Медицински център за асистирана репродукция Варна

• 42 802
  • 772
  •   1
Отговори
# 150
А сега юли и август дали ще правят

# 151
В понеделник бях там и питах док кога ще почиват. Каза август.

# 152
Просто чудесно....Значи трансфер най-рано септември,ако не изскочи нещо друго,което да го отложи.Силно се надявам поне Ковид да не ни провали плануваната почивка,че да презаредим батериите и да се въоръжа с още търпение!
Съжалявам,но ми докривя!

# 153
Хора, аз родих на 22.06 бебе Максим 🤪 Много сладък, ще кача снимка скоро ☺ Утре ни изписват от болницата. Безкрайно благодарна съм на д-р Александров и целия екип за това сладко същество! Бобчита, да, наборчета са, да са живи и здравички! Кафи, успех и на теб и да гушкаш скоро бебо. Много готино чувство е цялото преживяване с всичките му трудности и перипети преди и след раждането. Пожелавам на всички тук дечица, сигурна съм, че ще го постигнете с търпение и вяра😊

# 154
Честито Флори!Да е здравичък Максим!♥️
Десита, дано си починете и презаредите, прегръдки и горе главата♥️

# 155
Флори,честит да ви е Максим!Нека е здрав,щур и упорит. Хубаво име сте избрали.
Орион 💕☺

# 156
Флори, честита радост! Безброй щастливи мигове заедно ви пожелавам! Hug

Разкажи малко за раждането като имаш време Grinning

Деси, не така, де! Какво му е на септември, хубав месец за бебеправене Simple Smile

# 157
Флори честито многу да ви радва

# 158
Флори , честито бебче и бързо възстановяване 😍

# 159
Момичета ,как сте?Някой има ли отзиви от четвъртия етаж на АГ?Верно ли има само от ромския етнос представителки?
Близка на мъжа ми скоро ще ражда и за нея питам,и ако знаете как е в стаите,има ли ремонт правен?Че някой й казал,че е голяма мизерия .

# 160
Floriii честита радост. Бъдете здрави и много спокойни Simple Smile и нека им повече такива прекрасни новини тук.

Момичета, аз да се отчета, с бъбреци или без ние така или иначе няма да стартираме, кистата все още си е там и продължавам още 1 курс с логеста. Някак ми олекна, че не аз съм отказала, някак от самосебе си организма ми е решил да ми помогне, макар и по неприятен начин.

За мен остава да се радвам на лятото, а на вас успех със старта, с резултата, чакам с нетърпение да ни радвате тук. Стиснати палчета за леки и успешни процедури Simple Smile

# 161
Ей така те харесвам-позитивна!Всичко ще се нареди😉.
Колко време след като спря Логеста ти дойде?Плануваме почивка,обаче първо трябва да ида на преглед на 2-ри ден от Ц.И някак си се опитваме да наредим нещата,но всичко зависи от моя преглед.

# 162
На втория ден леко зацапа вечерта, на третия вече си беше нормален М. Но аз го пиех късно вечер в 22:30, не знам до колко влияе. Обаче най-якото е, че ми дойде направо без да разбера. Няма болка, няма стягане, направо кеф.

# 163
Момичета с коя акушерка контактувате

# 164
Момичета с коя акушерка контактувате

Малена

Общи условия

Активация на акаунт