Медицински център за асистирана репродукция Варна

• 42 867
  • 772
  •   1
Отговори
# 255
Бобчи , трябва да разпишат документите . Копия на лични карти . И двамата трябва да са там . Поне така беше при нас

# 256
Бобчи , трябва да разпишат документите . Копия на лични карти . И двамата трябва да са там . Поне така беше при нас
Верно,сега се сетих.Ние вкъщи ги писахме,мерси!

# 257
На нас по-миналия месец ни дадоха според фактора документите да си ги попълним и подпишем у дома. После ходих сама и на място ми разпечатаха етапната епикриза. АМХ и спермограма правихме като взехме комплекта документи, за да са готови при последващото ходене. Подадохме края на юни, хванахме комисията първата половина на юли и заповед получих след 20 юли.

# 258
  • Dope Reach
Здравейте, момичета! Преди време писах с въпроси за д-р. Кисьов и МЦАР като цяло, отново благодаря за полезната информация. Днес правихме ЦС, тръбите са проходими, изследванията са добре. Аз съм с поликистозни яйчници. Имам забременяване и износване до 7-ми месец. Но след стимулация като за инвитро, направена в Тутракан. На Кисьов това не му хареса, каза ми, че било прекалено. Което със сигурност е така от гледна точка на това, че яйчници като моите са непредвидими. Изписа ми Летрозол от другия месец, а този да опитаме все пак естествено, според него ще имам късна О, ако изобщо имам.

Много съм доволна от отношението към мен, особено на Малена и Ебру. Радвам се, че ми обърнаха внимание и доктор, и акушерки. Много се моля това да е моето място и мъките ми да видят своя край. Ще се радвам да получа информация, ако някоя от вас е минавала по сходен път. За първи път чувам за това лекарство, дано  ми помогне. Simple Smile

# 259
Аз съм била на Летрозол,то е за лека стимулация,пих го от трети до седми ден на Ц,по един или два фоликула правих.Кофтито беше,че се опъпчвах на подкожни дебели пъпки,но не е болка за умиране.Екипа е страхотен,много са мили всички и си вършат работата със сърце.Успех!

# 260
Здравейте!
Пожелавам успех на започналите процедури!

Аз идвам да ви почерпя

Скрит текст:
     Днес дъщеря ни става на 6 месеца! ❤Едно прекрасно момиченце, една топла усмивка, едно неземно щастие,  гордостта на мама и тати! ❤Обичах я още преди да я видя, когато бе малка като зрънце, за мен тя се роди първо в сърцето ми, а после заживя и в коремчето ми (благодарение на др. Кисьов и на нашите смели опити), един копнеж се сбъдна преди 6 месеца и се роди Тя. Не бих могла да опиша радостта и любовта си към нея (но всяка майка ще ме разбере)... любов чиста, безрезервна, дълбока, истинска!❤ Благодарна съм, че сме благословени да имаме дете и че това сладко момиченце избра нас за нейни родители! ❤Пожелавам си само да сме здрави, всичко друго заедно ще го преодоляваме и постигаме! ❤Вече е една малка госпожица, опознаваща света, не е малко крехко бебче, все още адаптиращо се към околния свят; вече е любопитна, комуникираща, раздаваща много целувки и прегръдки (разбира се, любимо й е да я нося на ръце). ❤С всеки един ден тя все повече расте, все повече ни изненадва с муцунки, гукане, та дори и думите Мамо (но са неосъзнати и ще се зарадвам още повече когато ги каже осъзнато)...😊
Потъвам в очите й, в прегръдките й, тя е кътче Рай на земята за мен, моето кътче, моята дъщеря! ❤Почерпете се за наше здраве (знаете, че темата ми е на сърце).  ⚘

Скрит текст:

# 261
Леле, колко бързо минава времето Simple Smile

Честита 6та месечинка на съкровището! Да ви е много здравичка и с усмивка да прави своите нови открития Flowers Four Leaf Clover
Пожелавам ви, това безмерно щастие никога да не секва Hug

# 262
Орионче,изповед на една щастлива майка......настръхнах, силни думи идващи право от сърцето и душата 💕.Нека е много здрава малката пухкавелка 😊.
Момичета,някоя от вас има ли информация кога Проф.Кисьов и Малена ще са в отпуск?Следващата седмица ще трябва да уговарям преглед,че днес изпих последния Логест и се чудя дали ще успея да се свържа с някого?
Усмихната и слънчева събота 🌞💕

# 263
  • Варна
Орионче,изповед на една щастлива майка......настръхнах, силни думи идващи право от сърцето и душата 💕.Нека е много здрава малката пухкавелка 😊.
Момичета,някоя от вас има ли информация кога Проф.Кисьов и Малена ще са в отпуск?Следващата седмица ще трябва да уговарям преглед,че днес изпих последния Логест и се чудя дали ще успея да се свържа с някого?
Усмихната и слънчева събота 🌞💕

Ако не се лъжа Малена каза, че от 10 август излиза в отпуск.

# 264
В такъв случай Ани ли поема пациентките на Малена или Ебру?
Имам само номера на Ани и Малена и сега незнам на кого да се обадя.

# 265
Малена е от 10.08 две седмици в отпуск.
Кисьов не е ли лекар,професор,доцент май не е.
Орионче,да е здрава и щастлива принцесата,а вие много да я слушате:heart:

# 266
Бобчи,ако не се лъжа Кисьов е Професор.
Как сте вие?

# 267
Малена е от 10.08 две седмици в отпуск.
Кисьов не е ли лекар,професор,доцент май не е.
Орионче,да е здрава и щастлива принцесата,а вие много да я слушате:heart:

Незнам миличка Малена се обрща към него със доцент от там знам

# 268
Орион,честита месечинка на малката принцеса.
Любица,как върви при теб стимулацията?Успех на пункцията и да извадите много яйчица.

# 269
Деси,на Ебру защо не звъниш,тя е доста позитивна,и аз нещо не се разбрах с Ани.

Общи условия

Активация на акаунт