ПЛОДчето хапни, ЧАЙче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 53

• 63 408
  • 832
  •   1
Отговори
# 240
  • Стара Загора
Здравейте момичета!
Ден 9ти...днес съм на кивита, чудя се вече и аз какво да ям.
Купих си кантар най-накрая и съм 76.500кг Sad нямам си и на идея от колко съм почнала, дано има някакъв ефект това плодолечение, че не мога да се понасям такава....пухкава....

# 241
  • Стара Загора
Здравейте!
Ден 10-ти. На круши съм. Съжалявам, че си взех кантар -  днес ми показа  даже 77кг, чудя се вече ефект има ли от това мъчение...направо си умирам от глад ям по 800-900гр плодове, не съм прегрешявала нито веднъж...а беше доста трудно особено на 8ми март. 10 дена и не виждам грам разлика, знам че няма как да очаквам чудеса, но нещо взех да се демотивира....то да виждах прогрес а имам чувството че само се мъча с тоя глад.
Вие как сте...плодувате ли? Имам чувството, че си пиша сама 😁

# 242
Здравейте момичета!
Бебчето ми е на 7 месеца, а килограмите са се закотвили и не помръдват. Някак след първото дете свалих килограмите по лесно. 1.60см 81кг чак ме е срам да си призная 😠 Целта ми е 60кг, така, че от утре започвам с ябълките .. 🙏

# 243
  • Стара Загора
Здравейте момичета!
Бебчето ми е на 7 месеца, а килограмите са се закотвили и не помръдват. Някак след първото дете свалих килограмите по лесно. 1.60см 81кг чак ме е срам да си призная 😠 Целта ми е 60кг, така, че от утре започвам с ябълките .. 🙏
Здравей! Ти още кърмиш ли още, защото ако да не съм сигурна до колко е подходящ този режим за теб.

# 244
Здравей! Не, кърмих само първия месец.

# 245
  • Стара Загора
Здравей! Не, кърмих само първия месец.
Тогава добре дошла в клуба!
На мен днес ми е 11ти ден. Ще пробвам да издържа до 20 и после 10 дни захранване, но да видим дали ще успея. Сякаш последните ден два по се понасят, пак съм гладна но...се издържа. Жалко само, че засега ефект не виждам, но пък и нищо не спортувам само ходя до работата пеш и това е.

# 246
  • Варна
v_slavova не се отказвай! Чай с мед пиеш ли? И вода достатъчно? Наясно съм,че в тоя студ не ти се пие вода,но трябва да се пие. Медът в чая също е нужен иначе спира метаболизма още повече ако няма достатъчно натоварване. Аз свалих изключително много последния път когато го правих. Да речем за 20 дни глад и 10 захранване свалих около 8кг. В следващите два месеца свалих още толкова по инерция,но така и не се върнах към предишния си начин на хранене.
 Февруари правих житния режим/правя ги тия неща заради ЕГН-то и разни проблеми на пременото не за отслабване то е страничен ефект/ и свалих още 3-4кг.

# 247
  • Стара Загора
prinzesata няма да се откажа, ще гледам да издържа 20дни и после 10 захранване, а след това ще се постарая да се храня по-здравословно и балансирано, та дано имам ефект! Май наистина не пия достатъчно вода.... все си казвам, че ще се насиля, но....1литър макс литър и половина. 1ят чак задължително ми е с мед, сутрешния като съм на работа е без.

# 248
  • Стара Загора
Ден 13-ти. Продължавам напред. Има ли и др плодуващи - Диана, ти започна ли?
Аз днес съм на ябълки, скоро не съм се качваш на кантара, за да не се отчайвам, но утре сутрин мисля да се претегля - дано видя минуси.

# 249
Аз се опитвам да се настроя. Смятам да започна другата седмица за 5 дни, но нещо не успявам да започна.

# 250
  • Стара Загора
Аз се опитвам да се настроя. Смятам да започна другата седмица за 5 дни, но нещо не успявам да започна.
Ще успееш! Началото винаги е трудно, но веднъж като се решиш...
Аз например от няколко дни също само се настройвам да започна упражнения вкъщи, но още не съм. Днес имам време и се надявам да го направя и не само днес, а редовно.

# 251
  • Варна
На 18-ти е пълнолуние. Дано се постопли до тогава и може да направя 3 дни на грейпфрути,че след житния режим нещо не съм съвсем в час.

# 252
Ще успееш! Началото винаги е трудно, но веднъж като се решиш...
Аз например от няколко дни също само се настройвам да започна упражнения вкъщи, но още не съм. Днес имам време и се надявам да го направя и не само днес, а редовно.
Аз го правих в края на януари за 10 дни Simple Smile
Иначе тренирам вече нас 10 години.

# 253
  • Стара Загора
Дух, какъв беше ефектът? Ако си писала - съм пропуснала, извинявай.

Принцеса, аз се чудя дали докато съм на този режим мога на 18ти да лунувам и да съм само на вода, а след това да продължа с плодуването или не е добра идея?

# 254
-5 кг и ги запазих.

Общи условия

Активация на акаунт