Отговори
# 705
  • Варна
Здравейте момичета, не съм се включвала отдавна. Кацнахме в София, полетът мина чудесно и сега сме е разгара на ваканцията ни. Предстои ми да отидем до морето за няколко дни, тези от вас които са ходили или ще ходят, нека споделят, с какво предоазвате кожата, цял или половинки бански? Като цяло инфо от лекарите ви, дали е опасно в 7 месец лли не, аз не се допитах до моя АГ, в понеделник съм на ФМ тук и ще попитам?

Препоръките на моя доктор за морето са: през деня в голямата жега на сянка (като поясни, че чадър не е достатъчна сянка), иначе за къпането каза няма проблем и за морето и за басейна (профилактично един АБО уроцист), аз си взех цял бански. Все пак основната препоръка беше: не прекалявайте с нищо (т.е. път, слънце, къпане, ядене, пиене Grinning )

Аз няма да ходя на 3та ФМ. На втора ходих при Цонев в Темелков и съм доволна.

# 706
Страхотни новини от прегледите имаме Flowers Hibiscus което е чудесно!

Sisseto Zheleva, за шуслеровите соли и на мен ми е тъмна Индия, не ползвам и не им знам действието. Нещо като хомеопатия ли са?

k_123, мен АГ ме пита имам ли отоци и подуват ли ми се краката като отидох и й се оплаках от вените. Оглеждам ги, но засега не се подуват, дано така да си остане

Iv_nikolova, добре е да идеш на второ и трето мнение за шийката и за всичко като цяло. За София аз ходя при доц. Карагьозова. Мога да ти я препоръчам.

Приятна почивка на всички, които отиват на морето. Пазете се от силното слънце и приемайте повече течности, за да нямате проблеми с кръвното Two Hearts Surfer да се топнете и за нас

Buku88, да ти променя ли термина на 17, или да си остане така? Flowers Hibiscus
Jeni Kirova, на теб какво щъркелче да сложа? Flowers Hibiscus

# 707
Вероника Андонова, пази се от слънцето. Под чадър със сигурност и намазана с крем обилно. Иначе аз ходех предния път с половинки бански (и даже като се замисля с кой бански, става ясно, че от 6 години не съм си купувала нов Wear Bikini), а сега ми е толкова горещо, че не помислям за плаж. Но може това да е така, защото буквално живея до плажа и не ми е някакво огромно изкушение.

За къпането във водата, стига да е чиста, в морска мисля, че няма драма да си плуваш и отвъд топването на крака.

# 708
Здравейте, бях на преглед. И двамата сме добре. АГ се изненада на ниското ми кръвно, въпреки жегите 😀 Не съм качила килограми този месец , много съм доволна.
Момъкът е станал шишко и беше забил носле в ръката си.
31г.с още малко остава .

# 709
Jаsmin ,синичко Simple Smile благодаря ти

# 710
Jasmin, нека остане засега, че не е потвърдено още, а само по УЗД 🥰

# 711
Момичета, да ви се похваля, поръчах компл. за изписване, като вчера ме стреснаха толко много, въпреки че днес ходих пак ми измерваха шийката и беше 31 и се успокойх.Лекарката каза, че вчера бебето я е било притиснало много с главичката и затова е показало толко, затова искаше днес пак да ме прегледа, за да види дали си е скъсена или била притисната.Сега ще търся някоя беличка пелена.

# 712
Аз взех от Angel Baby, нищо че дрешки бол, защото за всяка дрешка те даряват една на недоносено бебе. Ако имате близки с недоносено бебче, кажете им за ейнджъл бейби - ще изпратят безплатни дрешки за изписване за дете с тегло до 2 кг и нещо, май към 2 И 400 ги изписват.

# 713
  • София
Jasmin, от емаг го купих, беше преди повече от месец и уцелих някакво много добро намаление плюс промо код за допълнителна отстъпка.

Mint., ти с избор на екип ли ще си в майчин дом? Насочила ли си се към някого?

Elsi_b, супер е кошарката. Много нежна.

alvinda, много ти благодаря за линка. Мисля, че ще ни свърши работа. ние искаме бейбифон, който да се включва в тока, а не от онези, който се свързват към интернет. А от къде си го взехте за 60лв?

SunFlowerLady, аз в момента съм на 0.6, започнах на 0.4.

Dimitrova93, тези, за които ти пишеш, не са разширени. И при мен станаха много по-видими още от началото. Разширените са релефни и стават по краката. Няма да ги снимам, че са грозни.

# 714
Joony, благодаря ти за информацията за Angel Baby. Ще поставя линка на първа страничка на следващата тема.

Аз снощи започнах да ровя за информация за кърменето. Попаднах на прекрасни видеа в ютуб за кърменето с Ася Демирева - от 2 видеа научих толкова много неща.. Много полезна информация. Говориха за коластрата, за количеството, което бебето в началото яде, за това дали от двете гърди трябва да се дава на едно хранене, отговаряха на въпроси на майки и бременни жени... Едното видео беше това https://www.youtube.com/watch?v=-e3omo9Sh2U
Тя препоръчва книгата "Всичко за кърменето" на Хедра. Някоя от вас има ли я да дадете отзиви?

# 715
  • София
Книгата нямам, тя излезе след като приключих с кърмене номер едно, но блогът на Хедра е най-доброто място за търсене на каквато и да било информация за кърменето, много силно препоръчвам.

# 716
Аз имах проблеми с кърменето и си направих консултация с Хедра - беше страхотна и ми беше от полза, въпреки общия неуспех на начинанието. Проблемът беше, че резервирах час чак след изписването ми, а тя беше заета за сигурно две седмици напред, тоест доста време мина. Много е добра и показва, и помага. Ще гледам видеото и на другата дама, благодаря!

# 717
@Jasmin, аз си взех книгата на Хедра, но я взех в събота и все още не съм я започнала. Взех си и още 2 книги: Най- важното за бебето на д-р Спок и 60 занимания с моето бебе по системата Монтесори. Относно Ася Демирева- бях на една нейна онлайн лекция за кърменето и беше мн полезна.
Аз също си поръчах комплектчето за изписване от Angel Baby- качеството в много добро и подкрепям каузата им.
Момичета, от 3 дни отново започва да ми става лошо и повръщам- както в първи триместър. Стоя си вкъщи, меря си кръвното. Не знам на какво се дължи . Някоя от вас да има подобни проблеми?

# 718
Привет мамита, от сутринта тръгнах да пиша и чак сега стигнах и зачетох. На работа беше кошмар, както винаги преди отпуска. Редя багажа от понеделник и пак днес успяхме чак в 22ч., детето счупи малко хладилника, мъжа ми счупи бирена бутилка на терасата, а аз се станах/наведох над 1000 пъти. Хвана ме страх за бебо по едно време, възможно ли е да съм го притиснала прекалено, трябва ли да пия допълнително магнезий?
Жасмин, браво че си успяла да се запишеш за преглед, аз също ходих 2015 г в св. Екатерина, на спешен преглед з вените. Не спя с чорапите, но ги нося всеки ден, сега на морето обаче няма, само за пътя. Уж се консултирах с доктора от ЖК, той каза че за сега било добре. Нз как ще карам и август, кракът ми от сега е синьо-зелен.
Важното е от утре да съм дзен и да успеем да си починем поне малко.

# 719
Аз също гледам почти всичко на Ася. Страхотна е! Книгата на Хедра също си взех и горещо я препоръчвам за мамите, които ще кърмят!
Аз в понедлник съм на преглед, не съм виждала бебето от един месец и вече нямам търпение 🤗

Общи условия

Активация на акаунт