Медицински център за асистирана репродукция Варна

• 42 845
  • 772
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро 🌞
Надежда,ти как си,кога ще стартирате ☺?
Аз съм втори курс Логест и все така си чакам трансфера.
Любица,и на всички,на които им предстои стартиране или са в процедура успех 🍀

# 226
Добро утро 🌞
Надежда,ти как си,кога ще стартирате ☺?
Аз съм втори курс Логест и все така си чакам трансфера.
Любица,и на всички,на които им предстои стартиране или са в процедура успех 🍀
Любица стискам ти палци ❤️Ще успееш,Десита успех мила ❤️прегръщам те . Аз все още съм на лятна вълна,пукам се от плажове .Не съм решила още кога да стартирам,още се ми се почва ,ще видим на есен 🌈

# 227
Здравейте момичета, до сега само ви четях, но най-после се реших да пиша 😊 Аз съм една от щастливките на доктор Кисьов, другата седмица влизам в 4ти месец 😊 Първи опит ин витро, след 4 неуспешни инсеминации, както и първи ЗЕТ (свеж трансфер нямах). Пожелавам успех на всички🍀🍀🍀Аз чак сега започвам да осъзнавам какво ми се случва и че е истина😊

# 228
  • Варна
Аз още не смея много да се хваля.
Трансфера ми беше на 05.07.2020г. на едно 5 дневно бластоцистче /не знам точно в коя г.с. съм, всеки казва различно/. 
ЧХГ на 13.07 -  67.72, 15.07 -169.70 и на 17.07 - 448. Много добре нарастваше, но от тогава не съм пускала тест, викат ме на преглед чак на 31.07. Все се чудя дали е още там. Иначе нямам абсолютно никакви симптоми, чудя се дали съм бременна, само до положителния тест имах леки придърпвания ниско долу и това е.
Както казах още не смея много да се радвам докато не мина рисковите седмици. Дано този опит да е успешен!

Иначе да ви питам къде си водихте ЖК и къде правихте фетална морфология?

# 229
Олеандър, там ходих на фетални морфологии,всеки преглед е ФМ и ти дават диск да се радвате вкъщи.
Споко,там е бебето,симптоми нямах и аз никакви,а първия преглед беше в 7г.с.
Деси,Любица,успех!
Надежда,браво,тъй се прави,това ти трябваше на теб.Като решил да почваш само драсни да стискам палци:heart:
Ние сме добре,Зори откри активната гимнастика и въртележката над леглото и по цял ден гука на тия дрънкащи неща ,най-любимата й играчка все още съм аз и си говорим и гушкаме постоянно .Аз хванах тен от тук от там,изгорях на гривна и часовник:bowtie:

# 230
  • Варна
Bobchita, отделно ходи ли на ЖК по здравна каса някъде? То е ясно че ще ходя при тях на частни прегледи, но ми се иска да се запиша и при друг добър доктор, никога не е излишно 2-ро мнение.

# 231
Bobchita, отделно ходи ли на ЖК по здравна каса някъде? То е ясно че ще ходя при тях на частни прегледи, но ми се иска да се запиша и при друг добър доктор, никога не е излишно 2-ро мнение.
Ходих,не е добър лекар и затова мълча,само за болнични я ползвах,че дава от начало,а не от 13 г.с.Даже й забраних да ме преглежда.

# 232
  • Варна
Ходих,не е добър лекар и затова мълча,само за болнични я ползвах,че дава от начало,а не от 13 г.с.Даже й забраних да ме преглежда.

Ох, от такива най ме е страх! Може би не е лошо да споменеш името, за да се предпазим Laughing

# 233
Ами тя толкова си може жената.
Ще ти я пиша на лични,че пък с болничните ме спаси,не е за бременни работата ми.А няколко преди това ме отрязаха.

# 234
Здравейте,
аз получих заповед за финансиране от Фонда, но ми казаха че ще ме включат в графика за Септември. Мислите ли че ще е проблем да се помоля часовете ми да са след 13:00, тъй като съм на работа преди обяд? Доколкото разбрах д-р Александров идва малко по-късно в клиниката, но не знам още дали ще ме насочат към него или към д-р Кисьов.

# 235
  • Варна
Здравейте,
аз получих заповед за финансиране от Фонда, но ми казаха че ще ме включат в графика за Септември. Мислите ли че ще е проблем да се помоля часовете ми да са след 13:00, тъй като съм на работа преди обяд? Доколкото разбрах д-р Александров идва малко по-късно в клиниката, но не знам още дали ще ме насочат към него или към д-р Кисьов.

По време на стимулацията мен винаги ме викаха към 13:00ч., така че не мисля да е проблем.

# 236
Д-р Анжел води жк , отделно работи и в клиниката . ФМ при Александров .

# 237
Надежда,Бобчита благодаря ви момичета!
Надежда,презареди здраво батериите,че сега като дойде бебчо ще ти е нужна тази енергия.Пожелавам ти този път всичко да мине по мед и масло.
Бобчи,представям си колко е интересна Зори,всеки ден ви поднася по нещо ново и забавно ☺.Да е здрава и само поводи за радост и усмивки да ви дава 💕.
Олеандър,Съншайн честито, ☺.
Разтоварихме и ние с почивка в планината,после на моренце.Днес започнах и нова работа,така,че на моменти забравям,че ми предстои ЗЕТ.Доволна съм,че успявам да отвличам мислите си и не го мисля ☺.
Още веднъж успех на всички,а на бъдещите майчета-лека и безпроблемна бременност 💕🍀🌞.

# 238
Успех на всички в процедура, предстояща такава или с вече успешна.
След 4 дена на Гонал 300 се видя само един фоликул. С много намален резерв съм, но дано се появи още някой в следващите дни Simple Smile

# 239
Moonwind, не го мисли от сега. Аз бях 5  дни на гонал 300 и все се виждаха само 2. В крайна сметка успяха на пункцията да изкарат 4 я, от тях 3 чудесни (по думи на док). А аз се тревожех какво ще правя, ако от твзи 2 не излезе нищо читаво. Докато не мине пункцията не се знае какво е положението Simple Smile успех.
Аз да попитам, гледам пишете, че че започвате процедури, в крайна сметка ще почиват ли август, или не? Ще ходя тези дни така или иначе, ама да си питам Simple Smile
Чудно лято на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт