Откраднат живот: Системата 🎬 тема 99 финал на сезона

• 33 538
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
кой ли е този мъничък актьор🤔

Пон май бой ще е на страната на Тасев, и накрая ще е лошият. 😩
https://nova.bg/accents/view/2020/05/20/288463/%D0%B4%D0%B0%D1%8 … 0%B8%D1%82%D0%B5/

# 121
кой ли е този мъничък актьор🤔

Пон май бой ще е на страната на Тасев, и накрая ще е лошият. 😩
https://nova.bg/accents/view/2020/05/20/288463/%D0%B4%D0%B0%D1%8 … 0%B8%D1%82%D0%B5/
Това е Мартин Захариев ☺

# 122
  • София
Това не е ли Мартин Захариев?
Ох, Тони май ще е болен. Защо?

Хъмбъл бре, защо си се запънала, че ще му развалят образа на твоя Наков? Няма! В тази ситуация няма вярно и грешно, всичко е въпрос на гледна точка. А и един недостатък прави образа по-автентичен.

# 123
Това не е ли Мартин Захариев?
Ох, Тони май ще е болен. Защо?

Хъмбъл бре, защо си се запънала, че ще му развалят образа на твоя Наков? Няма! В тази ситуация няма вярно и грешно, всичко е въпрос на гледна точка. А и един недостатък прави образа по-автентичен.
🤗😊 права си😖
Разгледах го тоя Мартин Захариев, да, ако не е направо същият, му е брат близнак. То затова ли не може да си каже репликите като хората, не че някои актьори успяват по-добре 🤣

Много интересно. Търсейки един ден за режисьора на Летовници и Като за последно Ивайло Пенчев, попаднах на един друг Ивайло Пенчев, а именно прототипът на нашия герой-бизнесменът в днешната серия. 😲

https://www.google.com/amp/s/novini.bg/amp/zdrave/bolnici/587604

Последна редакция: ср, 20 май 2020, 13:03 от HumbleDrumble

# 124
  • Разпиляна във въображението
Да, ще разиграват "Уолтопия".

# 125
  • Бургас
На мен пък не ми хареса епизода. Писане по стените, заключване в стаята с Ххр, серум на истината, абсолютно психарска история. И ако тоз ми ти персонаж трябва да е баща на детето ми, мерси. Да му бера страха кога и за какво ще изкука пак. Финалът на историята с бебето на Марио и Зорница беше ясен, можеше много по-нормално да се развият нещата, чак такава психоза ми дойде прекалено пресолена.
Ххр ме изненада определено, той се държа най-адекватно и мъжки в цялата ситуация. Една браво от мен.
В повече ми дойде и пляскането и обръщането на бебето, за да започне да диша. Сигурно в реала е така, ама предпочитам някои неща да не ги гледам чак толкова отблизо.

# 126
  • София
Вече си мислех, че само на мен не ми хареса епизода.😀

# 127
На мен можеше и да ми хареса, ако го бях гледала 🤣😁

# 128
  • София
Определено. Страхотна игра! Велислав беше умопомрачителен, но и другите не му отстъпваха. Буков показа, че може да играе и без да гримасничи. Диана в драмите си я бива. Романова беше много сладка, опитвайки се да не говори...

# 129
Определено. Страхотна игра! Велислав беше умопомрачителен, но и другите не му отстъпваха. Буков показа, че може да играе и без да гримасничи. Диана в драмите си я бива. Романова беше много сладка, опитвайки се да не говори...
Ще гледам, когато имам нет, и то всичко, но без Диде.

# 130
  • Варна
Е, обикновено се протестира, че се разминава с реалността сериала, сега пък много реалистично било...

# 131
Така ги обръщат и тупат бебетата. Мен пък ме подразни, че прекалено си личеше, че е кукла. 😃

# 132
Страхотна игра! Велислав беше умопомрачителен, но и другите не му отстъпваха. Буков показа, че може да играе и без да гримасничи.
Буков за мен беше много зле в сцената в стаичката с Велислав. Сори.
Ако можеше да играе 17 идеи по-добре, сцената щеше да е убийствена. Но там имаме един брутален Велислав с един средна работа младок...Confused

Искрено ми хареса Диана, когато удари с юмрук по стъклото при проплакването на бебето. Яко се изкефих.

# 133
На мен пък Буков страшно, страшно ми хареса там. Намирам го за разкошен в сцените на Хаджихристев с Марио. За първи път откакто се появи, го харесах как си изигра сцените.

# 134
Цонев към Врабчев: Ти си световен шампион по такт!
Врабчев: Ми, кво да правя. Joy

Общи условия

Активация на акаунт