Създайте своята собствена антицелулитна програма с KräuterhoF

• 8 828
  • 277
  •   1
Отговори
# 90
Антицелулитни процедури и ексфолиране на мъртвата кожа.

# 91
Маски за лице, коса, хидратация на кожата, педикюр.

# 92
  • софия
Ексфолиране
Педикюр

# 93
Целогодишно се грижа за визията си, не само преди лятото. Важно е кожата да е почистена и хидратирана. Спорт и правилно хранене са ключът към здравето и красотата! Добрата козметика е неразделен помощник, разбира се!

# 94
  • Ямбол
Ексфолиране и хидратиране на кожата на тялото, антицелулитни процедури в домашни условия, използване на автобронзант.

# 95
  • Бургас
Нищо по-различно от процедурите през останалата част от годината. Пия повече вода.

# 96
Конкретни процедури за лятото нямам, но сякаш педикюра е най-често на дневен ред.

# 97
Не правя нищо по-различно, отколкото през останалата част от годината.

# 98
Наблягам на добрата хидратация - външно и вътрешно.

# 99
  • Враца
Любимите ми разкрасителни процедури преди лятото са маски, за коса, за лице и за тяло. За коса обикновено обливам с отвара от коприва или лайка. На лицето правя маска със аспирин и кисело мляко; кисело мляко, сода и лимонов сок; или просто натривам със захар. Тялото обичам да натърквам със утайка от кафе.

# 100
Ексфолиране на кожата, педикюр.

# 101
вече ми е трудно свалянето на натруланите в повече килограми

# 102
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Използвам малко повечко лусион за тяло,защото кожата ми става суха повечко.Иначе всичко си е както и през другото време.

# 103
Използвам предимно хидратираща козметика и се отитвам да приемам повече течности. Когато се излагам на слънчевите лъчи, използвам слънцезащитни лосиони и след това охлаждащи продукти.

# 104
Хидратиращи козметика ползвам .Ползвам продукти със слънце защита и то висок фактор.Тъй като съм с бяла кожа и лесно изгорям.А след слънце и охлаждащи продукти.

Общи условия

Активация на акаунт