Отговори
# 375
  • София
Икаров веднъж намазах и едвам изтраях един час с него преди да го измия, изобщо не попи. После в банята щях да се утрепя, че стана страшна пързалка Joy Добре поне че се изпра от дрехите.

Палмърс лосиона мажа след баня, държи ми до следващата.

Наложи ми се преди няколко седмици да мажа с Лансинох крем зърната - помогна ми, но не се изпра от дрехите - имайте едно наум като ви се наложи.

# 376
Аз се мажа с олиото на Икаров за стрии и съм доволна. Да оставам около 5-6 мин без блуза, но после няма и следа от него. При мен попива много добре, но аз и не слагам много от него. Преди това се мажех само с кокосово масло и пак бях доволна, но мисля че то попиваше по-бавно. От доста време използвам различни масла за маски за коса, лице и тяло и съм свикнала с тях. Преди съм използвала и бебешко олио за тяло. Овлажнява добре, но и то попива бавно.
Аз лично нямам проблем със спирта (използвам 95%), но инжекциите си ги бия в ръцете.

# 377
Аз също ползвам маслото на Палмърс и съм доволна засега. Не попива толкова бързо, но не оставя следи и мирише страхотно. Води се tummy butter.

Днес бях на ЖК за първи път във Варна и очаквах да ми се прави обременяване с глюкоза, но предвид предишните 3 кръвни и резултатите от тях казаха, че засега няма нужда. Пуснаха само ПКК, урина и глюкоза.
А водите на този етап само се проследявали.

# 378
Ами то нямаш избор, няма как да не натискаш известно време с памука. Но пък ако сам там е суха кожата, едно масло, тип shea butter или кокосови дори  и само на това място да слагаш би следвало да стига. Мен ми е суха кожата по принцип и сега съвсем 😄 на затова е мазането.

# 379
  • Чикаго / София
Мажа се с домашено приготвен крем от кокосово и какаово масло. Кожата ми е мека и не ме сърби. Пробвай да мажеш с чисто кокосово масло там където се изсушава кожата.

# 380
Jasmin, колко ти беше нисък протеина, когато те посъветваха да пиеш шейкове? Моят е 63 и се  чудя да не започна и аз Confused

# 381
Jasmin, за протеина, по препоръка на мед. лице, е добре да се яде по 2 сварени яйца на ден и извара, ако обичаш, може да пробваш Simple Smile

# 382
Момичета, питах в аптеката. Казаха ми, че е най-добре спирт и не ми предложиха друго. Предложиха ми няколко олиа на Юсерин, Мустела и още едно, което забравих. Аз нищо не съм си взела още. Имам още малко от старите мазила.. И може да си забъркам свое. Кокосово и какаово масло съм ползвала за защита и тен през лятото, като съм слагала и масло от ши вътре. Освен такова да си направя.

Dimitrova93, моят белтък беше 62, когато лекарката ми каза ако искам да си взема протеин, щом не ям белтъчини. После въпреки приема на протеина белтъкът беше паднал на 60, а сега пак е 62.

Мен кожата на корема не ме сърби, но самият той сякаш започна да расте изведнъж с часове и сега само го оглеждам за стрии, та така видях, че е суха кожата от спирта.

П.С. Яйцата вдигат холестерола, а от яйца, сарми и кисели краставици в началото повръщах и сега да не ги видя, а сарми обожавах./

# 383
Jasmin, опитай със Скир. Продават го в Лидл и на др места. Прилича на кисело мляко, но е малко мазнини и въглехидрати, но пък с 11 гр протеин на 100 гр. Аз си го разтварям с мярко вода и го пия като айран или си правя таратор. Иначе пия и Прегнако.

# 384
  • Terra incognita
Яжте само белтъците от яйцата, и примерно по няколко жълтъка на седмица. Скирът също е добре. Месо, сиренце, извара. Ядки, варива, особено леща.

# 385
За лещата- онзи ден мидях колко протеин има в червената леща и много се зарадвах Simple Smile Също тя не ми дразни изобщо стомаха, има и желязо.

# 386
Първата бременност до 7 месец корема ми цеше супер. Една сутрин се събудих с две червени сърбящи точки като ухапано, но ве бяха релефни. И от там като се пуснаха едни линии, за две седмици станах като зебра 😄

# 387
  • София
Аз закусвам с по 2 яйца вече повече от година, не ми се е вдигнал холестерола по този случай. Изобщо това с високия холестерол е една доста оборвана теория.
Ако добавяш холестерол като храна, помагаш на черния си дроб, който произвежда останалото необходимо за организма количество.

В жълтъците на яйцата (ако са от пасящи кокошки) има доста витамини, включително Б12, който се набавя само от животински източници.

Проблемите идват от ненаситените мазнини (трансмазнини), които са изкуствено създадени (махат им определени атоми) и с тях организма не може да се справи. Те се съдържат в разни маргарини и др. изкуствени мазнини, които са по-евтини и масово се използват при производството на закуски, баници, бутер тесто и т.н.

В изследванията за холестерол най-важно е триглицеридите да са ти в норма.

# 388
  • Terra incognita
Да, и аз ям често цели яйца и нямам проблем с холестерола. И малкият много обича яйца и често ги похапва. Въобще, те са доста чиста и полезна храна. За предпочитане са домашните яйца, разбира се.

# 389
Ще разгледам за този скир, за извара и аз съм си мислила да си взема. Иначе сутрин моята закуска е половин кисело мляко с мюсли и нарязан плод, най-често половин банан, но съм си правила и с други плодове (боровинки, малини, ягоди, пъпеш..), та си мисля, че с този скир ще е подобно. Ядки сурови си хапвам по шепа на ден различни. Ям червена леща, най-често като крем супа, правя си спаначена супа с ориз и фиде често, ризото със скариди, крем супа от сладък картоф също. Сиренце си хапвам със салатата, а яйцата ги ям май само в застройката на супата. Маргарин не ям изобщо. Когато ми се дояде филийка с масло и мед, си намерих домашно масло. Хляб много не ядем в нашата къща. Каквото сготвим, го ядем без хляб. Не ядем и тестени. Общо взето не ми е богато менюто...

Общи условия

Активация на акаунт