Създайте своята собствена антицелулитна програма с KräuterhoF

• 8 807
  • 277
  •   1
Отговори
# 210
Нищо специално не правя - фризьор и епилация и воала Stuck Out Tongue Winking Eye

# 211
Евентуално мога да ида на маникюр и педикюр, но не винаги. На фризьор ходя, когато ми прещрака, че искам промяна. Замислям се за диета може би, че през тази дълга почивка се поотпуснахме малко.

# 212
  • софия
Нямам някакви специални процедури , спазвам само лека диета и обръщам повече внимание на педикюра и слънцезащитата.

# 213
Увеличавам двойно количеството вода, която пия;
Занимавам се по-често с леки упражнения;
Увеличавам ходенето пеша;
Нанасям ежедневно слънцезащитен крем;
Използвам антицелулитен крем;
Минавам на по-леко меню с повече плодове и зеленчуци;
Епилиране на цяло тяло.

# 214
  • Пеликания
Кои са любимите Ви разкрасителни процедури, с които се подготвяте за летния сезон?
Нищо по-специално от това, което правя и през другите сезони. Единствено може би по-честия педикюр и нанасяне на повече слънцезащита.

# 215
Най-любините ми процедури за летния сезон са носене на ексфокиращи чорапи и обтриване на кожата с кубчета лед - нещо, което не обичам да правя при студено време.

# 216
Пия много вода, правя си антицелулитни масажи с вендузи. Спирам млечните продукити и силно ограничавам глутена.

# 217
  • Пловдив
Лятото обръщам повече внимание на педикюра.

# 218
Редовно ексфолиране, мазане с хидратиращи продукти. Пиене на много вода и правене на клекове.

# 219
Трудно е да определя любими разкрасителни процедури, обичам всякакви - така си почивам.

# 220
Обръщам внимание а педикюра, маникюр, нова прическа, лека диета и също обичам да се мажа с крем против целулит .Лятото предразполага за бързо попиване  и ми е по-приятно от зимните месеци.

# 221
Правя си процедури през цялата година и не се подготвям по някакъв начин за лятото.

# 222
Повече вода, ексфолиант и антицелулитен гел.

# 223
Правя си домашен ексфолиант за тяло и лице с мед, кафява захар, прясно мляко и канела. Всеки ден използвам слънцезащитен крем за лице. Хидратирам кожата си през цялата година с различни кремове и масла.

# 224
Разкрасителните процедури за лятото не са много при мен. Обръщам внимание на педикюра, използвам за кожата ми (и на лицето и на тялото) по-леки и хидратиращи кремове и балсами. Опитвам се да влезна във форма след месеците, в които съм се движила по-малко.

Общи условия

Активация на акаунт