Отговори
# 555
alvinda, благодаря ти много за изпратения линк. Много хубава работа ми свърши. Ти какъв бейбифон си взе? Ние сме в къща и се чудя какъв да изберем

# 556
Dimitrova93, страхотни неща си взела и ти Simple Smile Колкото до комплекта на Avent или някой друг -  на мен ми казаха, че са по-скоро излишни тези комплекти и е най-добре да си вземеш нещата по отделно - това, което мислиш, че ще ти трябва.
Покрай вашите покупки и аз се ентусиазирах и май понакупихме повечето дрешки. Имахме и някой неща, които ни даде наша близка. Не са много ама не ми се иска да се затрупвам. Не знам дали направих добре, ама повечето са с размер от 0 до 3 месеца. Даже по настояване на МП купихме яке Grinning За сметка на това други връхни дрехи нямаме. Вие мислите ли да взимате нещо?

# 557
Dimitrova93, прекрасни са дрешките.
Ти ходиш ли още при Карагьозова? Казала ли ти е нещо за раждането?

# 558
  • Terra incognita
Охо, много е рано за връхни дрехи, а и по магазините едва ли има голям избор, не е сезонът. Пък знаеш ли какъв размер ще е, като захладнее? Магазини под път и над път, като му дойде времето, ще вземем и връхни. За сега само най- нужното.

# 559
По същия начин като Вики мисля и аз. Последните години стана така, че юни месец умираме от студ, а септември от жега. И не се знае колко големи ще се родят бебетата.
Така и така съм започнала да пиша, та да се отчета - бях при проф.Паскалева. Каза да спирам аспирина около 36 г.с. или 2 седмици преди планувано раждане. Анти ха беше нисичко, но ме остави на Клаксан 0.6, който трябва да слагам до 24 часа преди раждането и след това да продължа.

# 560
Здравейте, искам да си сменя личния лекар, тъй като от скоро живея във Варна- може ли някак си препоръки за педиатър, или някой лекар от който сте доволни? Благодаря предварително 🙂

# 561
Здравейте, искам да си сменя личния лекар, тъй като от скоро живея във Варна- може ли някак си препоръки за педиатър, или някой лекар от който сте доволни? Благодаря предварително 🙂
Здравей, препоръчвам ти д-р Галя Зидарова в Градска болница. Беше личен лекар на цялото ни семейство и ако живеех все още във Варна щях да настоявам тя да лекува и детето ми. Изключителен професионалист и много мила жена. Не знам дали приема нови пациенти, защото още когато аз бях при нея имаше много, но може да проучиш ако искаш.

# 562
Dimitrova93, страхотни дрешки!
Козметичните комплекти и аз мисля да ги пропусна и да взема това, което наистина смятам, че ще ползвам. После на момента още ще се купува според нуждите. За връхните дрехи също, всяка година септември е толкова различен и не се знае в какъв ръст детето ще има нужда от тях.

Аз напоследък започнах да усещам повече дискомфорта от бременността. Работя си, но вечер не мога да си намеря удобна поза. Будя се с едни леки бодежи встрани ниско, схващам се нещо явно през нощта. Коремът уж не е толкова голям, но вече си усещам как ми затруднява движения и пози, но това си е нормално. Нещо тези дни и емоциите ми са по-изострени и имах нужда да си се оплача. Може би и това време влияе. Grinning

# 563
Днес бях в Уайкики в Делта Планет Мол във Варна. Откъм детско беше много добре зареден. Купих даже две бодита и две долнички, които не мога да преценя дали са дълги изобщо или някакви за лятото. Май ще ги върна другия път, като имам ходене. Две бодита с предно закопчаване бяха 13лв, двете долнички 11лв.

Иначе почти нямаше хора в мола около 11 сутринта. Маски имаха повечето хора, но малцина ги носеха и на носа, и на устата.

# 564
ЩЕ пропусна моловете, няма как. Особено ако са съмнително заредени, съвсем се обезсмисля. Благодаря ви за отзивите!

# 565
  • Terra incognita
Пробвай с онлайн покупки. Поръчай едно- две, ако си доволна от качеството, може всичко да си поръчаш.

# 566
Имам питане относно протеиновите шейкове. Тъй като всяка сутрин закуската ми е всъщност бананов шейк с мляко, сусамов тахан и овесени ядки, се чудех дали би било окей да добавям и малко протеинов шейк за вкус. Хубаво е да приемаме протеини по време на бременност, но дали това е най-удачният вариант. Консумирате ли протеинови шейкове и дали сте говорили с АГ-то за това 😳

# 567
  • София
Аз почнах протеин от тази седмица, но го взимам като отделно "ядене".
Повече от 20г протеин наведнъж не можеш да усвоиш. В тахана, млякото и ядките имаш протеин. Затова е по-добре да се раздели от протеиновия шейк поне през 3ч.

# 568
Извинявайте че Ви нахлувам в темата, аз съм от декемврийките.  Но какво протеиново има в тахан, който е 60%мазнини и 22% белтък и овесени ядки, които са 50%въглехидрат  и само 11%белтък, но и двете са калорийна бомба, особено тахана с 630 калории. Един шейк ще съдържа много калории, много мазнини и въглехидрати и да кажем прилично количество протеин. По добре един SKYR от ЛИДЛ с  20гр протеин на 100гр или Оlimpus с 9гр протеин на 100гр и двете с мижаво количество калории. А протеинът на прах е 20гр протеин в 20гр суха маса и е много добър вариянт.

# 569
А защо протеинови шейкове, помагат с нещо ли? Аз не знам, затова питам.

Общи условия

Активация на акаунт