Медицински център за асистирана репродукция Варна

• 42 937
  • 772
  •   1
Отговори
# 435
Ха,не знаех за именния ден,честито на малката госпожица,много да ви радва❤🥰🍀🤗🌼

# 436
Честит имен ден на прекрасните момичета с името Зорница в темата!И разбира се на нашата малка Зори,тя прави всеки миг вълшебен!Бъдете здрави,обичани и обичащи!
🤗🤗🤗🥳 Хеййй Бобчии да е жива и здрава именничката 🌷♥️,Да сте здрави и много щастливи 🎈 Целувкиии 😘😘😘

# 437
Бобчи,да е много здрава именичката и да озарява всеки ваш ден 💕

# 438
Честит празник на всички които празнуват 🙂

# 439
Честито на малката Зори, да е много здрава!
А за прегледите, днес бях при доцент Кисьов 50лв си е 🙂

# 440
Здравейте и от мен.
Прегледът е 50 лв, във вторник на 27.10 бях в клиниката. В 6 г.с. и 3 дена съм BlushHeart, видяхме сърдечната дейност. От тук нататък се моля всичко да се развива добре и така до финала.
Успех на всички чакащи + тест!!!
И накрая само да споделя, че на излизане от болницата на входа ме изненадаха с последния брой на Искам бебе, така че ако ви пропуснат, може и сами да попитате. Жената ми го подаде с думите, че всякo момиче, слизащо от 7 етаж, получава списанието Simple Smile стана ми изключително приятно.

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 12:45 от Narine Abgaryan

# 441
Здравейте на всички,  имам дълга история но ще гледам крато да я разкажа, 4 години лутане в Тутракан при светилото Л.Бойчев едно ин витро приключило с мисед в 4- 5 г.с , година по късно спонтанна бременност,  приключва с мисед в 6 г.с след вливане на 5 мг Откагам ( заради високи стойности на НК клетки) . Някък си им загубих доверие и просто цяла пролет и лято се лутам и отлагам къде  да потърся мнение,  та така минлия месец  имам час при А. Александров и той казва , щом веднъж е имало спонтанна бременност,  значи пак ще има. Изипса ми хапчета, и каза на следващ цикъл да ги почвам и да ходя на 10 ден. Та чакам аз цикъл и да почвам купените лекарства,  но стават 3  дни закъснение, викам си да направя един текст да мирясам, че  просто ще ми доди до ден два., отварям теста и втора бледа черта .Изпитвам нещо по- скоро плашещо от колкото радост , заради предните случаи .  Звъннах на А. Александров , извика ме след две седмици .
Вчера сутрин съвсем лека кафава слуз имах еднократно и си почнах стандартно 3 ×1 дуфостон и нош па и натаспин ,по негово предписание. Надявам се веднъж да приключи всичко успешно и да гушна така желаната рожба . Желая ви успех на всички, мечтайте и вярвайте Blush

# 442
Честито Abigeilce, дано всичко е наред и да гушнеш здраво бебе! Аз искам да попитам, д-р Александров младши в момента работи ли в клиниката, нали беше в чужбина?

# 443
Честито Abigeilce, дано всичко е наред и да гушнеш здраво бебе! Аз искам да попитам, д-р Александров младши в момента работи ли в клиниката, нали беше в чужбина?
Работи

# 444

В клиниката си е . Специализацията му свърши . Поне за сега си е тук 🙂

# 445
Здравейте момичета как сте,как са бебоците ? Има ли някоя която мисли да стартира декември ?

# 446
Как сте момичета,кокичета 💕
Наде,взе ли заповедта?
Ние решихме да стартираме януари,надявам се Ковид да не обърка плановете ни.
Ти как си,готова ли си за старото ново предизвикателство ☺?

# 447
Как сте момичета,кокичета 💕
Наде,взе ли заповедта?
Ние решихме да стартираме януари,надявам се Ковид да не обърка плановете ни.
Ти как си,готова ли си за старото ново предизвикателство ☺?
Оххх, заповедта утре ще е в мен. Малко съм със смесени чувства предвид ситуацията дали да скачам в това приключение .....днес цял ден се чудя да започвам ли или да изчакам. Преди малко го обсъдих с мъжът ми и решихме да действаме ,пък Господ да е нас . Следващата седмица ще се чуя с Малена пък ако ми кажат да чакам още месец, няма да протестирам Wink Вярвам им напълно

# 448
Здравейте Simple Smile ние тепърва трябва да пускаме док за 3ти опит. Обаче така и не успях да стигна до клиниката след втория и да коментираме пътя занапред. Всичко се обърка, с нашата скорост скоро няма да сме в процедура. Знаете ли ако към момента сме с прекъснати здравни осигуровки дали ще ни по режат, или по-добре първо да ги изплатим и после да пускам документи? Така се обатачихме с тоя ковид, че не знам накъде да гледам по-напред.
Nadejda успех. Не го мисли много, те ще кажат как е най-добре. Ние бяхме в процедура септември, октомври, като почнаха пак да растат заболелите, но за миг не ми е минало през ума да губя още време и да чакам. Е, не беше успешна, но явно при мен има проблем с им плантацията. Надявам се да го намерим скоро, но с тия финансови колапси ще си почакам. Не губете много време, ние от тунтане успяваме само с по 1 опит на година, времето лети....

# 449
Няма изискване да сте здравноосигурени за да кандидатствате, но при положителен резултат, който силно ви пожелавам, ще е добре да ги възстановите здравните права, за да се възползвате от направления.

Общи условия

Активация на акаунт