Медицински център за асистирана репродукция Варна

• 42 870
  • 772
  •   1
Отговори
# 270
Нямам номера на Ебру,ако някое от момичетата го има,ще помоля да ми го прати на лични,че достатъчно оспамих темата вече☺.

# 271
Нямам номера на Ебру,ако някое от момичетата го има,ще помоля да ми го прати на лични,че достатъчно оспамих темата вече☺.

В понеделник ще го взема забравих в петък

# 272
Не знаех,че Кисьов е професор Grinning
Бобчи,ако не се лъжа Кисьов е Професор.
Как сте вие?
Добре сме,Деси,бъхтим напред назад и чакам есента,че много жега,толкова време навън не съм прекарвала от детски години Grinning
Успех на всички!

Кисьов е доцент Кисьов Simple Smile

# 273
Да, Кисьов отскоро е доцент, бях в процедура когато ми се похвали и черпеше с бонбони, а за номера на Ибру сега ще те го напиша на лично 😊

# 274
На мен доц. Кисьов ми каза, че ще отсъства началото на септември, но не разбрах точно кога. Понеже нямаше как сега да почна, като видя кога очаквам евентуално следващия цикъл, предложи октомври заради отсъствието. Така че август трябва да е на линия.

# 275
Благодаря ви!
Наистина времето лети и като че ли вчера беше когато изплака малката, когато я гушнах трепетно за първи път, помня как леко я погалих, все едно може да се счупи😄
Днес имахме един прекрасен ден, утре продължаваме със снимки тримата(че днес основно се занимавахме с малката, с почерпката и с нейни снимки, та наистина е голяма жега във Варна ...не се търпи),утре вече се надявам и аз да се гримирам😄

Да,ДрКисьов е Доцент(нямам навика обаче да го пиша така, за мен титлите не са важни, не крия, че ми е на сърце т.като с него се преборихме, той вярваше в мен повече от мен, хем ме радваше, хем ме ядосваше като каже с усмивка Илианче, ти за мен си бременна (пък аз не бях)...просо не виждаше защо не става, първата ни среща бе 2015г, помня всичко до всяка подробност, помня че след спермограмата имах един супер щастлив ден, само се усмихвах, понеже беше повече от добра и това ми даде надежда...но после 4 инсета ...и доста сълзи ...
Помня миналата година на всеки преглед ме питаше До къде стигнахме,Илианче... и аз с трепет казвах седмицата...После наближи и му казвам, че ме е страх и той Е, то нали знаеш, само лудият не го е страх...хахаха

Та така де...още много мога да разказвам)

Той стана доцент малко преди да родя, поздравих го на изписването като ходих да ги черпя, но тогава много не бях в час😄гърдите ми щяха се пръснат от кърма, мислех си за бебчо, а и не бях спала нормално...

Та...Бобчи, ти ходи ли да ги видиш екипа и ако не  си кога мислиш...
Аз не съм още, то не бе ковид (много му се дразня!!!), то не бе друго ...малко ме е страх, че вече 2 пъти малката мина през нещо, вдига температура ден и половина, малко червено гърло и после минава, ама я пазим повечко, че ни взема акъла. На мен ми побелява косата (ей, така да те боли за някого,  никога не е било!).
Дори не знам как са мерките горе, а и сигурно все са доста заети.

# 276
Ходих съвсем скоро да благодаря и да почерпя екипа,беше много мила среща.Зори я облякох с тематично боди за срещата,абе много беше готино.Много отлагах заради режима,жегата и т.н.,ама отидохме.

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 23:25 от Bobchita

# 277
Браво!
Ох, хубави,  пу пу
И младши ме е преглеждал и беше на трансфера.

Какво беше бодито?

# 278
Бодито е подарък от моя приятелка и пише "Направено с любов",пазих го за тази среща и всички се изкефиха.Младши беше много до мен и искаше да забременея,колкото и аз го исках.

# 279
Аз помня в началото отивам за някви документи след неуспешни инсета и той понеже понякога помагаше или заместваше ДоцКисьов и се виждаме рядко, та ме гледа и се чуди що пак съм там...хвана ме срам...ама кво да правя, бебе нямаше ...То като стана пък, той тръгна по чужбина, хихи.

Готино боди.
Ние имаме с различни надписи от племенниците, но повече вече са малки, толкова много дрехи ги сложихме по 2 пъти и айде за следващото бебе,хихи.

# 280
Аз всичко пазя за приятелката ми която отива на инвитро,пък ако решим за второ тя ще връща.Само деца да има!

# 281
  • Dope Reach
Кисьов ми каза, че няма да го има първата седмица на септември и се разбрахме да се видим втората. Но все пак ще звънна, за да съм сигурна, че е там.

# 282
Добро утро, моля ви за съвет...
Направих консултация с доц.Конова от КИРМ Плевен, тя ми назначи изследвания, от които ми излизат положителни уреаплазма и хламидия, назначиха ми лечение с антибиотик. Не съм коментирала нищо с никой от МЦАР и сега незнам какво да правя и с кой да говоря. С никой досега не съм се срещала, освен с Ани и с нея имахме оговорка да ме включи в график за септември на 2-ри ден от цикъла. До тази оговорка се стигна чрез проф.Ковачев. В МЦАР сме пускали само АМХ и спермограма преди кандидатстване по фонда. Наистина ми е много сложна организацията на работа...

# 283
Добро утро, моля ви за съвет...
Направих консултация с доц.Конова от КИРМ Плевен, тя ми назначи изследвания, от които ми излизат положителни уреаплазма и хламидия, назначиха ми лечение с антибиотик. Не съм коментирала нищо с никой от МЦАР и сега незнам какво да правя и с кой да говоря. С никой досега не съм се срещала, освен с Ани и с нея имахме оговорка да ме включи в график за септември на 2-ри ден от цикъла. До тази оговорка се стигна чрез проф.Ковачев. В МЦАР сме пускали само АМХ и спермограма преди кандидатстване по фонда. Наистина ми е много сложна организацията на работа...

Отиваш , питаш Ани с кой екип ще работиш , говориш с лекаря си и септември действате ако решиш , че те са твоите лекари . Всеки лекар си има похват с които работи и е хубаво да се спреш на един , защото лекарствата от единия може да пречат на другите . Работи с един екип , слушай и прави всичко което ти казват и успеха ще е на лице . Преди време имаше една пациентка която ей така слушаше още трима лекари и опропасти първият си опит , сега ходи и плюе клиниката , без да каже, че тя сама си спря хапчетата , пиеше други и т.н ..... Успех желая .

Как сте останалите 🙂 аз днес отивам да преча в клиниката . Предварително се извинявам, на всички които ще се подразнят от това, че ще крада от времето им с Док 🙂.
Хубав ден

# 284
Момичета коя от вас имаше номера на Ебру, че моя приятелка ще стартира и трябва да се уговарят .

Общи условия

Активация на акаунт