Васил Божков

• 6 374
  • 45
  •   1
Отговори
# 30
https://www.facebook.com/LOVEISTINATA/videos/253983192479384/Uzp … 0MTM1NTYxODExODc/Нещо такова ли виждаш, щото аз  и да си представя не мога...Няма такава държава се пее и  е вярно...Божков със сигурност се е подсигурил отвсякъде, купил си е каквото му трябва както купувал тях всичките, нас също е купил да търкаме, два-три пъти  и аз съм търкала да не остана назад.Но това е малкото зло, купиха ни и си траем , няма ред, закон,  а ние достойнство нямаме.Него с какво заменихме не знам.

# 31
  • софия
Ако имаше нещо щеше да го извади

# 32
Какво не му е ясно на бизнеса му? Давали му, вземал. Взели му, избягал.
Изобщо не е рядкост несъмнени престъпници да се грижат за група хора и така да си осигуряват пълната им подкрепа.

И за Вас това е нормално?

Мисля, че след последните събития около Божков, с премиерът Слънце е свършено. "Надушвам" протести и свалено правителство. Много черни точки му се насъбраха и няма как опозицията да стои и да гледа.

Че има ли опозиция въобще?

Освен това, лично мнение, но тия дето пренареждат в момента в глобален план няма да позволят Бацето да падне докато не дойде според тях подходящия момент.
Мисля си, че отдавна трябва да сме се простили с илюзиите, че българския народ определя с парламентарните избори кой да го управлява.

# 33
  • ❌❌❌
Само веднъж съм говорила с Божков и смея да твърдя, че бях очарована. Както някой по-напред писа - доста галантен мъж. Повече за това няма да пиша, за да не захранвам тази част от обвиненията му, но държа да отбележа, че познавам и хора, които работят за него, и никога не съм чувала нещо повече от хвалебства.

Иначе съм изумена от народа. Не мога да повярвам как на драго сърце сме готови да скочим от трън, та на глог... С разликата, че Тиквата е на светлинни години от В.Божков, което прави втория много по-опасен. Не знам за друго такова племе, което да издига мафията в култ... 🤯

# 34
Не мога да проумея , че има толкова много хора, които са склонни да гласуват за него на предстоящите избори... Акъла ми не го побира това.

# 35
Мъж,Фаина
⛰️/🌊
Цитат
Само веднъж съм говорила с Божков и смея да твърдя, че бях очарована.
Транс ли си?Не знам как да се обръщам към теб.От една среща не може да имаш реална оценка.Аз пък знам от дама,която го познава от началото на прехода.Мнението и за него,не е като за добър,честен и почтен човек.

# 36
Не мога да проумея , че има толкова много хора, които са склонни да гласуват за него на предстоящите избори... Акъла ми не го побира това.
Повече са, отколкото си мислите Wink

# 37
Повече са, отколкото си мислите Wink
Сериозно ли, видях анкетата му, негова или провокираща , но не искам да вярвам в това, не ни ли стига този премиер-мутра, та "брат" му да избираме .Как пък не роди политици тази земя.
Едно мнение

http://onovini.eu/2020/06/%D0%BC%D0%B0%D0%B6%D0%B4-%D0%B0%D0%BB% … IESF9BuNtOVoKjxxg

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 17:16 от Бор_яна

# 38
  • ❌❌❌
Silverstone, не се напрягай толкоз и недей да лепиш етикети наляво-надясно като дива селянка. Познаваш една дама? 🤣 И тя кат мен веднъж го е срещала, ма има мнение и е компетентна. Ще ме извиняваш, ама една дама, едно време... моля ти са, не сме в турската сапунка! Не ми отговаряй, не мога да кажа повече без да дам излишна информация.

# 39
Вече официално и с политически проект "Българско лято"... Дали ще се кандидатира на предстоящите избори или технически няма време за това? Ако успее , предстоят доста интересни времена... и избори.

# 40
  • в резерват
Българско Лято. Шефът - в Дубай. Гласоподавателите - в Гърция.

# 41
Далеко е чичо Божи, да става член на парламента.
Чака си сделката, за да си продължи живота.
Не е седнал да мисли, как да оправи живота на отрудените пенсионери с 200 лв. пенсия.
Но е супер забавно, как народа чака месия да дойде да го оправи, докато хваща тен "на Гърция".

# 42
Фрау Клау ,много точно казано!

# 43
  • в резерват

Не е седнал да мисли, как да оправи живота на отрудените пенсионери с 200 лв. пенсия.

Не мислят те за миналото, какви пенсионери, какви 200 лева. В България инвестират само в бъдещето, в младите, и кадърните певици и айтитки.

Та в тоя ред на мисли не мислите ли, че Лилана е някак си по-скучна  от Цвета Янева.  Една такава нацупена, сериозна,  в  черно-бяла стилистика .Един дует направи    със Снупи Док и май дотам и стигна въображението. Иначе евала на президента Радев, че награждава такива отличнички и приложенията им.  А Джон Атанасов сигурно ръкопляска някъде отгоре и се радва докъде е стигнала еволюцията.

Цвета обаче  я надцака с дуета си с Ищар  по Планета Тв. И което си е право -  някак си  по-натокана стои в пространството. Гледах и снимките в инстаграм.  Сякаш повече и се отдава да  го докарва на  ескорт. И което си е класика, класика си е  - стои самотно с влажен поглед на фона на екзотиката около себе си . Това Милано, Париж и Виена ги няма за нищо, а  и дрешките и само от кутюр и ексклузив. На една снимка беше тагнала и диор и гучи  и шанел едновременно барабар с  някакви фифи стилисти. Ей на това му се вика размах и инвестиции.

Хубаво е да си плакне човек окото и да се радва , че има сънародници с такъв живот, иначе при нас какво ново, удари ни градушка, опустоши ни се градинката, което нито е за тагване, нито е за снимка.

# 44
Silverstone, не се напрягай толкоз и недей да лепиш етикети наляво-надясно като дива селянка. Познаваш една дама? 🤣 И тя кат мен веднъж го е срещала, ма има мнение и е компетентна. Ще ме извиняваш, ама една дама, едно време... моля ти са, не сме в турската сапунка! Не ми отговаряй, не мога да кажа повече без да дам излишна информация.
НЕ,изобщо няма да те извинявам.Пак чети!За разлика от теб,не го е виждала един път.Аз етикети не лепя,а питам.Вече не фигурира пол:мъж,ник Фаина.Ами нормално е човек да се чуди в ж.р. или мъжки род да се обръща.Айде сега пак прочети и си се напрягай,колкото искаш.
Мъж,Фаина
⛰️/🌊
Цитат
Само веднъж съм говорила с Божков и смея да твърдя, че бях очарована.
Транс ли си?Не знам как да се обръщам към теб.От една среща не може да имаш реална оценка.Аз пък знам от дама,която го познава от началото на прехода.Мнението и за него,не е като за добър,честен и почтен човек.

Общи условия

Активация на акаунт