Медицински център за асистирана репродукция Варна

• 42 919
  • 772
  •   1
Отговори
# 375
Надежда,същата работа и при мен!
Не ме е страх от процедурата,а от евентуален отрицателен резултат.
Чувствам се в безизходица,объркана съм!
Чакам с нетърпение да стартирам,а в същото време сърцето ми се е свило.
Ние сме с тубарен фактор,имам една спонтанна бременност и мислих,че лесно ще се случат нещата,но уви...
Мисля пчелен прашец да си взема-четох,че подобрява качеството на яйцеклетките.
И моя Ц се побърка още след първата стимулация.Сега ми дойде на 21-я ден от Ц,при положение,че ми идва на 27-29 ден.
Ще се молим този път всичко да е наред!
Ще изгрее слънце и нашата улица 🍀🌞
Охх...лятото си починах от всякакви витамини, добавки и дрън дрън ,сега пак започнах и пчелен прашец ям с малко кис.мляко Sad сега пак ще си взема и инофолик .. Тези дни ще си приготвим пак документите за фонда и ще събера смелост да стартирам ...И Летрозол приемах уж да стане по лесно и пак греда :/

# 376
И аз съм взимала пчелен прашец, като мога ще снимам какво съм си писала,че помага(че не е в мен тефтера).❤

# 377
И аз съм взимала пчелен прашец, като мога ще снимам какво съм си писала,че помага(че не е в мен тефтера).❤
Орионче много ще съм благодарна ❤️

# 378
Момичета,аз щях да пия FH pro ако не бяхме успели,тази добавка е точно за преди инвитро.Малко скъпичка,но доста ефикасна

# 379
Аз си бях отделила за храни за жената,за мъжа, за добавки...от интернет на англ.език ги бях намерила, имах си 1 тефтер с разни инфо, ще ги снимам като мога🤗🍀

# 380
Само пчелно млечице . Два пъти в годината за 10 дни .

# 381
То може и без нищо ама знам какво е като се чудиш с кое да си помогнеш...

# 382
А знаете ли колко време се чака сега одобрение от фонда

# 383
Аз чета,че е кратко, месец два
Действай смело,бори се, всяка мечта минава през страх,дали ще се случи...дали ще успеем...

❤🍀

# 384
Аз чета,че е кратко, месец два
Действай смело,бори се, всяка мечта минава през страх,дали ще се случи...дали ще успеем...

❤🍀
Благодаря за подкрепата ❤️

# 385
Момичета, идвам при вас да си поплача. Вчера ми беше пункцията, само 3 качествени, днес звъня да питам как е положението и ШОК, само 1 правилно оплодена..... Не издържам вече, не мога. Не е честно... Покрай мен всичко живо забременява от раз, а ние такава мъка, че и с минимален шанс за успех. Б*си скапаната работа (извинявам се). Дано поне тази една се развие както трябва, ама дали? Ще се побъркам до утре за нова информация. Не издържам Sad

# 386
Разбирам те,разбирам и гнева ти,минала съм го,гушшш и стиснати палци🥰

# 387
Принцеса,дано това е Вашето геройче!
Дават ли ти обяснени защо така се получава?
При нас е горе-долу същата история-вадят се Я(достатъчно количество),но само едно стига до 5-ти ден.Вече 2 опита така.Няма и имплантация.Съответно никакъв коментар.Имам им вяра на екипа,но това мълчание ме изнервя.Все имам чувството,че проблем има,и решение не се търси,а опитите си вървят.Ето сега чакам третата заповед.

# 388
Orion, благодаря, desita, все още не съм ходила, все пак имам надежда, че ще стигнем до трансфер с този мъник. След това вече ще коментираме. След първия неуспешен опит коментара беше само, че ако бяха повече до сега да е станало. Вероятно проблема е в малкото Я. Като слушам другите с по 16, 17, 20, а при мен само 4-5 няма как да очаквам всичките да са супер. Предния път пак бяха 4, но имаше 3 оплодена, в последствие останаха 2. А сега... Само 1 мъниче. Знам че и то е достатъчно за успех, но все пак друго е да знаеш, че шанса е по-голям. Надявах е и на замразяване, за да не трябва пак да се подлаган веднага на тази мъка, ама не ми е това късмета. Ще видим утре ще ме довършат ли, или ще ме зарадват.

# 389
Според мен ще го върнат на 2 или 3ти ден...А ИКСИ ли е?При Кисьов ли си?🥰

Общи условия

Активация на акаунт