Създайте своята собствена антицелулитна програма с KräuterhoF

• 8 831
  • 277
  •   1
Отговори
# 105
Правя едно и също през цялата година като Лятото обръщам повече внимание на педикюра и хидратацията на кожата 😊

# 106
Педикюр, ексфолиране.

# 107
  • София
Педикюр и маникюр, но те са ми рутина , правя ги всеки месец. Също така ползвам и слънцезащита Simple Smile

# 108
Ходя на ексфолиращи и антицелулитни масажи. Зимата ходя на фото епилация.

# 109
Ходя на вакуумни антицелулитни масажи;
Редовно хидратирам кожата си;
Мъча се да пия повече вода, но това май не ми се получава.

# 110
Нямам специални разкрасителни процедури, с които да се подготвям за летния сезон. Целогодишно се старая да поддържам добре хидратирана кожа и коса, както и да поддържам прилична форма, като внимавам какво хапвам Simple Smile

# 111
Освен стандартните слънцезащити и хидратация, усилено действам и за справяне с целулита. Ползвам утайка от кафе, а след това редувам антицелулитния гел или серума точно на Кройтерхоф. В топлото време избягвам гела, защото доста ме затопля и наблягам повече на серума. 😁

# 112
Не се подлагам на специални процедури. Гледам, ако има някое излишно килце да се отърва от него и това е.

# 113
  • Пловдив
Нямам специални разкрасителни процедури, с които да се подготвям за летния сезон.

# 114
Спортувам, пия много вода, мажа с антицелулитен гел и понякога ходя на масажи.

# 115
Процедурите на който залагам преди летния сезон са:
- Прическа, освежаване на цвета
- Педикюр
- Започвам да използвам крем , сутрин за целулит , а вечер за хидратация.
- Опитвам се да пия повече вода, дори с приложения не ми се получава

# 116
Специално за летния сезон си правя педикюр и подсилваща терапия за косата, защото изтънява от слънцето и морската вода. Иначе останалите неща ги правя през цялата година

# 117
  • София
Различното в летния сезон е само, че спирам фотоепилацията и ползвам слънцезащита. Другото е целогодишно.

# 118
  • Варна
За лятото специално си правя нова прическа, най-малко - нов цвят. Започвам да си боядисвам миглите, за да не се налага постоянно да слагам спирала, особено през почивките. Последно време комбинирам с ламиниране. Също така заменям обикновения СС крем с тониран слънцезащитен 50 фактор.
Другите неща са целогодишни - маникюр, педикюр, епилация, ексфолация, антицелулитни процедури...

# 119
За лятото си правя къса прическа, задължително педикюр и хидратиращи продукти за кожата. Ползвам и ексфолиращи и антицелулитни продукти и съм доволна от резултата.

Общи условия

Активация на акаунт