Медицински център за асистирана репродукция Варна

• 42 898
  • 772
  •   1
Отговори
# 330
+1 за д-р Александров.Само при него ходих.Бях се записала на ЖК в МЦ към АГ-то но ходих само при акушерките за мерене и теглене и за болнични.Нямам вяра на друг гинеколог.

# 331
Моля ви за мнение, вчера ми беше първия ден от стимулацията, беше ми за пръв път и бях много стресирана. Подготвиха ми лекарства за 4 дни, днес отварям кутията, за да започна поставянето в домашни условия и виждам че лекарствата са само за 3 дни, консумативите са точно, но медикамента не. Направо изтръпнах и незнам какво да правя. Чакам да стане 9 часа, за да почна да звъня на Ани, но незнам какво да очаквам - ще ми дадат ли, ще ме накарат да платя за допълнителни дози ли, моля ако някой е имал такава ситуация да коментира. Знам че всичко трябва да се следи, но наистина ми дойде в повече, а уж гледах.

# 332
Диана,според мен са се объркали.Никой не ме е карал да си плащам лекарствата.Обади се на Ани,най-вероятно ще те повикат да си вземеш остатъка.
Успех за качествени Я и положителен тест 😉

# 333
Вероятно всичко е на отчет и ще може да се проследи.Разбирам те, но се успокой,защото е важно да си спокойна.Не се стресирай и за процедурата, като всяко ново нещо е плашещо, но повярвай няма защо, мисли за успеха и бъде позитивна!
А да не би да са ти сложили 1 и да са казали 4дни т.е 3 за вкъщи ...

# 334
Вероятно всичко е на отчет и ще може да се проследи.Разбирам те, но се успокой,защото е важно да си спокойна.Не се стресирай и за процедурата, като всяко ново нещо е плашещо, но повярвай няма защо, мисли за успеха и бъде позитивна!
А да не би да са ти сложили 1 и да са казали 4дни т.е 3 за вкъщи ...

Сложиха ми една и трябваше да имам 4 за у дома, а имам само 3. Чакам още половин час и ще звънна, дано да няма проблем. Благодаря ви за отговорите и успокоението!

П.С. - свързах се с Ани, посмя ми се по телефона и каза да ида да ми даде още една доза.

Последна редакция: сб, 05 сеп 2020, 09:06 от Daiyana

# 335
Какво каза Ани?

# 336

Да ида да ми даде липсващата доза. Като ме видя в коридора веднага избухна с неистов смях, защото и тя и аз уж 3 пъти гледахме и накрая пак грешно съм взела.

# 337
Дано това ти е на късмет и после да се сещаш за това с радост🍀❤

# 338
Момичета,моя втори опит приключи отново с неуспех😣.
11-ти ден чхг е 3.00.Малена ми се накара,че бързам,каза да продължавам с кринона и петък пак да се изследвам.Споделих й,че на 7-ми ден е било 1.84.За мен опита е категоричен минус и ми се щеше да спирам с лекарствата.Но ще я послушам!
Успех на всички,дано темата се напълни само с положителни резултати🍀💕

# 339
Странно...при чхг 16 ми бе казала да спра лекарствата,ако не ми дойде мц тогава тест шуър чек, аз ги спрях, но направих кръвен за мое инфо, въпреки че пих кафе,ревах,спрях лек-та ...бях го отписала, но бе 51,почнах отново лек-та, обадих й се, тя ми каза да ги почна, да отида за кръвен при тях и тест шуър преди това.Направих 2 кръвни в клиниката, чхг 113 и чхг 41 и до там беше.
Това бе биохимичната ми.
Съжалявам,Деси!😔

# 340
Орионче,благодаря 💕
Първия път го приех мъжката,сега обаче съм разочарована и гневна.
Единственото,което ме озадачявя е,че в стойностите има промяна.Знам,че е минус и опита е кауза пердута.
Има ли нещо,което може да му влияе на ЧХГ-то (мисля,че не,нали).
И аз се озадачих на отговора й,но слушам и изпълнявам!
Все се надявам,че се е опитало да се имплантира този път,защото първия опит беше кръгла нула!

# 341
При опитите да забременея по естествен път съм пускала веднъж кръвен със стойност към 2, мисля че понякога има такива чхг, но не значат нещо, поне това е моето инфо.Разбирам те, мъка е и гняв...😔😔😔

# 342
Здравейте, моята пункция премина успешно, имаме оплодени яйцеклетки и сега чакаме да видим дали ще оцелеят до транфер Hands Pray Аз се чувствам перфектно, бях притеснена дали няма да ми се отрази зле стимулацията, но съм като нова.

# 343
Здравейте, моята пункция премина успешно, имаме оплодени яйцеклетки и сега чакаме да видим дали ще оцелеят до транфер Hands Pray Аз се чувствам перфектно, бях притеснена дали няма да ми се отрази зле стимулацията, но съм като нова.
При кой лекар беше?

# 344
При Ковачев бях, но в част от прегледите беше и Анжел.

Общи условия

Активация на акаунт