Отговори
# 90
Здравейте хубави коремчета и от мен.
Поздравления за хубавата темичка ,нямаше ме близо 5 дни и вие сте изписали страшно много #Crazy
Добре дошли на новите мамчета и леко бременеене и от мен.
Тези дни при мен също се появиха малко повечко контракции от обикновенно но и аз си пия Ношпа.
Веничка за диоптрите аз също знам че определящо е най-вече диоптъра и да не надвишава 5 поне така ми каза доки и аз като ходих на преглед така че може да имаш късмет.
Браво на Кръц , Аир и КикиНики за хубавите придобивки много са сладурски smile3501
Ние с бебо бяхме в началото на седмицата при доки и той пак ми каза че сме малко мънички и вървим лекичко назад с термина но това не било претиснително,вече не знам дали не ме успокоява твърде много дано всичко да си му е наред на бебо newsm17
Чакам и аз с нетърпение болничните за да си накупя и аз за бебо подаръчета.
Целувчици на тумбачетата Stuck Out Tongue

# 91
ха така ,хванах ли ви отде си пазарите smile3508.може свекървите да купуват от "джъмбо",но и някои татковци много се изкушават.нашичкият още от март само ми говори за този магазин-бил нещо като "била" за бебешки стоки,но той си е доста страхлив и за сега само гледа и не смее да купува.
аир,плячката си я бива!цветомира -съответно и твоята! newsm10
дидита,кажи на любимия,че почерпката в сладкарницата не е останала незабелязана smile3501 !и не искам никого да заблуждавам-наш тати си е големо магаре-само малко да му отпусна юздите и е изпъстрил пода с мръсни чорапи hahaha!
даже тази вечер ме подлъга да се наливаме с бира на хлад cheers,като дърти пияници,на две крачки от нас,вместо да се приберем и да си гукаме над топла вечеря и минерална водичка!/и познайте колко се дърпах и не исках-като оная кокошка дето бягала пред петела newsm57/

за срещета-по мои наблюдения повечето сте за сутринта.някой предложи 11часа в "хепи"в МОЛа на "Стамболийски",сряда -23.08.06   последно това е уговорката ,нали?

# 92
за срещета-по мои наблюдения повечето сте за сутринта.някой предложи 11часа в "хепи"в МОЛа на "Стамболийски",сряда -23.08.06   последно това е уговорката ,нали?

newsm10
само дето не знам къде точно е Хепито,ама сигурно ще го намеря:)

# 93
Благодаря ви много за посрещането, много сте мили newsm51

Кръц, специални благодарности за експресното вписване  bouquet
да допълним инфото с вестта от миналата седмица - бебока този път е девойка  stork-girl

офф, как съжалявам сега че не ме изпращат вече в командировки, че да се отбия и аз на Хепито да срещнем тумбачетата lalalala

# 94
Здравейте момичета,
На 2 и 3 септември ще има акция на "Движение на българските майки" ......." да спестим едно кафе....да е сухо едно дупе" .....ще събират парички за памперси за децата в домовете на които помагат......който иска може да даде колкото иска ....всяка стотинка е ценна Simple Smile
Ще се събират и учебни помагала за по-големите....

за повече информация :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=121577.0
http://www.pr-bg.com/index.php?option=com_content&task=view& … 580&Itemid=80

# 95
Здравейте милички                                                                                                                                                             Не съм влизала два дена и сега цяла вечер ви чета.Вчера с мъжо ходихме да видим един Бебов на 10 дена,голяма сладурана и много ми се прииска и моя Бебов да се ражда вече ::въпреки че за нея ще добре да задържи фронта до край защото върви много мъничка,добито каза че е с една седмица на зад.Добре че разхлади защото не можех да издържам в тия жеги,не стига че ми тежи толкова манго,киселините ме изгарят постоянно и жегата вече беше капака на моето побъркване,по цяла нощ се разхождам из апартамента.Ох стрида съм ви натоварвала с моите глупости.                                                                                                                                                   ЛЕКА НОЩ ВИ ЖЕЛАЯ Heart Eyes

# 96
Здравейте момичета
За срещата аз съм ок
Днес гледах моето бебешрче Доки каза че всичко е наред вече сме почти 2,5кг без няколо грама Развиваме се нормално и сега само трябва да понапълнеем малко Дано си постои в пупата на мама да изчака датата дето тати му е избрал
Ние започнахме основно почистване От днес си имам нова жена вкъщи и се надявам наистина да е за дълго Днес и аз понаизкупих марката чико - къде що видях Утре ще изкупя марката авент - помпа, награвател и тн и ми остават плот за повиване и коритце
Много се колебая какъв термометър да си купя - Дали такъв за ухо а също и какъв бебефон  newsm78 Някой с някакви препоръки
Утре ще ходя на у-ще но не знам каква е темата
Може да се видим с някои свободни мами
Поздрави и лека вечер

# 97
Здравейте и от мен!    Това че излизате по майчинство, означава ли че наистина ви остават 45 дни до термина?   Леле, значи събитието приближава- колкото и да го искам ,доста ме е страх. Но май е по-добре вече да се свършва, че да гушнем бебчовците.
 Най-накрая се разхлади при вас, сега да не хукнете пак по разходки и темичката ни да обеднее. Стойте си тук, че без вас ми е много скучно.
Херка, аз защо не мога да ги отворя тези твои снимки? Несса ми възбуди любопитството.
При мен за пореден път- нищо ново. Днес прахме калъфките на диваните и цял ден простирам, после пера и пак простирам (имаме доста дивани). А бебчо ми е застанал точно под гърдите и едва дишам. 
Оставям ви и отивам да гледам снимки.  Лек ден!     

# 98
Добро утро, банда

Във Варна вече времето се понася, иначе пак цяла нощ си бях на вентилатор, голяма жега  sweating Дано се оправи, иначе ще спя на работа или в колата, заплаших мъжо  Whistling

Добре дошли на новите мами и леко бременеене от мен  Hug

За моите 45 дена остават още доста ....цели три седмици, до тогава поне нет трябва да си прекарам вкъщи, че ще откача.

Целувки по тумбаците.

# 99
Здравейте, момичета!
Радвам се като чета с какъв ентусиазъм и хъс се подготвяте за срещата с вашите бабчета.Аз нямам никакво настроение и желание.Сигурно тази събота и неделя ще купим леглото, но ако ви кажа, че всичко ще ми е като задължение.Все ми е едно.Имам си едни разправийки и сега се чудя как да подходя към мъжа ми та да се изнасяме.Не, че има къде да отидем, но да си потърсим квартира.Съжалявам , че ви ангажирам с моите проблеми, но само ще споделя с вас какво ми каза свекървата снощи:"Не мога да кажа , да не идват /родителите ми и брат ми/, защото ти са роднини, но не може да идват и ние да се притесняваме, искаме тишина и спокойствие.Не можем да спим по цяла нощ."/тук не става въпрос , защото са някакви бурни и вдигат шум, а защото по принцип не спят по цяла нощ/.Ама като не спят не ходят в хола където пренощуват близките ми."Брат ти така ли смята да идва като се роди бебето?!".Ами той ще му е вуйчо. Cry Cry Cry Cry Cry Cry
Извинявайте!Чудя се как да накарам мъжа ми да се изнесем, защото той смята, че брат му ще е отново облагодетелстван /вече получи самостоятелно жилище от тях/, а ние трябваше да живеем с тях.
Съжялавам , че ви товаря с моите проблеми.Само исках да ги споделя с някой.Продължавайте поне вие да ме радвате с хубавите новини за вашите бебчета-какво сте им купили, какво ви е казал доктора.....
Много  Hug

# 100
О, има грешка в началото БЕБЧЕТА

# 101
  • Ботевград
Здравейте сладкишчета!
Черпя виртуално, вчера татито ме изненада приятно с първата му придобивка за бебчето - нова семейна кола ...  cook
Страхотва с голям багажник за количката!  Hug
Много съм щастлива, а и успяхме да я полеем подобаващо!
Тралежче, я по - весело! Как няма да се радваш на бебчето, което е най-голямото богатство на света! Все пак ти си бременната и ти трябва в момента най-голямото спокойствие  Heart Eyes
Не може да не идват близките ти  Crossing Arms при положение, че те идват да видят теб и да ти повдигнат духа!
  bouquet
Еййй супер, поразхлади се!
Целувки и сладък ден!

# 102
  • Стара Загора
Здравейте сладкишчета!
Черпя виртуално, вчера татито ме изненада приятно с първата му придобивка за бебчето - нова семейна кола ...  cook
Страхотва с голям багажник за количката!  Hug
Честита ви придобивка   bouquet Като ти прочетох постинга се сетих как преди 2 години когато се оженихме тръгнахме да си купуваме нова кола. Аз от коли много не разбирам...стига да е с хубав цвят и удобна за каране Mr. Green Но мъжо  Naughty държеше на голям багажник, че да можело да се събира количка и багаж за бебето /че аз като тръгна на някъде изнасям къщата Mr. Green/ Та накрая си купихме рено лагуна...с голяммм багажник. Само дето бебчо се позабави но важното е, че дойде и при нас щъркела. Няма значение кога...важно е, че сега чакаме с нетърпение малкото човече и тати е избрал такава кола, че да побира на мама багажа Crazy

# 103
Добро утро момичета,
тъкмо изпратих таткото на работа и веднага да видя РС.... Вманиачила съм се нещо.  newsm12
Гледам имало нощни птици. Явно киселини ги мъчат.
Аз очаквам днес родителските тела да се приберат, че ги нямаше цяла седмица и да мога да изляза най-накрая по магазини малко.
taralej4e  action032 тая твоя свекърва явно въобще не се съобразява, че си бременна...
Мисля, че дори и да се ядосваш, всичко пак опира до това съпругът ти да вземе решение дали да се махнете от там или не.
Лично аз бих излязла на квартира за мое спокойствие. (е аз не мога да понасям със собствените си родители да живея на 1 място повече от 3 седмици, пък какво остава за свеки)
Вие вече сте отделно семейство и разликата в поколенията най-много да раздели вас двамата със съпруга ти. newsm77
Zlatna, честита ви нова придобивка!
кръци благодаря за  stork-girl Hug
Лек и прохладен ден ви желая

# 104
  • София
Здравейте мамчета, отдавна не съм писала, че имах разни преживявания (пребих се на едни стълби, целите ги смукнах по дупе за щастие) а после бях у наште, че се оказа че сме сиотглеждали бълха, пръскахме и така Simple Smile Не съм чела назад и дано имам време, че напоследък все не ми стига  newsm78 Иначе аз съм добре, падането не ми се отрази почти по никъкъв начин освен някоя друга синка, повечко контракции и много хапчета Simple Smile Вече ми понатежава доста, уморявам се често, но времето наближава. По мои сметки началото, най - късно средата на Септември ще се срещнеме с малкия бебок, вече официално доктора ми каза да не си правя абсолютно никакви сметки за Октомври, Септемврси ще е и ако е като каката още в началото  Crazy Аз от днес започвам да пера дрешки и да оправям, че след 6 дена влизам в 9-и месец  #Crazy Багажа за родилното отдавна е готов и чака.

Общи условия

Активация на акаунт