Отговори
# 60
  • Стара Загора
Така ето снимки на нашето леговище Mr. Green Ха сега....значи аз мисля...стената където е компа сега /компа ще го места до гардебора..т.е на снимката където мъж ми глади/ На празната стена като се започне от ъгъла..значи едното нощно шкафче, спалнята, другото нощно шкафче, леглото на бебчо. Но леглото на бебчо ще дойде до вратата на спалнята...дали е удабно да е до вратата? Rolling Eyes
Вариант 2 : където е компа сега да е спалнята а леглото на бебчо да е на стената къде сега са главите ни когато ние спим.
КикиНики количката наистина е хубава но и аз искам инфо...от къде е..колко струва и марката.
AIR-че страхотни дрешки..пък хавлийките едни такива мънички и сладкииии Heart Eyes Наистина толкова тоалети, че вашия бебчо трябва да е всеки ден с нов Flutter

# 61
evelinar, твойта акушерка звучи точно като мойта и като дофтора ми. Харесвам. В смисъл, нейната философия е определно на първа почит в тукашния край.

За ТАПАТА - и аз така знам, че първо тя пада, после водите се разливат. Ама на една приятелка от августовските майчета й паднала тапата и никви води не тръгнали, щото бебо веднага запушил с главичка (родил се е почти 4200 малкия сладур). Та родила тя и тогава текнали водите Wink.

Мене ме мързи да снимам пазара за бебо, но като тате сглоби кошчето и си купим количката ще снимам всичко накуп Wink. Разгледах вашите сладурийки и нямам търпение вече да направим албума с ревливите бебоци, натъкмени с тях.

Херски, пу първа разгледах Simple Smile. Много вий гушливо леговището ве!

П.П. Аз пак страдам - врата на подземния гараж е счупена и може да се отвори само ръчно, ама аз не мога Sad и сега съм наказана до ремонта й.

# 62
Здравейте мамчета и от мен!
Отдавна не съм се вкючвала, но ви изчетох на един дъх Simple Smile
Страхотна нова темичка again Peace
Вече съм в 45 дни по майчинство  Heart Eyes от кога ги чаках и броях последните рабони дни. толкова планове и списъци съм подготвила за идните седмици, но ... не предвидих възможните изненади  Confused Слава богу засега продължавам да бременея, макар и доста обезспокоена... В петък реших да отида на док ,поради това че ни предстоеше пътуване на хлад в планината и това че той излиза в отпуск от 23ти т.м. Оказа се, всъщност мъжа ми ми обърна внимание предишната вечер, че корема ми е паднал ниско, а и на мен ми се стори че ми изтичат околоплодни води (досега не съм имала течение повреме на бремеността, та белезникавата течност ме шокира #Crazy). Док каза че наистина водите ми му се виждат малко  ooooh!, но това което смятах, че са се оказа течение или пиш  Blush Направи ми и вагинален преглед, за да установи дали имам разкритие - Слава Богу намах  Praynig, но каза че шийката на матката ми е паднала ниско, което от своя страна означавало, че бебка се 'приготвя' за голямата Среща - за това обаче й е много рано  Naughty
После ме изпрати по живо, по здраво на планина, като каза да не си отлагам почивката и че не може да каже дали ще родя същия ден или на следващия, или на термина си, а дори каза че може да пренося - така се ошашавих  Shocked , че не го попитах нищо повече. Само дето не ми се искаше да си тръгна от б-цата, та той ми каза да отида в последния му раб. ден преди отпуската, за да ме види пак - ами до тогава ако стане, ами ако ли като излеза... аз какво?  #Crazy
Отидохме на планина, избягахме от жегите в Сф., така малко по-рядко оставах насаме с мислите си, а как пътувах - почти с краката нагоре да не тръгне бебо надолу Crazy
Утре ще ходя отново при док., дано сега не забравя да го разпитам. Имам по 20-30 контракции на ден, пия по 3-4 хапа магнезии, а тая нощ дори 1 нош-па глътнах - по мое предписание (като незнам от кое по колко да пия).

Много съм объркана момичета  Sick Имам уговорка с този лекар. Досега нямах никакви проблеми, а сега - дали ще ми се размине  newsm78 , а бебка е толкова мъничка още. Аз дори чантата за родилното не съм приготвила, бях оставила всичко за тези 45 дни Thinking
Стискайте ми палци, имам нужда от вашата подкрепа  Praynig

П.п. да ви споделя за теста за околоплодни води: ако някоя бъдеща мама се съмнява, като мен, че й изтичат води може да провери дали е така като капне 1 капка йод върху превръзката, където е мокрото петно. Ако позеленее, обаждайте се веднага на акушерките и лекарите си., ако не - споко! други течности са  Wink

Стана много дълго! Sorry ако съм ви отекчила.
Прегръшам ви и потупвам по коремчетата  Hug

Добре дошли на новите мами   bouquet

# 63
За Хера и Кръц,които питаха:
Количката е Премаман,цялата със всички джаджи струва 650 лв,обаче като направиш покупка над 500лв ти издават една карта,с която ползваш 10% отстъпка при покупка на дрешки и 5% за останалите работи. Та значи смятайте 5% отстъпка на 650 излезе 617,50. Като се има предвид,че само столчето за кола струва над 100лв,а и виждах чанти,които също там вървят,а пък тази е доста голяма,с 3 преградки вътре,с отделения за шишета,сигурно отделно би била 100-ина лева,и другите работи-излиза изгодно. Лека е и влиза в асансъора:) А има и 1 година гаранция,казаха,че ако трябва да се поправя за по-дълго време, давали "оборотна" количка,а ако повредата е много голяма-направо нова. Дано не се налага да проверявам дали наистина са толкова коректни... По-рано на страницата на премаман се отваряше каталога им,ама нещо днеска не можах да го отворя,и затова я снимах.Ако случайно някой успее да отвои каталога им,или пък го имате вкъщи,снимката на нашата количка е на 225 стр,а другите разцветки са на съседните страници:)
Айде пак лек ден!

# 64
Херка, така както видях снимките аз бих се спряла на номер 2. Само не мога да разбера, къде точно ти се намира вратата на спалнята, там където е компа сега или на стената срещу нощните шкафчета, както са сега?
Така както можах да разгледам Вариант 2 за мен е по-добър, защото ще е по-свободно да се въртите покрай легълцето - ти , татито , има място и от двете страни на легълцето и така по-лесно ще го преобувате и повивате. Ти ще спиш предполагам, от страната, където е легълцето и така ще можеш да си гледаш бебо постоянно. А когато си в другите стаи, оставяш вратата отворена и само надничаш и виждаш легълцето и бебко, а иначе , ако ти се пада зад вратата, ще е по-неудобно за теб.

Е Кикиники, наистина за толкова много джунджурийки, т.е. за всички , които са ни неоходими, крайната цена излиза евтина. В същото време не е тежка. Ще питам аз тук в Русе, къде продават и ако не мога да си я купя от тук, ще я поръчваме.

# 65
  • Стара Загора
Кръци вратата на спалнята е след като свърши компа  Flutter Ако е вариант 2 бебчо идва по-близо да терасата...и по-далече от вратата на спалнята
КикиНики наистина с всичките части не е скъпа количката...ако трябва да си ги купуваш отделно повече пари ще ти дойдат дори. Ние тук в Стара Загора нямаме такъв избор на колички ooooh!
Несске не се помайвай ами снимай, че да оплакна малко очета и аз Mr. Green Гушливо ни е леговището ама две години ни трябваха докато сътворим нашия бебчо Crazy Тъй като го гледаш 1,70/2,00 е спалнята...а вече мъжо ми пречи Mr. Green

# 66
включвам се много набързо,че току що го прочетох ,да не забравя!
сладурче казва,че при нея тапата не е била паднала,но водите са потекли.
при теста с йода ,не се получил зеленикав цвят.
очевидно при съсмнения за спукан мехур е най-добре да се отиде до избрания гинеколаг или друг или в спешен кабинет на някое от родилните .там и без ултразвук могат да направят тест за да установят   какво точно е течението.

# 67
Хера,в сайта на Премаман пише,че през септември ще отворят нови магазини в Стара Загора и във Варна. В интерес на истината в софииския има доста богат избор на колички,някои от които на цени са даже и повече от 3 жигулита,не помня вече кой беше дал такова сравнение:) Нещо не мога да се ориентирам къде точно са ти гардероба,компютъра и вратата на балкона,но при всички положения май не е много добре да е близо до врата бебето,че ще се влиза,ще се излиза,да не е на течение малкото. При нас всъщност ще е на "проветриво" място,понеже стаите са ни доста просторни,но нали и аз съм спяла там почти до 5-6 годишна възраст,пък ей ме на,а и доста здрава съм била:)
Мале като чета как вече за изтичане на води пишете,направо тръпки ме побиват,сега ще възникват все повече въпроси за това,което ни чака... Аз все пак съм близо месец след повечето от вас,вие вече сте болнични ,пък до мойто официално такова остава около месец...Ама то нищо не се знае:)
omnipresent ,стискам палци бебчето да си поседи по-дълго в корема на мама,та да има време да си порасне:) леж си повече и се остави да те глезат околните,сега ти е паднало:)

# 68
Здравейте,бременелки
Ходих на лекар днес всичко е наред с водите и плацентата ама си имаме гъби и ми изписаха някакво кремче.
Честито за придобивките на Кики Ники и АИР много са сладки!
Ангелина в Русе няма голямо разнообразие от легла дори и да си харесаш нещо го няма в наличност.Аз от 10 дена се опитвам да дам поръчка за моето ,но склада бил в почивка.
Вчера изпукахме от жега на юбилея бяхме запазили места навън и беше ад.Носих си възглавничка да си подпирам гърбеца  Grinning
кръц кръц за тази марка колички най-вероятно няма да намериш в Русе.След моите разходки установих ,че има Чиполино Бертони,Чико,Мак Ингланд и Куини.Като Куини и Чико са с поръчка ,а останалите ги има в повечето случаи в наличност.

# 69
Качих снимки на количката- доста са,ама всичките джаджи не можех да ги събера на една поза.
.
.
.
 Кръц,много ви е готина спалнята...
 АИР,дрешките са страхотни! Като гледам
HELP! Моля ви момичета, кажете къде си разглеждате покупките??? Аз ли не търся където трябва...  newsm78

Последна редакция: пн, 21 авг 2006, 15:46 от omnipresent

# 70
Омни, имаме си сайт. Пише каква е паролата ни, на всяка първа страничка, от всяка една тема. Сайта е е www.snimka.bg, потребител octomvri, парола 2006 влизаш и разглеждаш албумите. Ето сега специално на придобивките адреса:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=54302&photo=1

# 71
офф! много 10кс Laughing
каква съм шматка!!!
Влизам и ви разглеждам мами с кореми, но не можех да открия останалите албуми...
виках виках неволята и открих много интересни папки  Mr. Green

Още веднъж  Hug

# 72
и аз да се разпиша, много сте писали браво на Вас  Hug

Аз си изкарах супер отпуската плаж, море и бира   grinning039  sport027 beer2 и ядене естествено него пък къде го изтървах  Wink

Кръц- супер ти е спалнята и аз искам или да дойда у Вас  smile3534 newsm08 newsm53

Хера, моето предложение е на мястото на компа, според мен е най- добре там, ама ти си преценяваш  Peace  

KikiNiki- и твоята количка ми харесва  Party

Аз още нищо не правя, чакам да стане септември, че ми е топло, да му се не види никъде не ми се ходи и т.н.

HELP! Моля ви момичета, кажете къде си разглеждате покупките??? Аз ли не търся където трябва...  newsm78

като отидеш на албума, най отдолу има другите албуми на потребителя отдолу на страницата дано ти стана ясно, за всеки случей http://www.snimka.bg/album.php?album_id=54302

чао от мен за сега, че първи работен ден сред отпуска откачам Tired

# 73
Здравеите, момичета!
Радвам се, че въпреки непоносимите жеги, ние сме поносимо добре. Днес бях на запис на тоновете. Те са добре, но кръвното ми е много ниско - 85 на 60, а и границите маи са доста близки newsm12. Ббечо тежи около 1,600кг. Това добре ли е, че на мен ми се вижда малко. Една приятелка сега прави магазин за детска козметика и др. такива. Заредила е някаква нова марка немска - Саносан. Някои чувал ли е нещо за нея?
Дано утре вече започне очакваното захлаждане newsm17

# 74
Здравейте момичета,
Днес времето е май по-поносимо.Аз вчера ходих до Илиенци и чесно казано съм доста разочарована.Колички почти няма /има в 2-3 места и те бяха масово летни/.Някъде бях чела,че там имало склад на Чиполино,но не го намерих.И в крайна сметка купих на бебо само едни много сладки чорапки.
Чудя се вие по колко шишета ще купите?Гледах комплекта на Авент са 4 и ми се видяха много?
Новата темичка е много готина.Благодаря на Хера и Кръц.
И аз от 17 съм болничен,ама ще поработя още малко,надявам се да не родя на работното място,ама в къщи  ще откача.
Покупкиге са Ви страхотни.Като ги гледам искам вече да раждаме.
Е лек ден от мен

Общи условия

Активация на акаунт