Отговори
# 75
Едвам смогнах да изчета, а вие непрекъснато наваксвате с още и още!!
Хем искам като пиша да съм изчела всичко, хем като прочета всичко, забравям на кой какво имах да казвам  Laughing

Сега ще пробвам под ред, първо, благодарности на Кръц и Хера за темата!
Омни, не знам как си се престрашила да пътуваш при тези новини от доктора, добре че всичко е наред, но почивай повече!
КикиНики, и аз имам часове при Джонгова точно за 31.08 и после след 2 седм., може да се засечем!
Момичетата с диоптер, исках да ви питам понеже си правих този преглед с един специален апарат, за да ми кажат дали мога да родя нормално. Но нещо резултатите са объркани и моята док. при която ще раждам ме праща да ми го правят отново на друго място. Та въпросът ми е, какво всъщност представлява заключението от прегледа, как ви определиха риска от отлепяне на ретината? Аз имам някакъв конус миопикус, което спроред гинеколожката е показание за секцио, а според офтамоложката това е нещо нормално за всеки, който има някакъв диоптер и не е показание.  Crazy

Дано някой е наясно, че аз сега съвсем взех да размишлявам над + и - на секциото и нормалното раждане!

Сега разгледах и снимките... Божеееее, какви сладурски дрешки и подаръци си получила АИР! Златна свекърва!  Peace

# 76
  • Стара Загора
Бреййй направо буря се изсипа в наше село ooooh!
Гърми...трещи...ужасТ направо.
КикиНики мерси за инфото...ако не е много нахално ще ми дадеш ли сайта им..че да видя поне къде ще са. Но щом ще идват и в Стара Загора значи ще задържа покупката на количката /то не че съм се разбързала с другите работи Mr. Green/
веничка аз имам диоптър но е малък и незнам дали ще ме пращат на дофтор. Но братовчедка ми след такъв преглед и назначиха секцио...ако искаш ще я попитам какво точно е пишело.

# 77
Току-що разгледах снимките. АИР, всички неща са страхотни. откъде са тези невероятни хавлиики?
Кръци, спалнята ви е много уютна.
Да не забравя и да благодаря за новата темичка!!!
 Hug

# 78
Здравейте на всички мами .Днес като че ли е по- поносимо времето от вчера но нещо бебка напира май да излиза все ме ръчка точно от долу  #Crazyнаправо откачам.АИРразглеждах ти нещата за бебчо и какво да видя Laughingте някой като мойте само дето мойте са в розово.Свекърва ми работи в Гърция и ги е купувала от същия магазин JAMBO имаме си еднакви пелени само че мойта е в розово тази дето е с мечето и чорапките с пискюлчетата ги имам  newsm62 много са сладки и самите им материй са по хубави от колкото нашите.Ще си имаме еднакво облечени бебоци само сето не са в един град newsm62 thumbsupЗа сега чао от мен че ще ида да похапна малко cook

# 79
  • Стара Загора
Явно има в Гърция магазин бебешки от където да пазарят свекървите Mr. Green
Да са ти честити и твоите подаряци Цветомира  bouquet

# 80
Херка, много ще съм ти благодарна ако питаш братовчедка си защо се е наложило секцио!   Hug  Иначе аз в четв. пак съм на очен док. и ще видим той какво ще се произнесе!

Четох при септемврийките, там как валят бебоцииии! Към средата на септ. сигурно и при нас ще е същото! Направо не ми се вярва, толкова странно ми става по някой път като се замисля...

# 81
Вени,, много е стряскащо Crazy

Мен хем ме хваща страх, в същото време ми се иска да го видя вече този бебок. Heart Eyes

Мисля утре сериозно да изляза и да купя абсолютно всичко, което ще ми трябва за болницата-нощници, кърпи, лигнин и каквото още трябва. Дрешки, има време кога да се купуват, но чантата за болницата трябва вече да е готова smile3521

# 82
Привет на всички и от нас  newsm68
Невероятни сте и темата ви е страхотна. Кръц и Хера   - поздравления
Успях да ви изчета и да разгледам снимките.  HugСупер са покупките.Браво !

Може да се шмугна и при вас нали?  първоначално бях с термин 01.11.06, но доки ме писа в документацията за 31.10., а УЗ все показва 25-27.10.06. Както и да е все тая да сме живи и здрави, пък...... 

Embarassed аз още нищо не съм купила Embarassed, а съм в болнични от май и както върви няма да се връщам скоро на работа. Само обикалям магазините, чета из нета и все повече се обърквам,  дори и нищо не съм набелязала  newsm78 сега има толкова много неща, не като едно време..

веничка - аз съм с операция на очите и родих нормално първия път, предупредиха ме след операцията 5години да не раждам нормално, за да не се отлепи ретината, е аз ги спазих почти, без някой друг месец. Та послушай офталмолога, ако наистина е добър няма да те подведе. Ако искаш и с друг очен лекар направи една консултация. Аз до колкото знам до 4,5 - 5 диоптъра може нормално раждане, над 5 вече опасноста от отлепяне е по-голяма. колко е твоя диоптър?

Бреййй направо буря се изсипа в наше село ooooh!
Гърми...трещи...ужасТ направо.

и тук започна - Ужас е

# 83
Привет на Amelia при Октомврийките,
аз бързам да кажа какво каза доки:
Добре сме, всичко ни е наред, смучеше си пръста бебока като го гледахме. За околоплодни води - имало, да не съм се притеснявала.
За пола на бебето: "Ами то май на момиче прилича...."
Пусна ме да бягам смело и безотговорно по морето със 100 закани да си пия хаповете и ми заръча да "чета по малко" какво пишело по нета.  smile3532
Айде трябва да бягам, че мъжо тъкмо дойде.
 Hug на всички томбачета

# 84
веничка и аз трябва да се изследвам, защото имам -5 диоптъра, но до колкото знам това не е показател, важно е да ти прегледат очните дъна. Ти къде ходи да се прегледаш, момичетата от форума ми бяха препоръчали една докторка, но тя е в отпуска до края на месеца, а мен ме е доста страх да стоя в неизвестност толкова време. Още не съм се насочила и към лекар за раждането, защото не знам секцио ли ще е или нормално Sad И това вече започна много да ме панира.
За това ако можеш пиши ми на лични инфо за твоите лекари.

Поздрави на мамите купили толкова хубави работи за бебоците Hug Аз още нямам време за това, а и тази жега ... направо не се живее.

# 85
Така хубаво си поспахме с бебо следобед... При нас също разхлади.  Heart Eyes
Амелия, добре дошла!
Веничка, аз съм с -5 на двете очи. Наистина не е проблем диоптъра, а очното налягане. Моята офталмоложка ми каза, че няма проблеми за нормално раждане. Това го решава офталмолог, а не лекаря, който ще води раждането, той е длъжен да се вслуша в нейната преценка  Wink . За да си по-спокойна направи още една консултация с друг офталмолог.
Момичета, много са ви сладурски придобивките!  Hug
Херка, за мястото на леглото не знам какво да кажа - ти се реши как ще ти е най-удобно и близко малкото човече.  newsm78

Последна редакция: пн, 21 авг 2006, 20:33 от evelinar

# 86
Амелиа, добре дошла при нас Hug
Вписах те на първа страница, за 31.10.

Клеопатра, браво за беборана, че е добре. На теб ти сложих момиченце Grinning

И тук заваляяя - урааа, най-накрая newsm44

# 87
  • Откъм Варната
кръц кръц прати малко дъжд и насам че направо е ад.

веничка аз ходих на очен още преди оклоло месец, разшириха ми зениците, и с една лампичка ми свети в очите и гледа и каза че няма проблеми, нямам изменения на очните дъна и мога да си раждам нормално

Лека и прохладна на всички

# 88
...ха, още една ноемврийска мама е дошла при октомврийките...добре дошла, Амелия Flowers Rose

Здравейте, моми4ета! Flowers Sunflower Аз днес също ходих при доки и с бебо сме добре doctor...расте с 1-2 седмици напред, аз съм с нормално кръвно и май май ще ми слагате розов щъркел stork-girl...ми много срамежливо това дете бе, пак дупето му гледахме...доки каза 4е според нея е момиче, ама не можела да гарантира на 100%...иначе бебо си беше застанал с главата надолу и цял ден ме риташе в ребрата под дясната гърда... newsm32

...въпреки бурята Wear Umbrella, за която е писала Хера, аз още не мога да се разхладя sweating, а на туй отгоре се намазах и с крем против стрии, че да ми стане още по-топло...

Прохладна вечер на всички! bye

# 89
Добре дошли на новите мами при нас
Взе да се захлажда вече .От климатиците съм все със запушен нос ,а и както не ми достига въздух.... Sad
Тежи ми тумбака вече мнооооогооооооо!

Общи условия

Активация на акаунт