНИС И МАЛКИЯ МЪЖ smile3525 И НА МУЦКАТА С ДАМАТА newsm51!ТОЛКОВА СЪМ ЩАСТЛИВА ЗА ВАС!!КАКВА СТРАХОТНА СЕДМИЦА СЕ ОЧЕРТАВА! СТЕС ПОЗДРАВИ И НА ТЕБ И ЧАКАМЕ ДОБРАТА НОВИНА И ОТ ТЕБ -ТОЛКОВА Е СКОРО
МОМИЧЕТА ТАКА МИ ОПРАВИХТЕ НАСТРОЕНИЕТО! ТОЛКОВА СТЕ МИ СЛАДКИ ВСИЧКИ!
МНОГО ГАЛКИ ПО КОРЕМКИ И ОЧАКВАМ ВСЕ ПОВЕЧЕ ДОБРИ НОВИНИ! newsm44

# 129
  • София
Леле момичета, тук става все по-напечено положението! Като чета и ме обзема радостна еуфория, но и малко (а може би не съвсем малко) страх от това, че вече Денят наближава! Аз съм малко под напрежение, защото все още не знам как ще раждам. Ако мойта бебка стане прекалено голяма, най-вероятно ще се наложи секцио. Но това все още не е ясно и трябва да чакам решението на лекаря. Тази неяснота леко ме изнервя, защото за мене предварителната нагласа е много важна. В четвъртък съм на преглед, дано да разбера нещо по-конкретно!

Честито на днешните мамчета-Денис и Муцката! Да бъдат много, много щастливи със своите сладки рожбички!

На Либра и нейната сладка принцеска пожелавам много късмет и скоро да си я гушкат с тати вкъщи!

Спарки, дръж се, мила! Малко остана Simple Smile Пак ли те мъчат контракции?

# 130
Още две лъвчета в отбора на септемврийчетата!
Честити да са на Денис и Муцката!
Много здраве, щастие и късмет! smile3525 newsm51

Зия, радвам се, че ти се е разминало, мила! И умната вече Naughty, още малко остана!
Хрумна ми и едно заглавие за нова тема:
"Септемврийското човече тропа на вратата вече!".

# 131
привет отново!
първо да кажа на Зия, че страшно се радвам "да я видя" отново в бремелинските редици!миличка дръж се още малко и н есе натоварвай толкова! Изживяла си абсолютен кошмар...  Sad Искам да вярвам, че това е последната ти тревога свързана с беболинка и бременността ти  Praynig
А сега имам спешна нужда да ви се оплача.
Сутринта в 6 станах, събудена от контракции... Измих си зъбите, минах през тоалетната и ... пак си легнах. Всичк обеше на ред до 13ч, когато отидох на разкрасителни процедури в един салон. Както си стоях започнаха да ме облимат едни студени вълни, да ми се размазва всичко пред очите... Отидох до "ОО" и дс жестоки колики отново...  Embarassed Малко се облекчих, но ми започнаха контракции. Тъкмо отнминаха и след 15 минути - отново колики. вече ми стано неудобно, но не можех да стискам и за да не припадна - пак в тоалетната. Временно се облекчих и бавно-бавно се прибрах в къщи, където посетих нулите още 2 пъти. Големият проблем е, че контракциите, коликите, менструалната болка /тип яйчници/ и напъните ми се сливат и не мога вече да преценя кога какво ми е. Не смятам да звъня на доктора си з атакова нещо - някак не ми е удобно. Но реших задължително да си взема лекарство - смекта. Нали не беше проблем д асе взима от бременни?

# 132
Ziyah, от твоя разказ направо тръпки ме побиха! Та твоя термин е само един ден преди моя! Стискай здраво и не давай на малката да излиза от там! Радвам се, че всичко се е разминало! И да не забравя да ти се скарам - НЯМА ДА ИЗВЪРШВАШ ДЕЙНОСТИ, КОИТО ВЛИЯЯТ НА БЕБА! А иначе как е малката, какво казаха докторите?
Асита, аз си знам , че съм за бой  Mr. Green И моя док и кой ли още не ме предупредиха да внимавам, ама нали "шило в  торба не седи"  Wink Ето сега пак ми доскуча и съм почнала да  правя пурички с  локум , че  ми се доядоха  Crazy
А бебка не я  гледаха на ехограф докато бях в  болницата, само тоновете й записваха по 2 пъти на ден. От  последния преглед знам, че е добре, не е много едра , но сме с  една седмица напред с главата и краката  Grinning Дългокрака на мама и умница на тати  Mr. Green Майтапи, днес съм в много добро настроение Wink
Много ми хареса името на момченцето на Денис ! Денис страхотен избор , аз много обичам оригиналните, нестандартни имена, възхищавам се на хората, които не се страхуват да кръщават така дечицата си. Името , което ние сме  избрали не е кой знае  колко нестандартно  Crazy , но все  пак сме  го избрали, защото ни харесва , а  не  защото някой роднина  или приятел се казва така Wink А пък , ако някой от  роднините  ни се разсърди си е за негова сметка !!! И хич не  ми пука, ако не  ни включи в  завещанието си  Crazy  Laughing  Wink

Ирини, какви са тия колики от храна ли е  или не се  знае? Най-добре звънни на доктора най-малкото , за да  го питаш какво да вземеш , като лекарства  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 21 авг 2006, 16:17 от ziyah

# 133
Момичета, не съм имала време да ви чета, но разбрах, че имаме нови бебчета! Страшно се радвам и желая само здраве и щастие на Денис и Муцката и техните бебета!
ziyah, добре, че се е разминало. Обаждай се на док по-рано, ако усетиш нещо, за да се реагира както трябва и се пази!
Много благодаря на момичетата, които ме мислеха и са ми писали на лични, и на Ирини специално! HugНека ви кажа какво се случи с мен. Бебка наистина има аритмия, но аз обърнах света, намерих подходящите специалисти, още в събота правих фетална ехокардиография при д-р Велковски. Общо взето прогнозите засега са добри и всички ми казват да не се трвожа, че има много случаи като моя, но аз не мога да се успокоя напълно. Най-важно е как ще е бебето след раждането, та затова напрежението ми е голямо. Още нямам никакви признаци за раждане, днес ме преглеждаха. Не се налага секцио, ще си чакаме нормално раждане. Засега няма да оставам да спя в болницата, но ме приеха и правим изследвания. Всеки ден ще ходя за запис на тонове и за каквото лекарят прецени. Радвам се, че ще съм си вкъщи и ще мога да съм с вас, поне засега.
Отивам да ви чета, много ви обичам. Hug

# 134
Irinii да не те е хванал летния грип?
Аз го изкарах с ужасно повръщане, температура и разтройство! Напъните от повръщането ми докараха болезнени контракции.
Та това което описваш ти ми звучи подобно! При мен всичко мина за един ден, надявам се и ти да се разминеш бързо!!!

Общи условия

Активация на акаунт