Медицински център за асистирана репродукция Варна

• 42 885
  • 772
  •   1
Отговори
# 300
Джиджи,честит да ви е малкия юнак!
Нека бъде здрав и да ви носи много щастие и усмивки☺

# 301
Честито на най- новото бебче в групата! Да е здраво и щастливо!
Дано в най- скоро време групата ни се напълни с много нови добри новини... Simple Smile

# 302
Ех, че хубава новина съм изтървала. Добре дошъл на юнака. Здраве и щастие и много щуротийки да ви се случват заедно Simple Smile

Момичета, помагайте, според вас възможно ли е двумесечен прием на противозачатъчни да окаже сериозно влияние върху цикъла? В момента чакам след първи месец без хапчета. Обаче отдавна вече имам ПМС, а М няма. Трети ден закъснение, ако изобщо имам шанс да ги броя с моя хаотичен цикъл. Яд ме е, че не си купих тест днес, а утре цял ден съм по задачи и няма да успея да направя. Ей тоя моя организъм е решил да ме по бърка и това си е.

# 303
Ех, че хубава новина съм изтървала. Добре дошъл на юнака. Здраве и щастие и много щуротийки да ви се случват заедно Simple Smile

Момичета, помагайте, според вас възможно ли е двумесечен прием на противозачатъчни да окаже сериозно влияние върху цикъла? В момента чакам след първи месец без хапчета. Обаче отдавна вече имам ПМС, а М няма. Трети ден закъснение, ако изобщо имам шанс да ги броя с моя хаотичен цикъл. Яд ме е, че не си купих тест днес, а утре цял ден съм по задачи и няма да успея да направя. Ей тоя моя организъм е решил да ме по бърка и това си е.

Не съм запозната с противозачатъчните , но пожелавам положителен тест 🤰😍

# 304
Вече не знам какво да очаквам. Толкова пъти съм се надявала напразно Sad  сега и това. За първи път пих противозачатъчни, заради киста, да се изчистя и да започваме поредното инвитро. Разминава се малко нещата. И пак е мазало. Благодаря все пак, дано поне този път да е на добро.

# 305
Принципеса,на мен ми е първи месец,след два курса с противозачатъчни,но все още не е дошло време за М,та мнение не мога да дам.Нооо искрено ти желая чудото да се е случило и да не стигаш до процедура!
Успех 🍀

# 306
Даа, спомням си, че ти започна малко след мен. При мен още нищо. Ще споделя резултата разбира се. Хубав ден момичета Simple Smile

# 307
  • Dope Reach
Точно снощи гледах нещо по темата. Може да се получат смущения в цикъла и по време на приемането на противозачатъчни, и след приключване на употреба. Аз също съм била през голяма част от времето на няколко вида такива, винаги съм била с редовен цикъл, докато съм ги приемала, но след тях - без никакъв. Е, при мен е по-особено. Не мисля, че е притеснително, ако е еднократно, но вероятно изисква разговор със специалист. Simple Smile

# 308
Здравейте, моят предварителен преглед мина успешно и сега чакаме цикъл за стартиране на процедура. Казаха ми на 2-ри ден преглед, кръвни изследвания и ще уточним лекарствата и дозите на място. Искам да ви задам въпрос каква е организацията на прегледите по време на стимулация? По-конкретно ме интересува, всеки път ще давам кръв и ще чакам на място за резултат от изследванията  колко време отнема; или сутрин ще ходя за кръв, а на по-късен етап трябва да се връщам пак? За пръв път ми е и съм пълна с въпроси, а Ани беше много заета и не успях да задам всички.

# 309
Не се взема кръв за хормоните, следят те на ехограф,т.е не се ходи по 2 пъти дневно.
Успех ти желая от сърце!❤🍀

# 310
Здравейте прекрасна групичка🙂
Може ли мнение за добър ендокринолог във Варна.Искам да си направя консултация преди стартирането на процедурата,но нямам никаква идея към кого да се насоча. Благодаря  💕

# 311
Аз съм посещавала двама - Оля Сарджева и Николай Райков. И от двамата съм доволна, едни и същи неща ми казаха (диагноза и лечение), без да знаят мнението на другия. В крайна сметка се спрях на Райков, защото го усетих по-загрижен.

# 312
Може ли мнение за добър ендокринолог във Варна.Искам да си направя консултация преди стартирането на процедурата,но нямам никаква идея към кого да се насоча. Благодаря  💕
Здравей,аз съм ходила в Добрич при Ариф, но мисля  че преглежда и във Варна в Аджибадем дори той си живее май във Варна ,за Добрич е най-добрия аз лично съм доволна от него !

# 313
Лично аз съм ходила при д-р Артин Магардичян в МЦ Младост и въпреки, че е доста млад ми направи много добро впечатление.
Здравейте, моят предварителен преглед мина успешно и сега чакаме цикъл за стартиране на процедура. Казаха ми на 2-ри ден преглед, кръвни изследвания и ще уточним лекарствата и дозите на място. Искам да ви задам въпрос каква е организацията на прегледите по време на стимулация? По-конкретно ме интересува, всеки път ще давам кръв и ще чакам на място за резултат от изследванията  колко време отнема; или сутрин ще ходя за кръв, а на по-късен етап трябва да се връщам пак? За пръв път ми е и съм пълна с въпроси, а Ани беше много заета и не успях да задам всички.
Както ти е казала и Орион - кръв не се пуска. Като отидеш на преглед ще ти обяснят за стимулацията - бият се инжекции по схема предписана от доктора. Съответно те викат на преглед, когато предполагаемо започнат да зреят яйцеклетките, гледат те на ехограф, коригират схемата при нужда, включват други инжекции и така. Ако не се лъжа, прегледите са през ден или два, за да са адекватни действията им. В момента, в който преценят, че яйцеклетките са готови, ще фиксирате дата за пункция. Мисля, че пускат хормони веднъж в началото, но тя Ани ще ти каже и ще ти вземе кръв. В деня на пункцията ще трябва съпругът ти да даде сперма. След това, като ви се получат поне 20 прекрасни ембриона, ще насрочите дата за трансфер между 3 и 5 дена по-късно Wink Надявам се, че не бъркам някъде, но от моята стимулация мина година и някои неща съм ги позабравила Simple Smile Успех!
Извинявам се за поредните постове, но четох в обратен ред и не изцяло, преди да пиша Simple Smile

Последна редакция: пт, 04 сеп 2020, 11:23 от AnMary

# 314
Само да коригирам (явно е грешка в бързината)
2 ембриона
Не 20❤

Общи условия

Активация на акаунт