Отговори
# 105
Куки, ужасно ми прозвуча новината за това падане - дано наистина си добре и нямаш повече такива негативни емоции!
И на мен напоследък времето все не ми стига! Добре, че захладнява, та се надявам да се чувстваме по-добре с коремчетата!
Целувки и лек ден!

# 106
куки слава богу ,че ти се е разминало само със синки Hug
.Аз съм ужасно разсеяна и все бързам та от как забременях всички ми правят забележка да съм по внимателна.
tarlej4e горкичката много е гадно да трябва да се разкъсваш така, гледай да не се натоварваш .Може би на квартира ще  ви е   по-добре.Как може да не се съобразят със специалния момент ,който изживяваш Close Ето ти едно   bouquet от мен и се усмихни!!!!!!
Yany и аз се чудя за тези термометри .Бебе фони във форума хвалят този на ТСМ -110лв май беше, той е и със камера, но в ел. им магазин е изчерпан
куки то при тебе време не останало ще си първата от нас Hug
А аз тази нощ едвам съм заспала даже се преместих в детската да не будя татито и като си представя ,че остават 48 такива дни...... ZLATNA честита придобивка

# 107
Здравейте и от мен Flutter

Куки, значи ти ще си първата от нас по груби сметки Heart Eyes Лелее вижда му се края и ме хваща нервата. В момента ми е много кофти вече. Тези киселини ме побъркаха, тумбака много натежа, цяла нощ не съм спала и май и занапред ще е така... Crazy Но пък още не съм готова да идва бебо, нека си постои месец и половина на топличко. Heart Eyes

Добре, че днес е по-хладно и най-накрая ще изляза. На фризьор съм и после ще обикалям магазините, решила съм днес да купя всичко, което ще ми трябва за родилното.

Таралежче и аз като Клеопатра, моите родители не издържам, камо ли свекъра и свекървата. Аауу тръпки ме побиват. Ако можете, излизайте си на квартира, ще е съвсем друго. Най си е хубаво да сте си двамката самички Peace

И нашата кола е с голяяям багажник. Ще има да събирааа Flutter

Зеля, те и моите 45 дни не са започнали. Официално са от 1. септември. Но си имах платена отпуска и трябваше да я взема и така две седмици по-рано излизам.

Яни, браво. Бебчето си е голямо. Живот и здраве още месец вътре и като се роди, ще е 3, 3 и нещо, което си е идеално, особено за теб, че си много слабичка. Hug

Хайде лек де, след малко изчезвам, че откачам вече у нас Grinning

# 108
  • Ботевград
Благодаря момичета!  Hug
Куки лоша работа, дано не си се уплашила много, добре че твърдите стъпала ги е отнесло само дупето ти  Praynig добре че всичко с бебонката е наред!
кръц кръц  и мен такива нерви ме тресат напоследък, будя се нощем, не мога да спя да мисля дали всичко ще мине добре, дали бебчо ще е жив и здрав, много съм се насмела и още повече изнелвила  Praynig моля се за всички нас нещата да минат добре!
Ето Куки ще разказва първа!   bouquet
Кръц кръц дано направиш най-красивите покупки за родилното и разбиа се най-красивата прическа!   bouquet
Челувки по тумбачетата и лек ден на всички!  baby_neutral

# 109
Здравейте момичета!
Аз преди малко се връщам - бях на лекцията на 9 месеца, която беше изключително скучна. Но пък се видяхме с някои мами октомврийки.
За срещата - утре в 11 часа в "Хепи". Много ще се радвам да се видим и да си побъбрим.
Куки, явно ще разказваш първа, а ние ще ти стискаме палци да мине леко и безпроблемно! Дано не си се стреснала много от това падане и да нямаш повече такива емоции.
Таралежче, това за свекърва ти е много дразнещо. Гледай ако можеш да се изнесете, да не те ядосва.
Златна, честита кола!
Лек ден и много  Hug на тумбаците!

# 110
Аз съм на варианта поне за сега- не ми пука от раждането, ще мине, ако от сега взема да се притеснявам ще заслабна  Crazy Party Laughing  

Куки- какви са тези ски посред лято  Wink важното е че и ти си добре, а за дечкото гледай да е на 28 септември, че гледай какви хубави хора сме на тази дата  Mr. Green

Таралежче, карай го по спокойно със свекървата, аз ако бях на теб щях да и кажа че вече са поканени и не можеш да се отмяташ  Wink Вади и душата с памук  Sunglasses

Кръц- приятен фризьор и пазаруване, и аз имам платен отпуск още ама кой да ме пусне, че съм на финалната права и трябва да обучавам  Grinning

Златна- нашата кола пък е с малък багажник, ама сама съм си виновна, аз я избирах и харесвах  Grinning

После пак ще пиша  Heart Eyes

# 111
Благодаря ви на всички за подкрепата!  bouquet
Леля Зеля, това с ваденето на памук няма нищо общо.Ще ти кажа една малка подробност-брат ми изнесе ремонт, който щеше да и струва най-малко 2000лв. на ръцете си, сам, щото свекър ми е с операция, а моя не можеше да си вземе повече от две седмици отпуска.Така , че местене на мебели, ринене на боклуци, правене на скъпи мазилки, боядисване, плочки ит.н. и т.н.всичко той и на края к`во , той я притеснявал.А като идва другия и син и си хвърля отрочетата поне веднъж в седмицата в това ми положение мен не ме притеснява.Да не говоря, че имаше съмнение , че съ болни от шарка, когато бях бременна в началото и едва ли не трябваше да се чувствам виновна, че те заради мен не могат да ги виждат.Така, че това с памука е за някой друг.

# 112
     Добро утро,дружина Hug
     До пет 4аса съм бодувала тази нощ,сега съм малко поразмазана,но това са рисковете на професията.После и толкова няма да спим с бебоците,та това са си генералните репетиций.Щяхме и до болницата да ходим,защото си имах контракций на пет минути в продължение на 4ас и половина,4е и болезнени,но  Naughty.Ако от мъж ми зависеше щеше да ме закара веднага,но нали съм си по спокойна от него и го кротнах.Ей,голяма ми е паника мойто шоши.Утре сме на доки.
     Амелия,добре дошла.Да излиза когато му е времето и да е здрави4ко,другото както и да е.
     Таралеж4е,моя съвет е да сте си самостоятелни,вярно пове4е разходи,но ка4еството на живота не може да се сравни.Когато го направиш ще мислиш как си могла да живееш така преди.Разликата е огромна.И става каквото става не се ядосвай,сега имаш нужда от спокойствие,а и беб4о също.Вси4ките проблеми имат разрешение Grinning
     Златна  ,4естита придобивка.  

# 113
Много се радвам за срещата утре! Дано се съберем повечко мами!

Ще взема и апаратче да се снимаме! Ако още някой се сети ще е хубаво, да имаме повечко снимки, трябва да му заредя батериите само!

tarlej4e, и аз бих те посъветвала да се отделите и да сте самостоятелни с мъжа ти. То дори и да са свестни хората е неизбежно да има дрязги, аз лично дори и с нашите не бих могла вече да живея... Въпреки че скоро сте правили ремонт и сигурно ще ти е съвестно, че сте инвестирали там, пък трябва да се местите... Успех ти желая в решаването на въпроса!

Утре ще разнищим всички въпроси на живо, така че сега ви оставям! Целувки   bouquet

Последна редакция: вт, 22 авг 2006, 14:51 от веничка

# 114
е това е то- софиянки казаха и ще се срещат ,а ние варненки - се крием...;-( само аз и Калима нещо рипаме и искаме да си видим тумбаците...
има ли и други ентусиастки?????Wink)) кажете дааааа

# 115
и аз съм с вас утре мамчета ...

# 116
Здравеите, тумбачета!
Яни, препоръчвам ти бебефона на нук. Аз го ползвам вече 4-та година и си го нося навсякъде с мен. Има мниги голям о бхват и вър6и уникална работа. Не зная какво бух правила без него. Била съм на почивки с нвго и хващаше от една сграда до друга - на 350м. Наскоро го гледах в техномаркет - около250лв.
Златна, това се казва новина. Хубави пътища и весело настроение в новата кола.
Тарлежче, тая твоя свекърва е голям цербер явно. то и моята е властна, ама не дотам. Маи ще трябва по-скоро на мъжа си да вадиш душата си с памук, че да се изнесете. От личен опит знам, че две поколения под един покрив не е добре Sick #2gunfire
Аз днес бях на ЕКГ  - вси4ко е наред.
Куки, с теб маи ще се състезаваме за първото място, но аз с удоволствие бих ти го отстъпила, че не ми се разда още.
Много  Hug от мен за вас

# 117
здравейте,
 newsm53
аз само да се отчета и в тази темичка, не мога да смогна да чета...
скоро ве4е няма да работя, което значи че няма да имам и интернет Weary
затова от сега ви пожелавам безпроблемно раждане newsm10
и на всички ни  - здрави дечица!
доста понаучих от форума, за което благодаря на всички newsm51
още  веднъж - УСПЕХ, МОМИЧЕТА!

# 118
Здравейте мамчета,
най-накрая се разхладихме.Тук във Филибето вчера се скъса да вали-супер.Дано да няма такива големи жеги вече.
Виждам че вече се подготвяте за срещата с бебоците.Аз се чудя откъде да започна.Само като си помисля,че още не сме започнали с ремонта на стаята за бебо и си умирам от притеснения,а нашия татко е самото спокойствие.Незнам как си я мисли тази работа,но то време няма,ужас.Ще си приготвя сака за родилното и ще го чакам да се организира.
Много хубави бебешорски нещица си имате Аir  и Кръц, толкова са мънички всички дрешки,сладурски.
Честита придобивка на Zlatna,колата си е голямо удобство.
Куки ти ще дадеш старт на октомврийските бебоци в действие.Чак ми става страшно ,че времето ни наближава,но пък нямам и търпение вече да се срещна с бебо.
Таралежче знам ,че ти е много трудно да живееш заедно със свеки, само гледай да не се изнервяш много,че не е хубаво за бебко.Тя и моята е доста близо,дели ни един етаж,но поне всяка жабка си знае гьола.
И аз съм си харесала кошарка като на Херка и си мисля,че е доста практична въпреки цената,но след демонтажа на страничните шкавчета дължината му става 1,60м и си струва защото може да се използва дълго.
Количката ми е доста труден избор,но нея ще я мисля после.
За сега прегръдки и целувки от нас по коремчетата. Hug  love001

# 119
     Ей,много хубаво,4е ще се събирате,много ви се радвам.Що не отско4ите и до тук Laughing,4е аз нали не мога да мърдам.4ерпя. LaughingДа направите един снимков репортаж,4е и ние да гледаме.А ако си ходя догодина може и да си спретнем една бебешка среща Wink.В София или на плаж4ето със цацка....и биберони.....Хубаво да си изкарате и да не се изпонапиете,ей.

Общи условия

Активация на акаунт